FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Rörelse & lek med Oskar Örn

Biohackpodden I samarbete med BiohackBalance – en webbshop och plattform för livsstilsoptimering. Ange podcast20 för 20% rabatt på hela sortimentet på biohackbalance.se

I veckans avsnitt av Biohackpodden har vi med oss Oskar Örn från Alternativ aktivitet

 

 


 

Transkibering

Biohackpodden I samarbete med BiohackBalance – en webbshop och plattform för livsstilsoptimering. Ange podcast20 för 20% rabatt på hela sortimentet på biohackbalance.se

I veckans avsnitt av Biohackpodden har vi med oss Oskar Örn från Alternativ aktivitet

Men Oscar örn kan vi börja med och så berättar du när du kom nu har jag vet att du har varit väldigt aktiv inom parkour, Men jag visste inte att det var Så aktiv som just nu. Du kan du berätta lite grann någon din parkour historia och var du göra idag.

Ja absolut Och jag kommer börja då från det som fick mig att börja med parkour och det var ett fenomen som kallas Youtube kommer jag gick i högstadiet och fick upp både skejtare och parkerade som använde Urban miljö stadsmiljö att ja bara leka på hitta på konstiga saker att göra och jag tyckte det såg så jäkla kul ut så jag börjar på våran skola mellanväggar och över murar och är uppvuxen i en liten stad Och det är så En fotboll så jag slutar ganska tvärt Marie får inte bli utfryst,

men två år senare när jag kommer till Uddevalla Så vart den lite större stad, så fanns det dessutom en förening som hade parkour träning så då väcktes intresset igen och jag började När jag var 16 år så jag kommer ganska sent in i sporten Och så tänker åldersmässigt ganska tidig med med sin parkour relativt kanske ska vi se 78 år efter att jag kom till Sverige som börjar på?

Växa i det men jag hoppade på tåget direkt och tyckte att det var du får äntligen testa det här som jag har sett online och jag fastnade med Hull och hår är bara sögs in i parkeringsvärd, för det fanns det inga ramar som det gjorde i alla andra idrotter utan jag fick möjligheten att utveckla i princip får jag min egna idrotts där kändes bekvämt att jag kunde efterlikna förebilder.

Jag såg TV och på Youtube så Och dessutom fick jag lära mig nya trix att göra volter skruvar allting som man normalt sett inte tycker det är möjligt att jag precis varit möjligt så jag tar på mig så mycket ansvar och som 1716 sjuttonåring så att jag kanske 13 grupper i veckan och lär ut parkour och blev med tiden ut bild.

Jag ansökte och var med och tävlade i SM första år 2014. Jag kom på andra plats och utvecklade. Det fick jag men inga Warriors direktsänt tv-sänt program från USA var i Sverige två säsonger har säsongerna fick jag chansen att vara med i kom sexa och fjärde plats om jag inte minns fel säsongen och det gjorde en TV TV kändis från Uddevalla Julias parkouren för uppskov och fick hundratals nya medlemmar på väldigt kort tid gjorde att min parkourpark.

Hon bara brann ner också när fler människor till parkouren är så nytänkande och rolig sport så fruktansvärt viktigt att det blir verklighet kommer ut i vi har Sammandrag och cuper på samma sätt som en förening som fotboll eller handboll.

Har utan vi behöver åka och ta oss till Stockholm Malmö andra städer i för att träffa andra träna ihop och lära sig utav varandra och sen ta med den erfarenheten hem Så Så min min världs blick blev ju också bredare tack vare parkouren och fick många nya perspektiv och så att det Det finns inga hinder utan hinderna är egentligen möjligheter och kan du börja kolla på allting som finns framför dig som en möjlighet så blir världen extremt mycket större och det är också Det som fick mig att starta eget efter ett tag att börja jobba med parkour som coach och utbildare shower.

Sunds Jag tänkte fråga har liksom inga Det finns inga regler. Finns ingen Fyrkant Har du också Så jag trorDin intelligens har den också fått en ganska det var din hjärnkapacitet. Det låter dumt men har den också utvecklas positivt med sporten.

Jag framförallt kreativiteten. Jag tror att i ett i dagens samhälle där vi har så mycket information som kommer så blir det väldigt lätt hem för det är lagda då vissa håll och så kommer någonting som pekar åt andra hållet så blir massa Vad vad är det var fel?

Vad är man slutar tänka lite själv. Det var samma om man kollar tillbaka på skolsystemet och vårt samhälle är uppbyggt hur du ska plugga för att lära dig en viss sak som alla andra kan då så liksom går hela tiden.

Det är begränsat och sen när när jag lyckades få möjligheten att träna någonting som inte fanns något eget verk på öppnades ju den kreativiteten igen som man har somSå det tror jag inte reflekterat över det, men jag tror 100 % att jag hade aldrig tänkt i de banorna gör idag Om det inte hade varit för personens inverkan just det något som du säger också att det kan vara steget före Japp jag har jag inte helt ta dig till parkouren för min pappa startar taxi först har jobbat på fabrik.

Många år 20 år vart lite trött på det och ville komma ut i friska luften igen, så han startade eget som skogsbrukare och jag kommer jag kommer ihåg mina tankar 2021 order skulle starta egen firma att Men vad fan är min och min pappa 50 Bast klarar av att sköta bokföring hela den biten då kanske också.

Kan du inte bara parkouren utan även farsan inspirerade till mycket. Det är bra med förebilder. Ja men det var ju liksom Men innan Så nu ska det regna här idag midsommar. Men du ska snart vara med sms:en Yes Hur känns det att det är jättekul så det var ju med SM 2014 gjorde första SM som hölls sedan så fick jag en liten Alltså en rejäl släng och prestationsångest innan parkour världen jag jag blev så insatt.

Jag vill bli bäst i världen och det orkar jag inte riktigt med jag hade inte disciplinen. Jag hade inte coachade liksom inte allt man behöver för att bli bäst men min hjärna så jag borde kunna bli bäst på grund av liksom hur man uppväxt.

Det slutade med att hitta personen ett tag tappade passionen för tävling och jag tyckte inte att samhällets sätt att se på tävling vara hälsosamt så Jag slutade att tävla helt egentligen att jag varit otrevlig har liksom ja, tråkigt.

Prestations världen under de senaste tre-fyra åren så har jobbat med just prestation gentemot rörelseglädje och jag ser ju. Hur viktigt är väl ingen är för att vi ska få igång människor i rörelse och motivera till Rörelsen What’s att förbjuda tävling är inte ett alternativ likadant som att det inte är skärmar Så därför vill jag för min egna del börja utforska tävling ur ett annat perspektiv och då bestämde jag mig lite att det är dags att jag börjar just för att känna på vilka vilka psykologiska punkter är det som jag är rädd för att Hur kan jag lära mig att hantera?

De lär jag mig det själv, då kommer jag till ungdomar och barn och andra som vill tävla på ett hälsosamt sätt istället för att fastna i prestationsångesten att hitta tävlingen för att det är kul.Precis Comeback 2024 tio år senare sedan förra SMS för jag fyller 30 år många liksom milstolpar som slänger sig in att jag har så klart att det ligger en liten procent som jag vill delta.

Jag vill göra så gott jag kan och jag vill vara nöjd med min prestation. Oavsett om en timme innan vi drar igång ska komma fram ändå att jag kommer vara skitnödig upp i sen när du undrar vad jag sa också en del man behöver möta i prestation.

Nu kanske det som jag kan du visa var kommer det vara sen för tio år sedan 22 är lagomt less på att utöka den. Väldigt aktiv med med deras företag och så har hon är Snus2 väldigt krävande aktiviteter håller på med den och så fick ju barnen om det men det är också kanske den största grejen precis ut på en massa liksom så här.

Jag har smått med ganska mycket i huvudet då Det krävs ju det krävs i en planering och 11 mind-set kan hantera all stress som blir och dels så får jag ju först och främst så mycket hjälp i företag så har jag två stycken delägare som jag litar på och som tar mycket ansvar när jag inte har möjligheten att behöver ha paus och där det är de som gift.

Samarbete det att vi är helt öppna med det.Mår dåligt och har det tufft och då backar de andra upp och vi hjälps åt på det sättet att ingen går och bär på saker så länge. Det blir ohälsosamt kultur att dela med oss och att lyfta problem direkt.

De kommer kommunikation helt enkelt att de fria ju den att de fria djur äter. Jag skulle ta en paus nu den den andra som verkligen stöttar och göra det möjligt att ge min fru kallar henne för att inte gift den förlorade och att det är att hon är mammaledig och tar hand om den tunga delar med att ha barn.

Jag får bara njuta just nu och hon pappaledig planera planerat senare.När hon stöttar mig och vill att jag ska följa mina drömmar i både företag som Messi taki parkouren gör ju att jag orkar och vill och känner att jag inte behöver känna pressen hemifrån på samma sätt för den hjälper mig med just nu vänner en stor del i det alltså att kunna ventilera och prata med dem här kanske inte tänker på när man gör mycket om man går in i sitt mod och vad jag ska göra allting de delarna försöker jag dagligen reflektera över och vara tacksam för De släpper valuta i stress ur mitt egna huvudet när jag får ha de här punkterna att det rent.

Jag tror de flesta har den tillgången och möjligheten att få den stöttning än att vara hälsosamma i sina sina satsningar eller motgångar, Men oftast så är man så fast i sina, Hur vet man. Och tror att man behöver ta allting på egen hand och jag tror att det är det sämsta som finns att du är stark ensam.

Det finns inte för man kan överleva mycket men du kommer aldrig kunna växa på egen hand. Det kan det känns som att det är ungefär samma nummer som skapar skolsystemet som myntade som tänker exakt. Alltså jag tror det är mitt egenföretagande.

Det gick ju egentligen företagande till ett aktiebolag jag hitta någon att jobba själv på 67 år, men tillsammans med två andra så har vi exploderat till flera tio tusentals besökare varje år på bara tre år om skillnaderna börjar se sambanden och knyta helt enkelt, alltså det det det det är rädd för.

Behöver hjälp om det verkligen också, för det är det jag sitter här nu och som jag tycker också att det är flera väldigt lite överallt ha hälsosamma relationer med folk och ta fram och tillbaka fastnar inte liksom jag tror att väldigt många som sitter och jag är kompis med samma som var kompis med i mellanstadiet.

Men man kanske inte är så jättebra kompisar de annars så att man vågar liksom inte öppna med varandra hänger ihop och då faller ju liksom det är ju inte funkar för dig. Nej Nej jag har många kompisar som ligger kvar, men de inte riktigt om Han stöttar mig i det jag gör Nej utan det är jag väljer att se dem som sina trogna gamla bekanta som har en fin relation med men inte de som får får min dagliga tacksamhet med dagliga kärlek innan det är de som är med mig här och nu och hjälper till.

Livet What identifiera de det nog en ganska stor stor grund till att man orkar och kan göra mer saker än vad man om man inte kanske tror det är rimligt som är det största Fokus är egentligen. De var en ren och skär välmående kommer inte något av mina projekt eller mina satsningar.

Allt funkar bra heller Och jag tror att det är samma sak i relation. Om inte jag mår bra kommer inte min partner mår bra om inte jag mår bra så Kommer till mitt barn mår bra din grundvärdering till allt Och för att må bra så är det inte Det är ingenting bara läsa över en natt utan det är en resa man gör och 110 man kan göra varje dag under de här åren som jag inte höll på med parkour då då reste mycket och försökte ta in nya kulturer att vi passar som är ett universal.

Tankesätt av från buddhismen att uppnå lycka just nu har du väl också Vi passade också där du vet inte. Vi passar att vi kunde kanske någonting annat det tyst och exakta läget deras deras motto eller deras agerande.

De förklarar är att om du inte ger 10 dagar så så kommer du inte förstår så därför gjorde jag ska åka till Australien när jag körde 10 dagar på ett år i branschen med kängurus och grejer 100 stycken.

Varför inte prata med dem? Bara sitta. Tyst meditera fick guidad meditation då mellan 8 och bara djupdyka i sig själv och det största jag ta med mig från det acceptera livet som det är och inte som du önskar att det skulle vara.

Var är det för mig betyder det att leva i nuet. Du kan inte förändra saker somUtanför Vill du gör att du gör för andra saker? Men det tar tid. Jag har ingenting man kan förvänta sig direkt genom det förhållningssättet så har jag kunnat se mer vad människorna i min närhet gör innovationer.

Jag kan ta ett samtal mycket djupare och stänga av det som det som möjligt att de till exempel som prestationen för SM i två veckor kvar. Jag har precis kommit ur en liten förkylning. Jag har sommarläger med barn som jag står ansvarig för män som mina kollegor tar hand om då mellanliggande där heller.

Jag har också en fru med vars jobb är att du ska få en ny hund snart. Ska bygga sin hund går det på gården liksom. Det ligger en det liksom, vad tror man om man klarar av att så nu är livet som det är att acceptera.

Jag kan inte göra någonting åt hundgården nu. Då behöver inte gå att stressa av de andra bra faktiskt någonting sen också försöka litet barn och tiotal 1514 någonstans larmet till 15 och det är vanligt att man ska sova på kvällen.

Nu har du tryckt på någonting så här att om du inte kan läsa det nu. Varför det är att grubbla på det och om du kan lösa det är inget problem med grund av att jag försöker leva efter sen Sen dess liksom att det är ganska så avslappnad som jag på det sättet är det är klockrent för det.

Jag trodde de flesta hamnar att man om man man för ett samtal med en annan en nära relation, men du sitter och tänker på helt annat för att man sina stressad tankar om. Om du inte kan påverka så det är det absolut den starkaste lärdomen.

Jag fick från om 10 dagarna av allt. Man skulle kunna ta med sig. Det vet jag påverka mig en idag här om du är fem år sedan så tänker jag på dig varje dag. Jag är så tacksam över den tiden. Jag la 10 dagar att verkligen förstå. Det kommer att acceptera saker som de är inte ut någonting av att stressa eller sig saker som man inte kan hantera eller göra någonting åt när man kan koppla till en man ungdom så är det Men jag är lite kortväxt.

Vad kan du göra åt det? Men det var en jättestor grej för mig att jag säger att det är skitkallt för att jag har kort med alla andra växter hade jag började liksom bara förstå konceptet då. Det är sparat med jättemycket smärta liksom bara att acceptera att jag är kort.

Det låter absurt när vi säger det liksom. Det är ju så de flesta går och tänker om sig själva och se på sin verklighet att allt är så himla jobbigt någonting fel och svårt för mig. Men alla har samma utmaningar och kan man istället Ser på det sättet att jag betyder mycket mer tacksam mot de har också testat ett par veckor bort.

Men nu ska jag själv anordna ett stort event som är ett kort som du och jag kommer inte ihåg vad min kollega där heter förutom Mattias och killarna Hannes Larsson just det som är min min lärling i parkour, eller var det något om mig för att han är han tävlar på världsnivå istället tyvärr har gått igenom två.

Operationen som 20-åring som gör det väldigt tufft att han har en Han var lite motgång nu, men han är en en super passionerad människa precis som mig. Jag vill bara jag kan vi göra allt och allt. Han ser se möjligheter in och vill utvecklas så jag tror jag kan han är bara på början av sin resa i världen med mig och arrangerar tävlingen ingår i just för att han är lite yngre Han har mer koll på dagen har jag har jag har mer den klassiska synen på det Så vi hjälps åt att skapa det här eventuellt tillsammans med Mattias och till mig som har Juventus vunnit på andra håll där vi nu har ett parkour.

Vänta det kommer 32 av världens bästa parkour lärare i både ungdoms-och proffsklass ungdomen ungdomsklasserna. Världsmästerskap För det finns inget annat liknande i hela världen och vi eftersom vi jobbar för att få en annan bild av tävling så behöver vi in istället för att ha en tävling punkt slut så vill vi ha en stor festival kvinnorörelse istället och lek så bjuder in under hela det här vecka 28 på Tjörn till att jag testar godis trampolin och andra typer av aktiviteter som inte kräver så mycket utan det är egentligen.

Det är sånt barnen gör idag av sig själva, Men under inspirerande former där det finns ledare i det och det finns förebilder som kan visa och vägleda får vi räkna med att bli kanske 500 besökare per dag under sju dagars tid och framförallt på lördag.

Då kommer det ju vara ännu mer för oljan. När är tävlingen?Mitt i semestern perfekt och på Tjörnbron Arena vad kan det vara 30 minuter norr om Göteborg Göteborg och 30 minuter söder om Uddevalla men gärna också höra lite nog pratat om dig och om de är väldigt mycket sånt men det är bättre alternativ aktivitet företag med en del av ditt företag kanske man ska säga hej väldigt intressant koncept.

Jag kommer fram för att i grunden så har Mattias och jag på två olika håll började jobba och snäll mot vuxna i inom rörelseglädje. Och vi ville skapa något nytt där man som vuxen hitta tillbaka till sitt inre barn.

Vi tror på det här kortet att du slutar inte leka för att det blir vux.Utan att bli vuxen för att du sluta leka åt vill vi tror jag att vuxna det egentligen bara barn som låtsas vara också, så vi alla har fortnite barnets behov i oss av lek och rörelse och när vi när vi väl samma sak så bjöd Mattias till sin bastu och sa till mig sen.

Vad är Oskar en jättestor träningsanläggning för vuxna typ jag fast lite mer inriktat på vuxna och fråga om jag ville vara platschef där och då så Ja jag har samma sak så jag är på med får vara delägare och de började bygga bygga vårt vår första retreat vi hade för vuxna då kommer Timmy Norrland och hälsa på sociala medier och tycker om de här grabbarna verkar ha någonting.

Spännande på gång Och han fastnar för det. Vi gjorde direkt sallad kvar en vecka utöver eventet och började arbeta med oss egentligen på stört liksom och ta fram till nästa vitryss bättre att det här utvecklades till föreningsverksamhet För vi behövde också på något sätt att tjäna pengar på det här Så du börjar hyra ut oss till föreningar för att lära ut hur man idrott på ett mer lekfullt sätt workshops och det i fotbolls ridklubbar handbollsföreningar så här.

Hon hade ledarutveckling på ett år sen ungefär då var det så här men nu måste vi startade Gabriel det här börjar bli stort och då satt de inte hade lite olika begrepp fram till alternativ aktivitet. Just för att ja behöver behöver ett nytt sätt att se på rörelse och Vad är Vad är alternativet till den traditionella idrotten?

Nu har jag börjat inse.Det är inget alternativ utan det är ett komplement för att de går ihop eller ikväll, men vi startar alltid aktivitet. Det kommer studie från Karlstad universitet i samma veva som gjorde studier på just alternativa aktiviteter och det innebär typ Pokémon go en skatepark.

Och så kan man se sin attraktivitet för det är saker som får igång röra på sig utan något speciellt mål just nu utan det är lite annorlunda mot Action sport är ju väldigt mycket i den vevan att man får en urge eller ett behov av att klara saker och foto på en kickar är det du det?

Du får nu som en skateboard bräda och tränar O’Learys i 100 år Bara för att lära sig där vi grundar du det och jobbade sedan vidare mot barnläger barn och ungdom.Skolor kommuner och även konferenser företag vårt mål idag.

Det är att använda lek som ett verktyg att minska fyss fysisk och mental ohälsa. Vi tror att leken Är medicinen som är absolut bästa när man mår dåligt Och när man inte känner behörighet inte är en del av samhället.

Då kan man komma tillbaka genom att leka och ta nere på den nivån som man gör när man har hittat massa olika sätt att förmedla det på för inte alltid så lätt att logga in människor i en lek, för det blir så töntigt så barnsligt denna dag.

Men i alla fall i år kanske vi haft en 15 konferenser där samtliga företagsledare och anställda liksom känner att de aldrig upplevt något liknande. Jag släppte så mycket jag fått ögonkontakt med alla mina kollegor är liksom helt plötsligt så att människor igen i stället för var med stelbenta som bara ska sitta och dricka alkohol, så vi försöker du försöker bryta den samhälls grunden.

Vi har kring när man träffas och istället för att ha träffar. Det handlar om alkohol eller handlar om Vem har störst bil eller liksom största ord eller vad det kan vara så bryter ner de leker Lottas små Shivas hittar på bus skapar samma målningar som gör att människor se varandra och leker ihop ha kul att fler.

Det är det där grunden ligger för att den delen är superviktig för att hälsa och så jag tror också käraste en samarbetsgrupp säga någonting som du får så mycket bättre sammanhållning på jobbet efteråt också.

Måste vara så vårat stor skillnad hjälp och resultat för lek ochGynnar kreativitet kreativitet vet man har jätte viktigt för resultatet också. Ja det har de har de har De har vuxit sig betydligt mycket större än vad vi hade kunnat vara redo för Vilket är superkul men också genom pressande på psyket och rymden att åka med Messenger ni också för det tycker också det senaste du precis som du kommer inatt.

Men varför heter stort. Lycka barnläkare precis här dagarna exakt. Vi körde första året på Tjörn i år tidigare varit på breddas wakepark utanför Uddevalla men gjorde första gången vi tog ytterligare en faktor som är känd som har hotellverksamhet tomat och det här biten tidigare.

Vi fixar själva. Men nu tog hjälp av dem så att vi kan fokusera mer på barnens hälsa och vad de var för utmaningar.Står inför för det är vi göra på ett Summercamp det att dels så har vi aktiviteter som gör att alla känner sig välkomna och få möjligheten att röra på sig och ha kul att lämna bort den, men vi visar de viktigaste är när vi har aktiverat om att när vi ser.

Vad har de för problem? I vardagen har man leker med en global så kan man ganska fort identifiera vem som håller utanför vem som är väldigt aggressiv vem som har män som inte får utlopp för vissa saker i sitt liv och eftersom att jag har de ätit läger så kan vi också träffa dem senare på kvällen på morgonen under när man behöver det och pratar med allt som en Tourer och lyfta fram.

Finns det någon psykisk ohälsa i grunden? Finns det någonting som är hemma som är jobbigt eller i skolan och på något sätt så kan vi lyfta det. Genom sommarläger Anna och ta det vidare efteråt att hjälpa barn komma alltså slippa hamna i de de nya depression och psykisk ohälsa självmord som växer mer och mer och mer vi tror att leken.

Det är en del är det öppnar upp oss Och sen är det så här att prata med dig om det att visa att det är okej att må dåligt det är det okej att må bra och ha kul och att de här två fungerar i en i en symbios.

Du har inte det ena utan det andra utan har haft jättekul hörde ju leka jättemycket. Du har köttat sönder och kanske jag mår lite sämre än. Kan du ta en lugn period vila ta igen dig. Mår lite dåligt ha ha lyft existens frågor.

Det är helt normalt som de tror vi alla har kanske inte svara.Böna som har enda som står och målar yes yes. Jag är senaste senaste veckan så kommer det ett samtal där vi prata om tankar om självmord och ja, jag känner ju flera nära närstående som har gått fort i depression och annat Mattias bror och det är närmare vardagen för många än vad man tror jag. Det fungerar själv när jag satt och prata om det här med det var min fru och jag fick för första gången tror jag liksom öppnat. Jag har haft tankarna. Jag hade de tankarna när jag var tonåring. Jag vet inte vad det betyder då.

Jag kommer ihåg att jag tänkte hade inte varit lättare att bara stänga av och jag tror att fler och fler människor än vad man tror tänker att tanka.Om man agerar på den helt annan grej, men eftersom att man vet att det finns mycket information om det.

Jag tror inte att det är ovanligt och att man i stället att känna att när jag är svag som har tänkt så Jag håller inne de bygger man på den verkligheten mer och mer om man kan skapa en ond spiral men om man istället då berättade till en ledare på ett summer summer camp att jag tänker jag tänker på det här då tror jag att man i alla fall ger ger sig själv en ärlig chans att slippa all.

Den visar allt det liksom bra lyfta saker så intressant och som du säger mycket som jag har som jag tolkade att det handlar mycket om hälso hälsosam kommunikation. Jag tar man det så har man liksom på god väg till att kan göra lite andra hälsosamma saker får tacka för Oskar men innan Vart Vart hittar man dig någonstans om man vill komma i kontakt med dig?

Oskar I go på Instagram Oskar och det i go on på engelska så kommer vi också Vi alternativ aktivitet.se kan också ta på mig på mail och telefon för ja, Han brukar smaka säga igen i företagsvärlden att man ska duscha sig.

Vi har försökt men det går inte att leka för alla så jag tänker inte dissing mig på något utan Har du en fråga om lek så är det bara höra av sig så löser vi det och eventuellt. Vart köper man biljetter?

Vart hittar man information och alternativa aktivitet.se och känner arena.se informationen och så där tack, tack, tack.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.