FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Lactovitalis Pro 30 Kapslar Holistic

299,00 kr

 • 12 olika stammar
 • 20 miljarder mjölksyrebakterier.
 • Vitamin C och B2.
 • Stöttar immunsystemet.
 • Optimerar matsmältning.
 • Fibrer för goda bakterier.
 • Skyddar cellerna mot oxidativ stress.
 • Bidrar till att bibehålla normala slemhinnor.

3 i lager

Kategori:
Varumärke:

Beskrivning

Lactovitalis Pro 30 Kapslar Holistic

Lactovitalis Pro hjälper dig att ta hand om de goda bakterierna –  för de tar hand om dig! Ge din tarmflora den kärlek den förtjänar med Lactovitalis® pro.

✓ 12 olika stammar
✓ Minst 20 miljarder bakterier vid bäst före datum
✓ Vitaminberikad – vitamin C och B2

En välbalanserad tarmflora är avgörande för en god matsmältning och övergripande hälsa. Nu kan du stötta din tarmhälsa med Holistic Lactovitalis® pro, ett tillskott med minst 20 miljarder mjölksyrabakterier från inte mindre än 12 olika stammar i varje dos, inklusive den välstuderade L. rhamnosus GG med över 1.000 vetenskapliga studier. Holistic Lactovitalis® Pro har varit en ledande aktör på marknaden i över 10 år och erbjuder dig det bästa för din tarmhälsa.

Olika bakterier har olika effekter i tarmen och tillverkar olika ämnen som till exempel vitaminer, antioxidanter, immunstödjande ämnen etc. Olika bakterier kommunicerar med varandra och med tarmens celler för att uppnå en optimal miljö.  De motverkar också Icke-önskvärda bakterier och andra patogener.

Antalet olika stammar är viktigare än det totala antalet bakterier i en produkt. Det beror på att om man tar 10 miljarder bakterier av en bakteriestam så gör alla dessa bakterier fortfarande bara det som den bakteriestammen kan göra. Men om man har 10 olika bakteriestammar med totalt 5 miljarder bakterier så samverkar de och gör oerhört mycket mer än bara 1 bakteriestam kan göra även om det är färre antal bakterier totalt. Lactovitalis® pro innehåller hela 12 av de mest potenta bakteriestammarna i tarmen som alla är välstuderade.

Varför Lactovitalis® pro?

 • Stötta ditt immunsystem: Visste du att upp till 80 procent av immunsystemet finns i tarmen? Genom att vårda din tarmflora kan du ge ditt immunsystem det stöd det behöver för att hålla dig frisk och stark.
 • Optimerad matsmältning: Skapa en sund och balanserad tarmflora för att främja en god matsmältning och övergripande maghälsa. Med över tusen bakteriestammar i vår tarmflora kan det ibland behövas extra stöd, och det är här Lactovitalis® pro kommer in i bilden.
 • Patenterad teknik för bästa resultat: Lactovitalis® pro säkerställer att 90 procent av dess värdefulla mjölksyrabakterier når tarmen levande genom en innovativ och patenterad teknik.
  För att optimera bakteriemiljön under förvaring använder vi en speciell burk med inbyggt torkmaterial. Den unika förpackningen bevarar och förlänger bakteriernas överlevnad samt maximerar deras effektivitet. Den kompakta burken minskar luftutrymmet och därmed fuktnivån, vilket även förbättrar förvaringsförhållandena.
 • Fibrer för goda bakterier: Förutom mjölksyrabakterier innehåller Lactovitalis® pro också FOS (fruktooligosackarider), som fungerar som en näringsrik matsäck för de goda bakterierna på deras resa till tarmen. På plats i tarmen hjälper FOS de goda bakterierna att frodas och föröka sig.
 • Berikad med vitamin C och vitamin B2: C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning, energiomsättning, immunsystemets och nervsystemets normala funktion, samt till att skydda cellerna mot oxidativ stress. B2-vitamin bidrar till att bibehålla normala slemhinnor.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Dosering Lactovitalis Pro

Dosering: 1-4 kapslar per dag. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Ingredienser Lactovitalis Pro

FOS (fruktooligosackarider)

Kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa)

Mjölksyrabakterier (B. lactis, L. rhamnosus GG, B. longum 113, B. bifidum, L. acidophilus, Lc.lactis, L. casei, S. thermophilus, B. breve, L. plantarum, L. paracasei, L. salivarius)

Lösliga fibrer av majsdextrin

Fyllnadsmedel (majsstärkelse)

Vitamin C (l-askorbinsyra)

Klumpförebyggande medel (mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror, kiseldioxid)

Vitamin B2 (riboflavin)

Innehåll

INNEHÅLL 1 KAPSEL % AV DRI 4 KAPSLAR % AV DRI
Bakterier* 20 miljarder** *** 80 miljarder** ***
FOS 84 mg *** 336 mg ***
Vitamin C 12 mg 15 48 mg 60
Riboflavin (B2) 0,2 mg 15 0,8 mg 60
*12 olika stammar
**MIn antal CFU vid utgångsdatum
***DRI är inte fastställt

 

Ytterligare information

Varumärke

Storlek

30 Tabletter

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lactovitalis Pro 30 Kapslar Holistic”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE PRODUKTER

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.