FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

FAQ

Vanliga frågor och svar om Biohack Balance och biohacking i allmänhet.

Vad är biohacking?
Biohacking är livsstilsoptimering med hjälp av kost, träning, tillskott och teknologiska hjälpmedel för att främja helhetshälsa och välbefinnande.
Vi erbjuder ett brett utbud av produkter inom hälsa och livsstilsoptimering, inklusive kosttillskott, träningsutrustning, teknologiska enheter och mer.
Ja, alla produkter som säljs på Biohack Balance är godkända som kosttillskott och teknologiska hjälpmedel inom EU och Sverige.

Alla kosttillskott, produkter och teknologiska hjälpmedel som säljs på Biohack Balance är godkända inom EU och Sverige. Samtliga är avsedda att användas som komplement till en varierad och balanserad kosthållning samt en hälsosam livsstil. Det är viktigt att komma ihåg att kosttillskott och liknande produkter inte kan ersätta måltider eller bota sjukdomar. Det är rekommenderat att noga granska innehållsförteckningen innan du börjar använda kosttillskott för eventuella allergier eller biverkningar av innehållet. Om du känner dig osäker rekommenderas det att du konsulterar med en läkare eller hälsoterapeut med expertis inom området. Deras råd kan hjälpa dig att använda produkterna på ett säkert och effektivt sätt för att hjälpa dig uppnå dina hälsomål.

Alla människor är unika individer och reagerar olika på olika metoder såsom träning, kosthållning, fasta, kallbad, bastuvistelse, och liknande. Därför är det viktigt att förstå att det kan finnas individuella risker förknippade med att utföra vissa biohackingmetoder. Vad som kan fungera bra för en person kanske inte passar en annan. Det är därför av yttersta vikt att lyssna på sin kropp och vara medveten om signaler den sänder. Genom att testa och utforska olika metoder kan du upptäcka vad som passar dig bäst. Det är även rekommenderat att konsultera med en läkare, hälsoterapeut eller personlig tränare innan du påbörjar nya metoder, särskilt om du har befintliga hälsoproblem eller medicinska tillstånd. Deras expertis kan hjälpa dig att använda biohackingmetoder på ett säkert och effektivt sätt för att uppnå dina hälsomål.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev eller besök vår inspirationssida regelbundet för de senaste nyheterna, artiklarna och tipsen för att optimera din livsstil och hälsa.

Ja, vi har ett forum där medlemmar kan dela erfarenheter, ställa frågor och få stöd från andra inom biohackinggemenskapen.

Du kan kontakta vår kundtjänst genom att använda kontaktformuläret på vår hemsida eller genom att skicka ett mail till info@biohackbalance.se

Ja, du måste vara minst 18 år gammal för att handla på Biohack Balance.

Nej, i dagsläget erbjuder vi endast frakt inom Sverige. Vår förhoppning är att vi inom en snar framtid kan erbjuda frakt till våra nordiska grannländer följt av EU och därefter internationellt. Kontrollera vår fraktsida för uppdaterad information om tillgängliga länder och priser.

Vi respekterar din integritet och hanterar din personliga information enligt gällande lagar och förordningar. Läs vår integritetspolicy för mer information.

Ja, vi erbjuder en återbetalningspolicy. Kontakta vår kundtjänst för att få mer information om returprocessen och villkoren.

Vi accepterar vanliga betalningsmetoder via Klarna för att göra din shoppingupplevelse smidig och säker.

Vi strävar efter att garantera din fulla tillfredsställelse med våra produkter. Läs vår returpolicy för information om hur du returnerar produkter och begär återbetalning.

Leveranstiden kan variera beroende på din plats och valt fraktsätt. Vanligtvis tar det 3-5 arbetsdagar för leverans inom Sverige. Kontakta vår kundtjänst om du ej erhållit din order inom angett datum i din orderbekräftelse. Observera att röda dagar och storhelger kan påverka ordinarie leveranstid.

Ja, vårt team finns här för att hjälpa dig. Kontakta vår kundtjänst för personlig rådgivning och rekommendationer baserade på dina behov och mål.

Vi tar din integritet på största allvar och använder säkra protokoll för att skydda din personliga information. Läs vår integritetspolicy för mer information om hur vi hanterar din data.

Viktig information

 

Vi är passionerade för att främja en holistisk syn på hälsa genom biohacking – att utforska och optimera människokroppens potential med hjälp av kosttillskott, superfoods, smarta teknologiska enheter och olika former av egenexperiment.

Det är viktigt att komma ihåg att biohackingmetoder, inklusive kosttillskott, superfoods och andra tekniker såsom kallbad och fasta, kan variera i effektivitet och lämplighet från person till person. Dessa strategier bör integreras med hänsyn till din individuella hälsoprofil och eventuella medicinska tillstånd. Vi rekommenderar att du konsulterar din läkare eller certifierad och erfaren hälsoterapeut innan du påbörjar någon form av biohackingexperiment, särskilt om du har specifika hälsobehov eller medicinska tillstånd.

Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa kosttillskott, superfoods och smarta teknologiska enheter som kan komplettera din hälsosamma livsstil. Det är viktigt att komma ihåg att dessa inte bör betraktas som ett substitut för en balanserad och mångsidig kost. Vi rekommenderar därför främst att du alltid strävar efter att få i dig näringsämnen från en varierad kost med en mängd olika livsmedel.

De produkter du finner i vår webshop är utformade för att stödja en hälsosam livsstil och kan vara ett värdefullt tillskott till din dagliga rutin. Det är dock viktigt att poängtera att dessa inte är avsedda att ersätta medicinska behandlingar eller läkemedel. Om du har specifika hälsobehov eller medicinska tillstånd, rekommenderar vi att du rådfrågar din läkare eller en certifierad och erfaren hälsoterapeut innan du påbörjar användning av något kosttillskott, superfoods eller annat typ av komplement.

Vi på Biohack Balance strävar efter att erbjuda noggrant utvalda produkter av högsta kvalitet för att stödja din hälsa och välbefinnande.

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.