FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Liposomal Resveratrol Purovitalis Longevity 60 kapslar

469,00 kr

  • Innehåller 60 lättabsorberade kapslar.
  • Tag 1 om dagen tillsammans med frukost.
  • Bekämpar hudens åldrande.
  • Bidrar till hälsosamma blodsockernivåer.
  • Reglera olika cellulära processer, inklusive åldrande och inflammation.
  • Resveratrol aktiverar sirtuingener i kroppen.
  • Aktivering av sirtuingener har kopplats till förbättrad livslängd och skydd mot kroniska sjukdomar.
  • Antioxidanteffekt.
  • Vegan.
Artikelnummer 004 Kategori:
Varumärke:

Beskrivning

Liposomal Resveratrol  Purovitalis Longevity 60 kapslar

Liposomal Resveratrol Purovitalis. Flera studier har visat att resveratrol bekämpar hudens åldrande och bidrar till hälsosamma blodsockernivåer. Purovitalis avancerade resveratrol är designat för att maximera de kraftfulla fördelarna med resveratrol. Kapslarna är små och inneslutna i liposomer. Detta säkerställer att de är lätta att inta, och de aktiva ingredienserna absorberas så effektivt som möjligt. På så sätt får din kropp maximal nytta av innehållet.

Vad är resveratrol?

Resveratrol eller trans-resveratrol är en polyfenolförening som finns i vissa växter, inklusive vindruvor, bär och jordnötter. Det tros ha en rad potentiella hälsofördelar. Ett av sätten som resveratrol tros utöva dessa effekter är genom aktivering av sirtuingener i kroppen. Sirtuiner är en typ av protein som spelar en roll för att reglera olika cellulära processer, inklusive åldrande och inflammation. Aktivering av sirtuingener har kopplats till förbättrad livslängd och skydd mot kroniska sjukdomar. Forskning visar att resveratrol hjälper till att bekämpa hudens åldrande tack vare dess antioxidanteffekt. Dessutom tyder flera studier på att resveratrol kan bidra till hälsosamma blodsockernivåer genom att förbättra insulinkänsligheten.

Fördelarna med mikronisering och liposomer

Traditionellt resveratrol absorberas inte väl av kroppen. På Purovitalis vill vi att våra kunder ska dra maximal nytta av effekterna av våra kosttillskott. Det är därför vi väljer mikroniserat resveratrol och omsluter det i liposomer. Mikroniserad resveratrol, å andra sidan, syftar på resveratrol som har malts ner till mycket små partiklar. Detta kan göra det lättare för kroppen att ta upp och utnyttja. Vårt resveratrol är inte bara mikroniserat, det är också liposomalt. Liposomerna i vår formel hjälper till att smälta samman med tarmcellmembranet, vilket gör att resveratrolen kan passera direkt in i cellen. Detta hjälper till att öka biotillgängligheten av resveratrol och se till att din kropp kan absorbera och använda den mer effektivt. Låt inte dålig absorptionshastighet hindra dig från att uppleva fördelarna med resveratrol. Prova liposomalt mikroniserat resveratrol idag och se skillnaden själv.

Nyckelingredienser – Liposomal Resveratrol Purovitalis

Trans-resveratrol (extrakt från växten japansk parkslide; Japanese knotweed på engelska).
Lecitin (solros).
HPMC (vegan kapsel).

Om produkten – Liposomal Resveratrol Purovitalis

Liposomal Micronized Resveratrol är ett banbrytande tillskott som ger alla fördelar med resveratrol med förbättrad biotillgänglighet. Detta innebär att din kropp lättare kan absorbera och använda de kraftfulla antioxidanter som finns i resveratrol, vilket leder till en rad potentiella hälsofördelar. Genom att kapsla in resveratrol i liposomer möjliggör Purovitalis produkt bättre absorption och utnyttjande i kroppen, vilket gör det till ett mer effektivt alternativ jämfört med traditionella resveratroltillskott. Den är inte bara mer effektiv, den är också lätt att inta. De små, lätta att svälja kapslarna gör de enkla att svälja tillsammans med ett glas vatten. Dessutom är produkten fri från GMO, glutenfri och labbtestad från tredje part.

INGREDIENSER – Liposomal Resveratrol Purovitalis

Maltodextrin (bulkmedel).

Trans-resveratrol (extrakt från växten japansk parkslide; Japanese knotweed på engelska).

Lecitin (solros).

HPMC (vegan kapsel).

INNEHÅLL – Liposomal Resveratrol Purovitalis

60 kapslar per burk.

REKOMMENDERAD ANVÄNDNING

Ta 1 kapsel dagligen. Bäst att ta på morgonen med frukost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

SMAKSÄTTNING

Osmaksatt (neutral).

ANALYSCERTIFIKAT (COA)

Renhetscertifikat från tredje part.

HUR LIPOSOMAL TEKNOLOGI FUNGERAR

Liposomal är en banbrytande teknik som använder liposomer för att transportera aktiva substanser till deras önskade destinationer i kroppen. Genom att kapsla in de aktiva ingredienserna i liposomer kan vi skydda dem från nedbrytning och leverera dem direkt till målcellerna eller vävnaderna.

 

Fler produkter från Purovitalis hittar du här

Ytterligare information

Varumärke

Storlek

60 Tabletter

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Liposomal Resveratrol Purovitalis Longevity 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE PRODUKTER

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.