FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Search
Close this search box.

The Shield Immune Factors 30 kapslar Rohtos Labs

299,00 kr

  • Stödjer kroppens immunfunktion.
  • Stödjer de metaboliska processer som avlägsnar slaggprodukter.
  • Stödjer leverns välbefinnande i allmänhet.
  • Lämplig för att kontrollera inflammation.
  • Fyller på kroppens antioxidantkapacitet.
  • Passar dig som utsätts för föroreningar i stadsmiljö.
  • Iinnehåller en blandning av viktiga mikronäringsämnen och växtextrakt.
  • C-vitamin, E-vitamin, zink, selen och quercetin.
Kategori:
Varumärke:

Beskrivning

The Shield Immune Factors 30 kapslar Rohtos Labs

The Shield Immune Factors från Rohtos Labs är utvecklad för att stödja kroppens immunfunktion och de metaboliska processer som avlägsnar slaggprodukter. Passar dig som ofta vistas i urbana stadsmiljöer och utsätts för föroreningar, eller för dig som vill behålla din prestation dagen efter alkoholintag. Stöder leverns välbefinnande i allmänhet.

Kapslarna innehåller en blandning av viktiga mikronäringsämnen och växtextrakt som är relaterade till dessa funktioner, inklusive C-vitamin, E-vitamin, zink, selen och quercetin. Dessa inkluderar en omfattande mix av föreningar och kofaktorer som stöttar produktionen av glutation och begränsar dess utarmning.

Användning – The Shield Immune Factors

Rekommenderad dosering: 1-3 kapslar dagligen. Ta på fastande mage eller med fett. Lämplig för att kontrollera inflammation, fylla på kroppens antioxidantkapacitet och stödja bearbetningen av metabolisk slaggproduktion och externa skadliga ämnen.

Kosttillskott är inte en ersättning för en hälsosam kost. Produkten måste förvaras utom räckhåll för små barn. Rekommenderas ej för barn eller gravida.

Rohtos Labs är tillverkade i Finland utan konserveringsmedel eller tillsatser.

Immunfunktion och metaboliska processer

Fysisk belastning, kostval, infektioner och många andra faktorer genererar metabolisk stress vilket orsakar inflammation och påverkar vår prestationsnivå. Metabolisk stress innebär att metabolismen i celler ansträngs. Den orsakas huvudsakligen av brist på syre och leder bland annat till låga kreatinfosfatnivåer och sur miljö (lågt pH).

Om – The Shield Immune Factors

Glutation är en den största antioxidant som används av varje cell och vävnad i kroppen som är avgörande för immuncellssvar och för hur kroppen reagerar på inflammation, såväl som den mekanism genom vilken vår kropp hanterar metaboliska slaggprodukter.

Glutation kan binda till en rad giftiga molekyler för att bilda ofarliga komplex som sedan utsöndras snabbt från kroppen. Denna process gäller både molekyler från utsidan av kroppen såväl som endogena: hormonavfall, mjölksyrauppbyggnad i aktiva muskler, inflammatoriska föreningar, svampgifter och cancerframkallande ämnen som acetaldehyd.

Immunstress, inflammation och överflödig slaggproduktion utarmar glutation. Att stödja glutationmetabolism är en funktionell tillskottsstrategi med omfattande terapeutisk och ergogen potential.

Innehållet i The Shield har visat sig kunna indirekt stödja fysisk prestationsförmåga, eftersom ökad glutation genom tillskott har visat sig stödja ATP-produktion, förbättra lipidmetabolism och eliminering av mjölksyra från muskler under träning, vilket leder till mindre muskeltrötthet.

Handlingsmekanism

Lämplig för att kontrollera inflammation, fylla på kroppens antioxidantkapacitet, stödja bearbetningen av metabolisk slaggproduktion och externa skadliga ämnen.

Effektens varaktighet

8–10 timmar.

Användande – The Shield Immune Factors

Rekommenderad dosering: 1–3 kapslar dagligen.

Passar att inta ihop med

Glycin, reducerat glutation – för att stödja glutationnivåerna.

Kronärtskocka, broccoli – för leverns hälsa.

Chlorella, ginseng – mot exponering för etanol.

Maintain av Rohtos Labs – för en samlad antioxidanteffekt.

Innehåll – The Shield Immune Factors

30 kapslar

Ingredienser – The Shield Immune Factors

Aktiva ämnen per 3 kapslar:

N-acetyl-L-cystein (NAC) 300 mg

Taurin 150 mg

Mariatistel 150 mg

Kolinbitrat 150 mg

Nopal-kaktusextrakt 400 mg

Quercetin 150 g

Alpha – GPCAlpha Lipoic Acid – ALA 100 mg

Magnesiumcitrat 150 mg

Zink (sulfat monohydrat) 100 mg

C-vitamin 320 mg

B1-vitamin (tiaminmonohydrat) 41 mg

E-vitamin 32 mg

B2-vitamin 15 mg

B6-vitamin (p-5-p) 13,5 mg

Piperin 10 mg

B9-vitamin 0,6 mg

Selen 0,06 mg

B12-vitamin (methylcobalamin) 0,05 mg

Om innehållet – The Shield Immune Factors:

 

Mjölktistelextrakt

Mjölktistelextrakt är ett örtextrakt som kommer från mjölktistelväxten, även känd som Silybum marianum. Milk Thistle är ursprungligen en infödd från södra Europa till Asien. Den finns nu över hela världen.

Extraktet består av 80% silymarin och 20% fettsyror, inklusive linolsyra. Silymarin är en komplex blandning av polyfenoliska molekyler, inklusive sju närbesläktade flavonolignaner.

Nopal kaktus extrakt

Nopalkaktus, Opuntia ficus-indica, är en kaktusart som har sitt ursprung i Mexiko. Det har länge varit en växtväxt som odlats i torra delar av världen.

Nopal innehåller mycket antioxidanter, vitaminer och mineraler. Den innehåller flavonoiderna kaempferol och quercetin.

Quercetin

Quercetin är en väl undersökt flavonoid. Det finns i många växter och livsmedel, såsom rött vin, lök, grönt te, äpplen, bär och Ginkgo biloba.

Liksom vissa andra flavonoider har quercetin ett brett utbud av hälsofördelar. Det är synergistiskt med andra flavonoider, vilket förbättrar deras egenskaper.

N-acetylcystein

N-acetylcystein (NAC) är en acetylerad form av hög biotillgänglighet av aminosyran L-cystein, en byggsten av glutation.

Taurin

Taurin är en aminosyra, en kemikalie som är en nödvändig byggsten av protein. De bästa matkällorna för taurin är kött och fisk.

Taurin är involverat i underhållet av de flesta organsystem i kroppen.

Piperin

Piperin är den alkaloid som är ansvarig för svartpeppars skarphet, Piper Nigrum. Piperin kan hämma viktiga leverenzymer som annars skulle bryta ner andra molekyler snabbare. På grund av detta intas det tillsammans med kosttillskott för att öka deras absorptionshastighet.

Syftet med piperin i The Shield är att öka absorptionen och biotillgängligheten av andra bioaktiva föreningar. Piperinet i The Shield är extraherad från svartpeppar och har 95% renhet.

Alfaliponsyra

Alfa-liponsyra är en mitokondriell förening som är involverad i energimetabolismen.

Det syntetiseras i kroppen och kan konsumeras genom att äta kött. Det finns också i vissa frukter och grönsaker i spårmängder.

Kolinbitartrat

Kolinbitartrat är en kolinerg förening, dvs. ett ämne som innehåller kolin och som ökar kolintillgängligheten när det konsumeras. Kolin finns i stora mängder i ägg.

Kolin är ett viktigt näringsämne för levern. Även om levern kan göra små mängder, måste majoriteten fås från kosten.

Magnesium

Magnesium är ett viktigt kostmineral och den näst vanligaste elektrolyten i människokroppen. Framstående källor till magnesium inkluderar nötter och bladgrönsaker.

Magnesiumbrist är vanligt i den västerländska kosten. Magnesium krävs för syntesen av glutation i kroppen.

Zink

Zink är ett väsentligt mineral involverat i antioxidantenzymer, hjärn- och leverfunktion och immunsystemet, bland många andra biologiska roller.

Kött-, ägg- och baljväxtprodukter är vanliga källor till zink.

Selen

Selen är ett viktigt mineral som kan hittas i organiska och oorganiska former. Den huvudsakliga aktiva dietformen är selenometionin, den form som används i Shield.

Selen innehåller mycket skaldjur, kött och ägg, men det kan variera mycket. Mejeri är också en betydande källa, liksom nötter och frön. Paranötter innehåller mest selen per gram av alla uppmätta livsmedel.

Selen är viktigt för glutationmetabolismen.

 

Fler produkter från Rohtos

Ytterligare information

Varumärke

Storlek

30 Tabletter

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”The Shield Immune Factors 30 kapslar Rohtos Labs”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE PRODUKTER

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Search
Close this search box.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.