FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Välkommen till Biohack Balance

Din plats för biohacking och holistisk livsstilsoptimering!

Nystartad plattform som vill inspirera dig till att upptäcka potentialen inom dig själv för att kunna bli ditt allra bästa jag – det är Biohack Balance!

Vår vision är att vara så mycket mer än bara en webshop med kosttillskott. Målet är att inte bara kunna erbjuda ett brett sortiment av produkter inom biohacking och livsstilsoptimering, så som kosttillskott och superfoods till teknologiska hälsoenheter och andra tillbehör, utan även dela inspirerande nyheter, tips och trix som hjälper dig att utforska och förbättra din hälsa och prestation på alla nivåer.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom biohacking, så är vi här för att guida dig genom din resa till en bättre version av dig själv.

 

Bakom Biohack Balance hittar du en hälsocoach, en affärsutvecklare, en inköpare och en webbutvecklare. Tillsammans brinner vi dessutom allihopa för hälsa, kost, träning, biohacking och livsstilsoptimering och vill inspirera andra till att bli sina allra bästa jag!

Från verksamhetsansvariga för ett fullkoncept hälsocenter med butik och café till att idag frilansa helt digitalt inom bland annat kommunikation och marknadsföring har vi startat upp Biohack Balance som ett önskvärt komplement till våra uppdrag och projekt.

Vi tror även starkt på community och gemenskap – vill man gå snabbt går man ensam, vill man gå långt går man tillsammans!

Varför vänta? Ta steget mot att maximera din potential med Biohack Balance redan idag!

 

Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa kosttillskott, superfoods och smarta teknologiska enheter som kan komplettera din hälsosamma livsstil. Det är viktigt att komma ihåg att dessa inte bör betraktas som ett substitut för en balanserad och mångsidig kost. Vi rekommenderar att du alltid strävar efter att få i dig näringsämnen från en varierad kost med en mängd olika livsmedel.

De produkter du finner i vår webshop är utformade för att stödja en hälsosam livsstil och kan vara ett värdefullt tillskott till din dagliga rutin. Det är dock viktigt att poängtera att dessa inte är avsedda att ersätta medicinska behandlingar eller läkemedel. Om du har specifika hälsobehov eller medicinska tillstånd, rekommenderar vi starkt att du rådfrågar din läkare eller en certifierad hälsoterapeut innan du påbörjar användning av något kosttillskott.

Vi på Biohack Balance strävar efter att erbjuda noggrant utvalda produkter av högsta kvalitet för att stödja din hälsa och välbefinnande.

Om

Biohack Balance drivs genom SKRPT Media och Kommunikation AB, orgnr 559460-0859.

Biohack Balance lager och kundtjänst ligger på Göteborgsvägen 8B, 45142 Uddevalla.

Önskar du komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@biohackbalance.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Kul att du vill kontakta oss 

Du är välkommen med din fråga. Vi kontaktar dig inom 24 timmar.

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.