FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Smart Multi 60 kapslar Pureness

269,00 kr

 • En uppdaterad version av den traditionella multivitaminen.
 • Ger en utmärkt bas för en vuxen persons dagliga vitaminbehov.
 • Innehåller ett komplett spektrum av vitaminer och mineraler.
 • Varje kapsel innehåller totalt 23 aktiva ingredienser.
 • Vitamin C, D och E.
 • Jod, zink, mangan och molybden.
 • B2, B6, B9 och B12.
 • Q10, lutein och zeaxanthin.
Kategori:
Varumärke:

Beskrivning

Smart Multi 60 kapslar Pureness

Smart Multi 60 kapslar från Pureness är en uppdaterad version av den traditionella multivitaminen, som ger en utmärkt bas för en vuxen persons dagliga vitaminbehov. Sammansättningen i Smart Multi är baserad på den senaste forskningsdatan och gedigen klinisk erfarenhet.

I Smart Multi finner du de viktigaste vitaminerna och spårämnena till en funktionell helhet. Den innehåller ett komplett spektrum av vitaminer och mineraler där en kapsel innehåller totalt 23 aktiva ingredienser.

Grunden för Smart Multi är rikliga mängder av högkvalitativa vitaminerna C, D och E samt jod, zink, mangan och molybden, tillsammans med andra viktiga vitaminer och spårämnen. Dessutom innehåller Smart Multi alla åtta B-vitaminer, varav B2, B6, B9 och B12, de viktigaste för metylering, finns i sina aktiva former, vilket garanterar deras utmärkta absorption. Dessutom innehåller Smart Multi även unika komponenter såsom Q10, lutein och zeaxanthin.

Smart Multi innehåller ej järn och selen, då dessa endast ska användas vid behov. Järn kan också i vissa fall hindra upptaget av andra vitaminer.

 

Användning – Smart Multi 60 kapslar Pureness

1 kapsel per dag, gärna i samband med måltid.

 

Dosering & Näringsvärden – Smart Multi 60 kapslar Pureness

Näringsvärde per 1 kapsel Mängd DRI %
Betakaroten 6 mg ej fastställt
B1-vitamin 12 mg 1090 %
B2-vitamin 5 mg 357 %
B3-vitamin 50 mg 313 %
B5-vitamin 30 mg 500 %
B6-vitamin 10 mg 714 %
Biotin 300 μg 600 %
Inositol 25 mg ej fastställt
Folat 500 μg 250 %
B12-vitamin 500 μg 20000 %
C-vitamin 80 mg 100 %
D3-vitamin 20 μg 400 %
E-vitamin 14 mg 117 %
K2-vitamin 15 μg 20 %
Jod 150 μg 100 %
Koenzym Q10 20 mg ej fastställt
Kolin 25 mg ej fastställt
Krom 200 μg 500 %
Lutein 10 mg ej fastställt
Mangan 2 mg 100 %
Molybden 75 μg 150 %
Zink 10 mg 100 %
Zeaxantin 2 mg ej fastställt

 

Ingredienser – Smart Multi 60 kapslar Pureness

C-vitamin (L-askorbinsyra), kolinbitartrat, B3-vitamin (nikotinamid), zinkbisglycinat, extrakt av stort sammetsblomster (Tagetes erecta), B5-vitamin (D-pantotenat, kalcium), inositol, koenzym Q10 (ubikinon), E-vitamin (D-alfa-tokoferylvätesuccinat), manganglukonat, B1-vitamin (tiaminhydroklorid), B6-vitamin (pyridoxal-5′-fosfat), D-vitamin (modifierad stärkelse, maltodextrin, MCT-olja, extrakt av tokoferol, kolekalciferol), molybden (metylsulfonylmetan, natriummolybdat), K2-vitamin (maltodextrin, menakinon-7), B2-vitamin (riboflavin-5′-natriumfosfat), betakaroten, krompikolinat, B12-vitamin (metylkobalamin), folat (kalcium-L-metylfolat), biotin (D-biotin), kaliumjodid. Kapsel: Hydroxipropylmetylcellulosa.

 

Förvaring

Torrt och mörkt, utom räckhåll för små barn.

 

Information

Att komplettera sin kost med tillskott kan vara till nytta, men det är viktigt att komma ihåg att de inte bör ses som en ersättning för en varierad och näringsrik kost. Rekommenderade doser är satta av experter för att säkerställa att kroppen får tillräckligt med viktiga näringsämnen utan att överbelastas. Att överskrida dessa doser kan vara skadligt för hälsan.

En balanserad kost som inkluderar en mängd olika livsmedel från alla livsmedelsgrupper är nyckeln till att säkerställa att kroppen får alla nödvändiga näringsämnen den behöver för att fungera optimalt.

 • Kosttillskott kan fylla eventuella näringsmässiga luckor som uppstår på grund av en begränsad kost eller särskilda kostrestriktioner.
 • För vissa personer, som gravida kvinnor eller äldre vuxna, kan kosttillskott vara avgörande för att tillgodose ökade näringsbehov under specifika livsskeden.
 • Vid vissa medicinska tillstånd eller sjukdomar kan kroppens förmåga att absorbera eller använda vissa näringsämnen vara nedsatt, och kosttillskott kan hjälpa till att kompensera för detta.
 • För idrottare och personer med intensiva träningsregimer kan kosttillskott vara användbara för att stödja återhämtning och muskeluppbyggnad.
 • Kosttillskott med specifika näringsämnen, såsom vitamin D under vintermånaderna eller omega-3-fettsyror för hjärthälsa, kan vara särskilt fördelaktiga för vissa grupper eller under vissa omständigheter.

 

Tillsammans med en mångsidig kost är en hälsosam livsstil av stor betydelse för välmåendet. Det innefattar regelbunden fysisk aktivitet, tillräckligt med vila och sömn, hantering av stress och att undvika skadliga vanor som rökning och överdriven alkoholkonsumtion.

Genom att upprätthålla en balanserad kost och en hälsosam livsstil kan vi främja optimal hälsa och välbefinnande. Det är viktigt att vara medveten om att kosttillskott inte är en quick-fix-lösning utan bör ses som en del av en helhetssyn på hälsa.

 

Ytterligare information

Varumärke

Storlek

60 Tabletter

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Smart Multi 60 kapslar Pureness”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE PRODUKTER

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.