FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Testosteron och manlig hälsa

Testosteron och manlig hälsa pratar vi om i veckans avsnitt som gästas av Daniel Larsson, ansiktet bakom Instagram-kontot @biohackad.

Biohackpodden – din guide till en bättre version av dig själv! I samarbete med BiohackBalance – en webbshop och plattform för livsstilsoptimering

 

 


 

Transkibering

 

Biohackpodden – din guide till en bättre version av dig själv! I samarbete med BiohackBalance – en webbshop och plattform för livsstilsoptimering. I veckans avsnitt gästas vi återigen av Daniel Larsson, ansiktet bakom Instagram-kontot @biohackad. Vi pratar Testosteron och manlig hälsa.

Så här Daniel att du har ju varit med på den är det första avsnittet faktiskt så du inte bara så var det med tidigare som du är faktiskt.

Varför du har ju du som vän då Öppnade upp det hela men innan du drar igång med Dagens Industri läsa. Du fick ju lite så här. Du är ju så mycket men du håller jag också på med med allting annat som du som du berätta.

Det är liksom att du håller på och turnerade i Skellefteå på sånt här. Kan du driva ett företag som inte tog med så mycket det första avsnittet så tänkte att lämna lite fort. Företagarna Ja men det är så här kollektiv och de hade inte sammans med 2018, för från början var väl vår intention väldigt mycket att bygga community därav bara en kollektiv egentligen.

Det var blogg det var det att det liksom Och vi säljer Blåljus glasögon the red lights framförallt liksom. Sen sover lampa vid och leker liksom grejer som vi tror på så För mig är det väl också liksom ett sätt att leka lite med livet och testa att jag vill liksom menar jag känner mig lite mer nischade produkter som är till en blå Ali azis varit andra grejer roliga grejer på gång, men primärt jag ska visa filmer.

Det var en grej typiskt då expensive shoes.Liksom och så satte jag på mig några år och det är roligt som det är. Det blir skoj inspirerande och nu håller jag på med en kurs i manlig hälsa och sen så allt men det är också lite av mycket av det som jag älskar att göra liksom.

Sen glöms brukar gå in på bara Här kollektiv och kolla. Alltså kan man kolla på era produkter på vår hemsida också faktiskt. Ja ja, ja jag tycker också att vi ska jag lotta ut i glasögon i som man menar med det här sättet att fixa någon bra.

Ja jag får man vistas ute så får man exakt men just det där med en kurs om andlighet det inte.Behövs det Tycker du att det behövs och min resa handlar väldigt mycket om min hälsa ska vi säga mer runt 2012 2011 eller så gott inom livskris.

Hur mycket vikt? Vad var det då runt? Det var runt 30 30, du fyller sätter runt där då eller om man får fråga om det där så börjar jag förstå att det var väldigt som starten på min så här resan Vi hälsa och liksom så här Ja just det.

Ja, det är liksom låga testosteronnivåer. Jag tror att det är 10 eller någonting så att jag börjar läsa som fan på nätet eller kan vi börja jobba inresa överallt. Kom ihåg på den sidan av bloggen? finländsk yrkesmilitär Annie som hade lagt upp alla suger som fan Så allting hur man skulle göra Och om jag bara följa det Och ja, men inte så fort senare nästa Trosa det liksom då toppar Jag har ju liksom på 30 istället så du inte så att det finns mycket man kan göra här finns alla tänker moster för mig det med självförtroende affärslivet var glad Drake ryggen självklart att bygga muskler och bränna fett men det är liksom det är liksom nästan att ha lagom mängd testosteron inte bra att ha för den har lagom mängd är ska jag säga de viktigaste sakerna som finns för mig att vi lever i ett samhälle somFör mycket stress och det har faktiskt liksom studie på studiebesök.

Det visar egentligen att de står nu Våra sjunker liksom. Det är alarmerande jag skulle kunna kalla det en pandemi. Jag vet att jag såg vissa studier där man liksom har sett att jag tror att det var mängd minskade med 1,4 medelvärde på mängden av minskade med 1,5 % per år.

De var inte så bra att lägga det är mer spermieproduktionen, och inte Testosteron, men de är recept korrelerade. De hängde ju verkligen ihop liksom så att i huvudsak astrala ett cyklarna säsong att producera spermier.Att det här skulle jag bli jävligt läskigt då har man tittat ut som 1970 så tror jag att jag har asperger med konstruktionen är midsommarafton 50 % Jag vet att vi skulle som pratar om för två generationer sedan så är det en 60 70 åring lika mycket testa testosteron som är 20 30 åring har idag och nu pratar vi i Västvärlden och faktiskt också Liksom Asien och sånt.

Livsstil. Detta är ju egentligen aviserar människans fortlevnad så är det här är sjuk katastrof och jag som gillar att göra grafer och linjer. Då kan man betala med någon så skulle man ju kunna se när när alla kommer vara infertila inte gjort men vi är på väg i alla fall. What is sugen på att du skulle göra där för nu vill jag se det är någonting som jag gillar så här i statistik Och Grape efterhäng livesändningen när vi var världen och så pratar i grafen och så kolla lite men det är i alla fall tycker jag och jag vet att jag läser en bok som heter estrogen Nation tråden genom miljö och vad det gör för henne och för sig att det egentligen inte problem som de pratar om testosteron manlighet.

Det har liksom väns till någonting som är positivt skyddande och liksom kanske upprätthållande har vi liksom det var någonting som är så dåligt att man ska liksom att det är läskigt.Manlig och att de klassiska mansrollen är då förlegat tycker jag så man får se så det var liten det som jag tycker att ja, jag vet inte.

Det blir det blir så snedvridet på något sätt. Ja jag tror att vi alla har tid hos vara de Vi är Såklart inte alla har olika grader av maskulinitet i en kropp och vill att alla uttrycka sig möjligt på olika sätt, men jag tror ändå att det är det finns väldigt mycket i våra traditioner som är som är väldigt viktigt att hålla kvar att jag skulle vilja säga att det är liksom inte manlighet och avsaknaden av manlighet som är farligt att det är argare.

Är mindre emotionellt instabila kontrollera när vi känner oss nöjda med oss själva och vår i liksom För du sa att du hade 10 eller som är rätt eller är det med ett värde som är samma en man mäter eller bror Örebro nu på hur man äter mer, Men visst det var totalt jobba riktigt hårt idag.

Kanske du kan komma upp till 25 30, jag kanske ligger runt 22 säger inte så mycket egentligen då kanske vi kan gå in på lite granna, men inte från album. Engelska mynning och sen så kan du med hjälp av att du vet vi talades ditt skbg och ditt albumin så kan du ge mig Formel 1 i fri att jag förstår att det är det som är biotillgängligt och för dina muskler muskler och så användbart Testosteron och sen skulle stoppa in.

Det här är en Formel räkna ut det så så blir det ändå mycket mycket lägre nivåer. Och det känns känns ju verkligen i kroppen. Ja men ja det är Var det någonting du mäter att ge mig Men Eva sommarmöte m m i Sverige och USA Vad mäter man på andra sätt att bruka?

300 till 600 Det är bara andra enheter man använda de fall då så skulle inte jag bara mäta total utan man mäter shbg testosteron då och då kan man ställa in den här formen och räkna ut hur mycket man har att säga det eftersom du kollar mycket på det med studierna sånt där också, Och det har gått ner sedan 50-talet kan du säga någon har gått ner.

Har du koll på det liksom så här att härligt ner extra mycket liksom Och har du någon aning om alltså det är det som gör det blåsigt idag. Ja Ja och det är typ börja komma liksom efter kriget och jag tror att den stora boven här i en kille men den där plast många grejer här.

Vi har ett det som händer i egentligen efter andra världskriget i att den petrokemiska industrin kommer igång nästa plast kommer in plast Kommer nu Kommer de här bokar flamskyddsmedel och bekämpningsmedel och så sen vi börja introducera väldigt mycket gifter.

Vi börjar också manipulera molekyler att tillverka perfluorerade ämnen som inte funnits innan som är väldigt väldigt bra liksom. Ja men det är liksom ska jag säga perfekt exempel på en sak som man absolut inte ska använda men jag tror verkligen att man tittar på det så är det ju plastverktyg verkligen var en stor bom.

I signalämnen är det som är mjukgörare i plast och vad jag skulle vilja säga här i för min del tips till de som plast och värmeljus kan man tänka sig själv med mjuka plastlåda som får stoppa den i mikron med mig på jobbet Att ta dem på den och sen så kan man se på plastlåda att Linus är helt röd liksom.

Jag har trängt in material, men du har också funderat sin mjukgörare antalet in i din mat barnprodukter just det men istället som liksom. Ja det verkar vara sjuk från ordförande och egentligen är liksom.

Ja men var det tradition?Mjukgörare pratade även de andra ämnen i plasten som fan later exempel Siri som har parfymer sådär faktiskt om du har lånat så här står det ämnen Okej du får mer typ plastmaterial det står och steker vi pratar om promenerade ämnen.

Det är fan sjukskriva sig om sängen i sköldkörteln. När stänger du egentligen your that i sköldkörteln minst lika jobbigt att tolka börjar messa min ämnesomsättning och i sin tur att bränna hormonnivåer generellt största boken som har vi även bekämpningsmedel och som också i sin tur verkar vara väldigt östrogena och sen har vi även väldigt mycket skulle vilja titta på Kim Jag lyfter också. Det finns väldigt mycket möjligt där som också verkar vara väldigt hormonstörande ochDet man pratar om och ser att alla de henne lite studera och man kan faktiskt se det liksom typ på unga pojkar som utvecklar bröst bröst och ställen där man inte ska ha och ja, men det Jag tror verkligen det liksom och massa andra grejer stress.

Vad tror du liksom? Jag städar då som du eftersom du har koll på ljus och sånt också som tror att att titta liksom att få det blå ljuset för att de också kan ha en negativ ifrån verkligen en av de största marknaderna.

Det här är ju verkligen märkt i allt mitt testar hålla bandet. Ja alltså två timmar extra sömn kan kicka. Det står procent. Ja det är ju bara för att gå och lägga dig två timmar tidigare sova tidigt somnar på morgonen det mest testosteron därav morgon erektionen liksom.

Just det så att du har väldigt höga nivåer på morgonen Och imorgon är det här är en liten kula som kände sig trött och hängig livet inte alls någon som ser ut som en hälsosam människa eller någonting sånt, Men du gillar lite allmänt söka det bara att han skulle köpa liksom testosteron tabletter och sa han då var han runt 40 ungefär när berätta lite om kanske 37 38.

och han var piggare med han men det som är bäst som jag som jag känner som jag haft på flera flera år det att jag har Imorgon är det frånPrata fint använde flera flera år. Sedan hade han kände sig så ung när han hade liksom fått ordning på sin bästa sedan igår och det är också något som är viktigt morgonen fyller en funktion är ofta sönder en som du får de är naturliga reaktioner och jag trodde 67 auktioner under den fasen då egentligen till för att syresätta och det är träning ska jag säga för att bibehålla den och jag skulle också vilja säga att det är vad gör man inte det som all jättestressad med Man bör fundera om man bör tänka bör fundera på det liksom kvinnor problem med sin menstruation.

Men är liksom märker att inte ha det på väldigt länge så hade jag ändå kanske rekommenderas att se över sina rutiner i alla fall så finns så mycket man kan göra så klart med det. Men jag sömn precis det var du inne på men det jag tänker du att som är så pass viktigt och när du är för blått ljus som minskade med dem Melatonin från så väl lika djupt vatten orienterad och sen mot slutet av natten så får man mer och mer skiftar över mot rem-sömn då Och får man inte så så så så så det blir väl din direkt men jag skulle vilja säga som är en av de viktigaste grejerna och det är generellt om att prata Hälsa så är det så bra alltså.

Avsnitt innan där men det är otroligt viktigt, Alltså det är så intressant som du ser nu att det menstruation och till och med imorgon är det från en någonting som heter Helle pratar eller som inte Jag tror att jättemånga gillar egentligen ha reagerat över att en kvinnas En kvinnas cykel 28 dagar, men vi men har ju också cykel våran cykel bara 24 timmar men det är fortfarande cykel som är faktiskt Fundera över och kanske fördjupa sig kunna det för att det är ju inte satt intill ha tänkt omtanken att vi har en cykel som är likadan varje dag precis som man brukar ju säga liksom en traditionell liksom så här österländsk filosofi som du kanske finner som månen så då För imorgon stycken om människor som solen liksom liksom den.

Liksom som du säger Det är jättebra med mig när som helst Efter strålningen nere på morgonen. Vad gör du? För att kan du kan jordgubbar på kastar i dig kolhydrater insulin kommit bara trycka ner till så svaret är ganska enkel pasta till lunch eller så, Men du kan ju säga just det.

Nu har jag mycket testosteron i kroppen här vill jag behålla det eller vill du liksom bara att packa ner i Källan direkt liksom så att man kan få jobba jobba med Men det fanns det man kan de starkaste man vaknar, men kan ändå vara vettigt att köra lite här på morgonen att det är snart där.

Just det höga hormonnivåer på morgonen inte stressa sin kropp för att stress är också en av de största partierna till bara förvaras reproduktionssystem. Det är ju ganska det är jag som ska inte du fortplanta det liksom.

Det är så att det blir den här i åtta kolesterol inte prata om att man ska äta. Vad ska jag ta om jag håller med om man ska göra det? Gjorde jag Fast vänta nu. Jag behöver kolesterol byggstenen Helix också väldigt intressant att det är klart att det är ju såklart också en viktig fiende om man vill ha bra hormoner och liksom.

Ja men det låg fett och sånt där då går det hänger ihop För att jag har varit vanligt att folk har väldigt högt kolesterolvärde grunden till att man gett dig själv sjukdomar om jag inte är helt fel sig fel, men jag går ut ifrån att man vill kan sälja medicin som jag tänker liksom som du vill du äta Bra fett och resten av mycket kolesterol.

Du får höga värden är det en liten vi komma liksom så här och men hur var det höga värden av höga värden av blodfetter? Nej alltså, det är faktiskt så att kolesterol intag och kolesterol i blodet som man tror att det är som du säger. Det är återvinning återvinning har ganska mycket på det, men det är också men det är skitsamma. Det är också Okej Det finns kolesterol vid brottsplatsen kolesterol är dåligt med information.Och varför och inflammationen uppstått i kärlväggarna kan det vara så att det uppstår inflammation i kärlväggarna och att kroppen skickade kolesterol för att försöka reparera eller göra någonting att du vill också det man har kommit fram till de senaste åren och anti-inflammatorisk effekt och iväg lite här men det är väldigt intressant.

Det är väldigt intressant intressant har en far som när jag var yngre som hade kolesterolvärde och har fått blodpropp i båda sina vanor och haft lite sådana problem, så det är liksom att det är en intressant grej att man inte riktigt att veta det så eller så man inte marknadsför, Kungsgatan toalettset.

Och det verkar mer och mer vara så att det visar sig oftast att det är någonting annat information och det är klart att mycket folk som har högt kolesterol ofta så det blir då ett dåligt leva med så att det blir liksom så här varför är kolesterol högt.

Vad är orsak att det är något av det? Man vill titta på min medicin som vill men jag ska inte gå till Roten av problemet som man behöver någonting här måste ta bort det, men vi får massa andra istället, Men det är inget intresse av att jag ska bli frisk hela går ut på att du ska ta livet.

Men alltså nu är det också så här nu. Jag bara gissa mig fram men är det inte ovanligt att man har högt kolesterol värden och kvinnor harJa jag har du får det här alltså exempel som du skulle ta testosteron så kommer du få höga blodfetter också.

Ja det dåligt då står jag ganska ganska höga blodfetter. Ja jag vet inte det Men det är klart att massera det är om man ska titta på dem och de förkalkning alla grejerna liksom liksom Och vi kan prata om det men det är inte sant.

Jag går tillbaka till rummet där då att du kände att jag frågar några världens och sedan låg jag Hur fort kan man få det liksom att jag faktiskt ganska mycket på dig själv nu senaste senaste månaden över säsong.

Ge mig själv att jag mest eller någonting sånt utan det var någonting som jag har tänkt Hur snabbt kan man betala ändra det till att den ligger på en stabil ett nytt lägsta liksom. Du förstår jag menar, men hur lever jag alltså så här lever jag att jag sover inte in tränare ingenting.

Jag äter skitmat Alltså det går ju väldigt fort du bara sluta med det om det går för oss. Allt beror ju lite på kanske behöver göra. Tack jag att du kan ta fram försöket ingen plast och värme så att det liksom glömde dem är kaffekopparna block, men plast Micra tänk på det.

Beläggning på den vinnande skit armarna när man har testosteroner av sjukvården så får man liksom genom att ta det där man ska ta massa konstiga grejer som ska vara innehåller hela skiten. Sluta hudkrämer skiter det härligt parfymer bara kasta de växtoljor, alltså typ solrosolja saker bara slängde du en liten liten glömde jag ska se nivån på varje dag, så kommer jag koka när plasten svänga.

Okej, Det kan göra att det är bara ta bort stekt Bara hoppas allt som har med plast och mat framför allt varma skönhetsprodukter bort rengöringsprodukter i hemmet. Men vad fan är det för någonting? Jag har hemma Det är hemma så det är bara att vänta in i glasburkar glaslock metallburkar.

När kommer man komma i Alltså det här är det långsiktiga lösningen som vi prata om röra sig här rörelseträning det ju väldigt intressant liksom att de som visar sig vara ganska hög inte med kort när du sedan länge så kommer du till kassa.

Stressad så långdistanslöpning i höstas ingenting att rekommendera om du vill ha högre nivåer i bara sitta på en maratonlöpare titta på 100 meterslöpare. Vem har mest Okej Du är otroligt viktigt att träna hårt och så men inte för länge inte för mycket för det här.

Jag kan inte säga det då så jag har mycket kontakt med folk och sen mat ändå bra fetter kolla söndag från spannmål. Spannmål, innehåller mycket med gifter. Jag skulle också vilja ge tips. Det finns faktiskt spannmål som heter de rörelser som finns.

Det är ganska mycket studie på att de kan Någonting man pratar om håret parkas Androiderna som verkligen är den som har mest kanske effekter på liksom emotionell stabilitet och manliga egenskaper skulle säga kanske inte så mycket muskelbyggande, men mer om du tar mycket det som var väldigt bra i väldigt stabil. De tror att många människor de skulle ha hjälp med tips och sen är det såklart bort med socker, Alltså det är mycket socker är inte bra för lite kolhydrater är dock inte heller bra verkstad det genom mina år på och varför jag söta vulkaner äntligen var ju för att resa roligt.

Jag ska berätta det flera år. Men vad fan.Subaru vaknar jag bara hade så jävla mycket energi så att det hänger ihop oss i stället nästa att du är lite så här. Ja men alltså inte äta något inga kolhydrater alls till styrelsen som har sagt det signal till kronor hårda tider på många sätt, men främst för att hon inte är bra att lågkolhydratkost är oftast väldigt fuktigt så ber jag också att mängden fritt testosteron i detta hänseende är kolhydrater bra.

Men i måttliga mängder behöver få bra koll kolhydrater. Vet du vad jag tänker så mycket på det här samtalet så mycket på att tänka att den jäveln hade rätt för så många tusen år sedan Buddha med gyllene medelväg.

Det var enda djävla Du är så fort han såg att du hade säkert Ja just det bästa för att sänka ner ett Berätta något roligt om du kan lågskor flexcom Hur många bakom liksom den sjunde dags att han uppfann Kellogs cornflakes för att han ansåg att
man separation var dåligt att det var fjällen växel.

När skapades sänka sexlusten ändå, Graham Graham crackers Spannmål kan göra också Liksom var omega-6 fett. Det kan vi göra liksom För oss. Varför bör Akta oss för de som är som är faktiskt kul att kolla också är som du säger att det är inte så den som har mest muskler som har mest Testo så det är ändå det man har tänkt och trott hela tiden att de kan vi kan vara det.

Ja kan det vara det men jag vet när jag var som smalast MS Richard ritt låga nivåer. Jag vet många gånger jag har samtalet folk. Hör av sig till mig att det är många som tränar väldigt svårt att se ut som har sjukt låga nivåer för att stressa sin kropp så jävla mycket Det mot stress och inte har liksom det ser vackert ut, men det kommer också ett pris, men så är det ju så här att för mycket kroppsfett i väldigt dåligt för hon bodde.

För att fettcellerna är liksom fett kroppsfett är så helt Det finns en process i kroppen som eller ett enzym som heter Alma tas som tar testosteron massera in lite östrogen har jättehögt kommer det automatiskt när du har mycket kroppsfett så ökar du det här en en ganska mycket och det gör att det är du konverterar egentligen ditt testosteron till östrogen att det är du behöver man behöver såklart nivå som när man ska förnya sitt kroppsfett.

Men liksom man börjar komma kanske under 10 % så ser jag i alla fall. Men samma sak åt andra hållet så är du inne på dig en lagom Lidl medelvägen.Som är lite grann och sen så det är lite olika för alla så mycket ligger Var ligger på ett kaloriunderskott kan gå upp lite men jag är väldigt smal.

Jag ligger på ett kaloriöverskott så känns det också lite men det är alla olika men jag kanske titta på Maria visste jag lära dig att det kanske du är den bästa som finns, Men den funkar ju ändå och här finns också lite saker man kan göra liksom kalorier bra med alltså för att det är så lätt att hålla koll på alla precis precis precis.

Det är ju det egentligen. Utan vi har liksom ett näringsupptag och olika tarmsystem och liksom så här och så men det är ju bra modell så tänker jag precis startat egen träning kost jag pratat om man behöver en sitt hem och sen så fick jag så här att vi börjar King massa saker.

Du kan göra Sheila är någonting som är väldigt populär testiklarna i någonting som jag tror att du kan köpa jag rätt frysen någonstans att Isaac cyklarna och det har jag också var väldigt bra. Det är som att en stor grej man går in och bara kretsar inte bara chilla sista siffrorna.

Ska du hänga med för Nära Kroppen så att när det är varmt och ta med sig från alltså och det är generellt ganska dåligt för att du tycker om att bli för varma just det.Men isbar och kyla Har visat sig vara väldigt bra för det så röd ljusterapi mer atp- produktion i ledig Cellerna mer spermieproduktion generera mer testosteron så att det är fantastiskt.

Jag har faktiskt en liten liten red light pack for the nutsac som jag köpte av någon snubbe som man kan ha när man går runt nu vinner lite mer på Burger King liksom, Men det är ju den sista grejen liksom så här ring i bra allting så finns det ju massa grejer som du lägger till faktiskt.

Precis och det kommer den klassiska zink idag.Riktigt försiktigt zinktunna koppar så. Det är bra det som kanske titta på att bara ta zink och sist vitamin D vitamin K magnesium och det är någonting som man har högt shbg så kan man testa att ha det så bra och sen intressant att det hade blivit avsikt nu. Det är egentligen ska du med till testosteron, men det är också så att i kroppen har vi androgenreceptorer så har du mer androgenreceptorer så kommer du svara bättre från min dröm inte så just det här är någonting.

Jag aldrig snackar om. Och då vill man ha så många androgen receptor som möjligt rätt sätt att öka sin ska vara väldigt bra för att öka den här androgens densiteten i kroppen tyvärr ganska dålig bio säng tillgänglighet oralt så att det var injicera älskar dig ändå så det är liksom lite som ett sätt att öka mängden av Du behöver inte ha ha du sjukt mycket androgenreceptorer så behöver du inte ha högt testosteron.

Okej för då liksom alltså förstår du. Jag menar det kan vara.Svarar sjukt bra process Rådet istället just det någonting i form av kosttillskott och trombocyter säger liksom färdig Euro Guess Who is pine pollen om man om man vill ha i din kursdag som de håller på att plocka fram nu Vart Vart hittar man det någonstans och vara då?

Går det ändå mer in på djupet liksom Och det kommer att läggas upp på mina webb kurser sms:a kursportalen även när vi har bara simkort så där och sen kommer jag lämna gruppen på hemsidan hos er.Hitta.se liksom så jag håller på att jobba med den här och hoppas vara klar under sommaren så där så att det är det känns roligt då.

Helt Enkelt ska vi göra manliga precis viktigt att vi har lite att man vet inte men jag tror att det behövs mer än någonsin och det var lite sugen på att lotta ut glasögon. Ja Ja det kan vi göra det lättast att hon som man lyssnar på det avsnittet att de helt enkelt gå in och följa dem genom att följa dig eller ska de kunna följa ditt företag?

Kollektiv och Barack Balance villagruppen post också på Instagram så kan ni kommentera där också såklart att du med och en utlottning precis kul snyggt. Tack så mycket för att ladda ner.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.