FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Trippel Zink 60 kapslar Pureness

(2 kundrecensioner)

139,00 kr

 • Innehåller tre former av zink av högsta kvalitet.
 • Zinkpikolinat, -bisglycinat och -monometionin.
 • Bra för skelett, hår och hud.
 • Berikad med C-vitamin.
 • Tillskott av fria aminosyror.
 • Utmärkt absorptionsförmåga.
 • Utan fyllnadsmedel.
Kategori:
Varumärke:

Beskrivning

Trippel Zink Pureness 60 Kapslar

Trippel Zink Pureness  är viktigt för skelettet, håret och hudens välmående. Pureness har arbetat ordentligt med produktutvecklingen för att få fram detta alldeles unika zinktillskott som kroppen kan ta upp.

Trippel Zink från Pureness innehåller tre former av zink med den bästa absorptionsförmågan (zinkpikolinat, -bisglycinat och -monometionin), kombinerat med fria aminosyror för att vidare främja upptagningen av preparatet i kroppen. Produkten innehåller även C-vitamin då detta vitaminet främjar upptagningen och stödjer zinkens positiva inverkan på immunförsvaret.

Pureness Trippel Zink innehåller dessutom den aktiva formen av vitamin B6, nämligen P5P (pyridoxal-5-fosfat). P5P hjälper bland annat kroppen att använda zink, som även stimulerar P5P produktionen av pikolinsyra. Detta hjälper zinken att tas upp på utmärkt sätt av kroppen.

Produkten innehåller 2 mg P5P per kapsel.

Varför Zink?

Zink är en viktig mineral för hälsan på grund av dess många funktioner i kroppen. Här är några skäl till varför zink-tillskott är bra att integrera i sin vardag:

 • Immunsystemet: Zink spelar en avgörande roll i att stödja immunsystemets funktion, vilket hjälper kroppen att bekämpa infektioner och sjukdomar.
 • Celltillväxt och reparation: Zink är nödvändigt för celltillväxt, DNA-syntes och reparation av vävnader, vilket främjar läkning och återhämtning.
 • Antioxidantförsvar: Som en antioxidant hjälper zink att bekämpa fria radikaler och minska oxidativ stress i kroppen, vilket kan bidra till att förebygga åldrande och sjukdomar.
 • Hormonreglering: Zink är involverat i regleringen av hormoner, inklusive insulin, vilket är viktigt för att upprätthålla stabil blodsockernivå och främja metabolisk hälsa.
 • Sinnen och smak: Zink är kopplat till upprätthållandet av en hälsosam syn, lukt och smak, vilket bidrar till optimala sensoriska upplevelser.

 

Zink har dessutom flera positiva effekter på hår, hud, naglar och andra delar av kroppen:

 • Hudhälsa: Zink är känt för sina antiinflammatoriska egenskaper och dess förmåga att hjälpa till att bekämpa akne och andra hudproblem. Det kan också bidra till att reglera talgproduktionen, vilket kan förbättra hudens utseende och minska risken för finnar.
 • Hårtillväxt och hårvård: Zink spelar en viktig roll i att bibehålla en hälsosam hårtillväxt och kan bidra till att förhindra håravfall och tunnare hårstrån. Dess närvaro kan också stärka håret och göra det mindre benäget att brytas.
 • Nagelhälsa: Zink är involverat i bildandet av keratin, det protein som utgör naglarna. Att ha tillräckligt med zink i kosten kan hjälpa till att hålla naglarna starka och motståndskraftiga mot skador och sprickor.
 • Fertilitet: Zink är viktigt för reproduktiv hälsa hos både män och kvinnor. Det spelar en roll i bildandet av spermier hos män och är viktigt för ägglossning och befruktning hos kvinnor.
 • Sårläkning: Zink är avgörande för sårläkning och kan bidra till att förkorta läkningstiden för sår och skador på huden.

Användning – Trippel Zink Pureness

1 kapsel om dagen.

Dosering & Näringsvärden – Trippel Zink Pureness

Näringsvärde per 1 kapsel Mängd DRI %
C-vitamin 60 mg 75 %
Zink 25 mg 250 %
Vitamin B6 2 mg 143 %

Ingredienser – Trippel Zink Pureness

L-glycin, L-metionin, L-lysin, L-cystein, L-histidin, C-vitamin (askorbinsyra), zink (zinkpikolinat, zinkbisglycinat, zinkmono-L-metioninsulfat), citrusbioflavonoider, vitamin B6 (pyridoxal-5-fosfat).

Kapsel: Hydroxipropylmetylcellulosa

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåller avfuktare som får ej ätas.

Förvaring

Förvaras torrt och mörkt, utom räckhåll för små barn. Innehåller en fuktabsorberande påse (bör ej ätas).

Fler produkter från Pureness

Ytterligare information

Varumärke

Storlek

60 Tabletter

2 recensioner av Trippel Zink 60 kapslar Pureness

 1. Lina

  Som ett lyxigt spa för min kropp! Jag älskar att det tar hand om allt från skelettet till mitt hår och min hud. Plus, med tre olika former av zink och den extra boosten av C-vitamin och aktivt vitamin B6, känner jag mig verkligen som en superhjälte varje dag

 2. Agneta

  Jag rekommenderar definitivt detta tillskott till alla som vill stödja sin hälsa på ett heltäckande sätt.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE PRODUKTER

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.