FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Omega-3 Algolja 60 Kapslar Holistic

289,00 kr

  • Algolja i små, mjuka och lättsvalda kapslar med neutral smak.
  • 100 % växtbaserad omega-3 med DHA och EPA.
  • Fri från miljögifter och marina föroreningar.
  • Utvinns från odling av mikroalgen Schizochytrium sp i rent vatten.
  • Algen odlas under kontrollerade förhållanden i slutna behållare.
  • Passar hela familjen.

3 i lager

Kategori:
Varumärke:

Beskrivning

Omega-3 Algolja 60 Kapslar Holistic

Omega-3 Algolja i små, mjuka och lättsvalda kapslar med omega-3-fettsyrorna DHA och EPA. En dagsdos ger 1000 mg algolja, varav 333 mg DHA och 167 mg EPA.

✓ 100 % växtbaserad omega-3 med DHA och EPA
✓ Fri från miljögifter och marina föroreningar
✓ Passar hela familjen

Omega-3 är en essentiell fettsyra, vilket innebär att den är absolut nödvändig för våra kroppar men inte möjlig för kroppen att själv producera. Vi behöver därför se till att få i oss tillräckliga mängder via maten. I dagens moderna kost får vi oftast i oss för mycket omega-6 och för lite omega-3. Båda dessa fettsyror är essentiella och oerhört viktiga, men de måste vara i balans. Tyvärr är det vanligt med ett betydande överskott av omega-6.

Holistic Omega-3 algolja är en utmärkt källa till omega-3-fettsyrorna EPA och DHA – dessutom växtbaserad! Denna olja utvinns från odling av mikroalgen Schizochytrium sp i rent vatten. Eftersom algen odlas under kontrollerade förhållanden i slutna behållare och renas, är den fri från föroreningar och miljögifter.

Fisk är väl känt som en viktig källa till omega-3, men alger är den primära källan. Detta eftersom fiskar faktiskt inte själva kan producera omega-3, utan får sitt omega-3 innehåll genom att äta mikroalger i havet.

En fördel med omega-3 från alger är att de har en mer neutral smak än fiskolja och är därför inte förknippad med klagomål kring fiskluktande andedräkt.

Holistic Omega-3 algolja innehåller en direkt form av omega-3-fettsyrorna EPA och DHA. Den är dessutom extra rik på DHA, som är särskilt viktig för hjärnan. Studier visar att DHA är viktigt för struktur och signalöverföring i hjärnan. Ett dagligt intag av 250 mg DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga.

Vi vet även att omega-3-fettsyrorna bidrar till hjärtats normala funktion. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.

Dosering Omega-3 Algolja

Dosering vuxna: 2 kapslar per dag. Gravida och ammande: 1 kapsel per dag. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Ingredienser Omega-3 Algolja

Algolja (Schizochytrium sp.).

Kapselskal (modifierad stärkelse, glycerol, karragenan (Chondrus crispus)).

Solrosolja.

Arom (rosmarinextrakt).

Antioxidationsmedel (tokoferoler, askorbylpalmitat).

Innehåll

INNEHÅLL 1 KAPSEL 2 KAPSLAR
Algolja 500 mg 1 000 mg
varav omega-3 275 mg 550 mg
– varav DHA 167 mg 333 mg*
– varav EPA 83 mg 167 mg*
* Naturliga variationer förekommer.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Ytterligare information

Varumärke

Storlek

60 Tabletter

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Omega-3 Algolja 60 Kapslar Holistic”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE PRODUKTER

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.