FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Kreatin 400 g Holistic

349,00 kr

  • 100 % rent mikroniserat kreatin.
  • Fyller på ATP-förråden.
  • För ökad explosiv styrka och prestationsförmåga vid högintensivt muskelarbete.
  • Främjar omvandlingen av lagrad energi till rörelseenergi i kroppen vid träning.
  • Underlättar för återhämtning efter träning.
  • Förbättrar prestanda och muskeluppbyggnad.

 

3 i lager

Kategori:
Varumärke:

Beskrivning

Kreatin 400 g Holistic

Kreatin 400 g Holistic består av 100 % rent mikroniserat kreatinmonohydrat som passar perfekt när du vill träna hårt! Kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning vid kortvarig och högintensiv träning, förutsatt att intaget uppgår till minst 3 gram per dag. Kreatin främjar omvandlingen av lagrad energi till rörelseenergi i kroppen och underlättar även för återhämtningen efter träningspasset.

Kreatin är ett populärt kosttillskott som ofta används av idrottare och träningsentusiaster för att förbättra prestanda och muskeluppbyggnad.

✓  100 % rent mikroniserat kreatin.
✓  Fyller på ATP-förråden.
✓  För ökad explosiv styrka och prestationsförmåga vid högintensivt muskelarbete.

Kreatin är ett av de mest vetenskapligt studerade idrottstillskotten på marknaden idag och har i studier visat sig signifikant förbättra fysisk prestation.

Kreatin finns naturligt i vissa livsmedel, främst animaliska sådana. Kroppen producerar också kreatin men intaget via kosten samt tillskott är ofta nödvändigt för att uppnå tillräckliga nivåer för att maximera effekterna vid intensiv träning. Kreatin är ett högt efterfrågat kosttillskott som ofta används i samband med träning och uppskattas av såväl elitidrottare som vardagsmotionärer.

Holistic Kreatin – högeffektivt och användarvänligt

Holistic kreatin är av högsta kvalitet och är speciellt framtaget för att vara användarvänligt. Det är utan smaksättning, vilket gör att du kan blanda pulvret direkt i dina favoritshakes och drycker. Dessutom löser det sig lätt i vätskor och är snällt mot magen.

Rekommenderad användning

En rekommenderad daglig dos ligger vanligtvis mellan 3–6 gram kreatin efter varje träningspass för att maximera effekterna. Det kan också vara fördelaktigt att använda kreatin på vilodagar för att bibehålla dina kreatinnivåer.
Vissa träningsentusiaster överväger att använda kreatin under en period av 8 veckor inför en viktig tävling eller liknande. Efter detta kan det vara klokt att ta minst 4 veckors paus innan du påbörjar nästa cykel med kreatinanvändning för att uppnå samma effekt.

Dosering Kreatin 400 g Holistic

Dosering: 3–6 g (cirka 1–2 tsk) per dag med 2–4 dl vätska eller enligt rekommendation före, under eller efter träning. Löser sig bäst i ljummen vätska. Undvik intag av kreatin vid graviditet och amning. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Ingredienser Kreatin 400 g Holistic

100 % kreatinmonohydrat

Näringsinnehåll

INNEHÅLL PER 1 TSK 2 TSK
Kreatin 3 g 6 g

Ytterligare information

Varumärke

Storlek

400 gram

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kreatin 400 g Holistic”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE PRODUKTER

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.