FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Matsmältningsenzym 30 kapslar Pureness

179,00 kr

 • Effektivt enzympreparat för matsmältning.
 • En kapsel före måltid.
 • Förbättrad näringsupptag
 • Minskar matsmältningsbesvär.
 • Stödjer en hälsosam tarmflora.
Kategori:
Varumärke:

Beskrivning

Matsmältningsenzym Pureness 30 kapslar

Matsmältningsenzym Pureness omvandlar mat till näring och hjälper till att bryta ner kolhydrater, protein och fett i kroppen. Det finns olika sorters matsmältningsenzymer och detta tillskott från Pureness innehåller 12 noggrant utvalda enzymstammar. Tekniken som använts i framställningen för att skapa enzympreparatet gör det möjligt för enzymerna att behålla sin funktion i en mycket sur miljö och även i en mycket alkalisk miljö.

Varför matsmältningsenzym?

Detta tillskott av matsmältningsenzymer från Pureness kan vara fördelaktigt för matsmältningen av flera skäl:

 

 • Mångsidighet: Tillskottet innehåller 12 olika enzymer som är noggrant utvalda för att hjälpa till att bryta ner kolhydrater, proteiner och fetter. Denna bredd av enzymer kan underlätta matsmältningen av en mångfald av livsmedel.

 

 • Enzymstabilitet: Enzymerna i tillskottet har skapats med en teknik som gör att de kan fungera effektivt både i en sur miljö, som magsäcken, och i en alkalisk miljö, som tunntarmen. Detta säkerställer att enzymerna kan behålla sin funktion längs hela matsmältningskanalen.

 

 • Användarvänlighet: Enkelheten i doseringen, med en kapsel precis före varje måltid, gör det enkelt att integrera tillskottet i kosten utan att krångla till rutinerna.

 

 • Minskar matsmältningsbesvär: Enzymerna i tillskottet kan hjälpa till att bryta ner maten effektivare, vilket kan minska risken för matsmältningsbesvär som uppblåsthet, gaser, och buksmärta.

 

 • Förbättrar näringsupptaget: Genom att hjälpa till att bryta ner kolhydrater, proteiner och fetter mer effektivt kan tillskottet öka tillgängligheten av näringsämnen från kosten och därmed förbättra näringsupptaget.

 

 • Underlättar för personer med matsmältningsproblem: För personer som lider av matsmältningsproblem eller känslig mage, kan detta tillskott underlätta matsmältningen och minimera obehagliga symptom.

 

 • Stödjer en hälsosam tarmflora: En balanserad matsmältning är viktig för att främja en hälsosam tarmflora. Genom att förbättra matsmältningen kan detta tillskott stödja en sund balans av mikrober i tarmen.

 

 • Möjliggör optimal näringsabsorption: En effektiv matsmältning är nödvändig för att kroppen ska kunna absorbera näringsämnen på ett optimalt sätt. Genom att stötta matsmältningen kan detta tillskott säkerställa att kroppen får den näring den behöver för att fungera på bästa sätt.

 

Användning

1 kapsel nersköljd med vatten precis innan måltid.

Dosering & Näringsvärden

1 kapsel, 1-4 gånger per dag.

Näringsvärde per 1 kapsel Mängd
Amylas 24 000 DU
Proteas 90 000 HUT
Glucoamylas 50 AGU
Lipas 4 500 FIP
Laktas 925 ALU
Alfagalaktosidas 500 GaIU
Cellulas 1 900 CU
Maltas 120 DP°
Invertas 260 SU
Xylanas 550 XU
Fytas 50 FTU
Betaglukanas 25 BGU

Ingredienser – Matsmältningsenzym Pureness

Amylas, proteas, lipas, laktas, cellulas, betaglukanas, alfagalaktosidas,  xylanas, maltas, fytas, glucoamylas, invertas. Kapsel: Hydroxipropylmetylcellulosa.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaring

Förvaras torrt och mörkt, utom räckhåll för små barn.

Ytterligare information

Varumärke

Storlek

30 Tabletter

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Matsmältningsenzym 30 kapslar Pureness”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE PRODUKTER

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.