FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Ketondriven – Emmy Rosander

I veckans avsnitt har vi med oss Emmy Rosander, ansiktet bakom Instagramkontot @ketondriven som gått från att vara utbränd, deprimerad och vilsen till att idag leva ett lyckligt liv fylld av energi och livskvalitet.

Biohackpodden I samarbete med BiohackBalance – en webbshop och plattform för livsstilsoptimering.

 

 


 

Transkibering

Biohackpodden I samarbete med BiohackBalance – en webbshop och plattform för livsstilsoptimering. Ange podcast20 för 20% rabatt på hela sortimentet på biohackbalance.se

I veckans avsnitt av Biohackpodden har vi med oss Emmy, ansiktet bakom instagramkontot Ketondriven.

Emmy Rosander heter det var då står det så du heter och så sänder Jag tyckte att jag såg din mail innan jag bara sett dem men sedan såg jag att sönder och den är faktiskt inte så vanligt Nej Nej det är inte det och kanske mer känd som keton driven eller mer känd eller iallafall sen på Instagram och en driven.

Ja det stämmer Varför Varför detta namn kommer jag på när jag skulle Starta mitt Instagram konto då Där jag vill Inspirera framförallt inom keto, Sänk lite granna kosten och Auto landade jag i citron riven ost kostar Liksom börja Volvo Hur hamnar du?

Där? Var det liksom det först eller att sätta på många andra olika sorter och se efter upp Varför Varför valde du liksom den där fokuset alltså LCHF är något som har funnits med mig väldigt länge. Min mamma är väldigt intresserad av kost och nu har jag fått hänga med på en del sedan jag var barn då LCHF förbannat till bekant med men sedan kom jag in på Ghetto som är strikt version av LCHF ska man säga det handlar om att komma in i ketos och från början blev jag väldigt intresserad om det att det verkar vara efter tvätt.

Svenska i vikt hittar jag andra fördelar med detta då som gjorde att jag fastnade på det Just några hälsofördelar eller bara fördelar från den som du tycker liksom att det här tror jag Eller så känner du av någonting själv i din din egen egen kropp när du bytte kosta.

Nej men jag märkte väl att jag blev piggare. Mår du bättre mentalt och efter en längre tids och så märkte också en kropp började läka från olika saker och det var väl kanske en kombination av kosten tillsammans med många andra livsstilsförändringar som gjorde med träning och återhämtning mindfulness och CalvadosSpela kitet Äter du är duktig Strix heter kost idag också eller är du lite mer.

Jag gillar också typ av kost och jag kan köra med LCHF när jag väl körde men jag är så fruktansvärt. Bekväm av mig och jag tycker om att äta mat ute. Det är min storasyster lastat. Jag gillar att äta mat inte hemma och då blir det för Oskar Jag fuskar igen nu så den här personen som har varit.

Nu har jag fuskat extremt mycket. Hur hur ser det ut för dig? Alltså jag är väldigt perioder. Ja jag brukar köra strikta perioder där Jag målade och Tomas för att jag var uppe speciellt ändamål, eller så jag tycker det är skönt att rikta perioder att verkligen komma in i ketos.

Just för att min hjärna mår väldigt bra och jag blir väldigt serad och får mycket energi och sen blir det som är lite på min bantning också så att det blir efter man har haft en sån här Stridsberg och det blir så himla roligt att äta något annat.

Ja men men annars generellt alltså, Jag kör ju äter nästan alltid LCHF men kanske lite mer liberalt Och sen Nej jag är också ut Det kanske inte jätteofta Men det går ju välja ketogena alternativ på många ställen, men inte inte alltid men LCHF går nästan alltid väljer alla fall om jag sänd en händelse så klart att jag äter pizza och går också men jag kanske strikt.

Procent i alla fall perioden mycket och varvat med liberal du pratar perioder För de kan äta en till Uddevalla nu liksom känna att det är som vinner get Hur lång hur ändra det ta en vecka en månad eller vad är det för?

Ja men du inte fyra veckor kanske en annan sak som också Sen för det här har inte pratat med en annan är på den innan också Och nu vet jag att du har ett barn som är ganska ungt som inte kanske börjat äta mat och det sätter den där vet inte riktigt men hur ställer du dig till ett barns kost ska de också äta keto kost eller vad tycker du liksom vad har du?

För åsikter kring det jag min dotter. Hon är ju lite drygt ett år. Hon ätit mat sen fem sex månader så tror jag kommer.Hon är så jättebra och älskar all mat och mitt c-more. Alltså för mig Måste inte Hon måste äta keto, men hon äter ju det är så att det blir en form av LCHF för henne också, men hon får ju också äta bröd ibland, Men det viktigaste för mig är att hon får äta näringsrik mat och mat smakar för mycket som får utveckla sina smaklökar.

Jag jobbar aktivt för att hon inte Ska klassen så att det gäller att introducera så mycket som möjligt nu fram till hon är 12 år när det här med att fobin bara klicka in för det där var intressant. Ja Ja vi är ju naturligt dag det för barn att det sägs att slå på tyst läge samlat.

Att det är det sätts en försvarsmekanism att man ska bli skeptisk till att äta sånt man inte har provat innan för att man ska stoppa den giftiga saker och sånt helt enkelt förklarat, Ja men det men det förklarar inte den här Anledningen den här grejen med att barn kan tycka någonting jättegott i tre år och sen helt plötsligt så även om det aldrig mer igen eller Hatar du, Ja men det är där.

Jag har fattat det som att jag också hur man kan ju ändå stöta på såna problem för dig bror ändå på mobilen, men det man underlätta den här har det genom att introducera så mycket Till en början alltså innan gammalt, Men sen är det klart att alla är vi olika och man har förstått det som så kan manAtt du försöker göra så att hon får smaka på att äta av det mesta jag blir då lika söta saker alltså sånt vill jag hålla borta från henne så länge som möjligt och processad mat och sånt för att programmera om våra hjärnor och smaklökarna att det kan också vara en bidragande faktor till att barn lyckas med senare.

Man vill bara ha mjölmat socker så sånt oftast så ofta så blir barn och läs något som de börjar skola jag att det serveras genast mjölmat så är det ju moment som man har såklart. Hur blir det på förskolan?

För jag vill ju att min dotter ska uppskatta. När finns det mat som du känner liksom så här förÄr du med nu här i bara kolla när jag också för att du har precis i dagarna har rullat ut nu när de spelar in det så har vi har precis lanserat.

Den här hittar du då erbjuder lite olika olika sorters av tjänstemän. Bland annat har kostschemat Säg någonting som du då duktig på. Ja alltså jag erbjuder ju till att börja med en online kurs kurs där.

Det ingår bland annat veckomenyer för sex veckor framåt och Ulrika recept för varje dag då de inte är helt individuellt anpassade, Men däremot kommer man själv kunna anpassa de kurser som berättar jag hur man åker gå tillväga och hur man ska tänka kring det.

Men den här kursen har också politiskt perspektiv bör det något viktigt att allting handlar ju inte bara om cocktailbar om träning bara jag eller man inte läst eller så utan jag vill försöka få en hel.

Det är viktigt med helheten och fått till en livsstil som man trivs med och jag hitta sin nivå sin väg hem till att må bättre och få bättre livskvalitet men den är Kenneth och Kursen är ju som sagt. Den är ju den.

Den är ju har fokuset i att komma in i ketos som man ska kunna använda det som en metod eller ett verktyg att uppnå vissa hälsomål, men jag erbjuder även.begränsat antal platser för privat coachning livsstilscoach, Ring där man mer man kan höra av sig till mig mest sina behov då man kanske har ett speciellt provat.

Ja men jag jag vill bli frisk från utmattningssyndrom och då har vi ett möte vi diskuterar en plan så diskuterar vi vidare kring den planen då och sen fyller jag med om du åker framåt och vi har ett samtal en gång i veckan och även man har tillgång till chatta eller mail idag.

Hej en teknik som mer privat livsstilscoach.Jag fick faktiskt lära mig saker. Jag har den här också som jag brukar ha sagt flera gånger är det här podcasten att jag tar en del egna antaganden och man lägger ihop lite olika pyssel som man har där ute, men just det här med utmattningssyndrom.

Det finns ganska mycket människor. Jag tror och nu får alla blev sura på mig för att liksom lite koll, men jag tror att ungefär 70 för 80 procent av sveriges befolkning. Har herpes virus latent i kroppen och det är viruset kan utlösas av stress som du stressar stressad.

Äter dåligt och lite sånt där viruset aktiveras inte helt ovanligt att viruset går upp i hjärnan och vi på hjärnan som gör att jag får samma symptom som du hade fått vid utmattningssyndrom. Samma symptom Okej kan vi börja Fundera där det finns ingen vetenskaplig ingenting utan det var bara någonting som vi fick höra och av en läkare som berättade till att det finns inga studier på det, men det kan vara så att det kanske inte är så många som är utbränd av utmattning utan det kanske är ganska många som är Ja de är symtomen på grund av de har ett ett virus i hjärnan som gör att de får De upplever det okej.

Okej. Det var något nytt för mig att det är samma sak. Det utsätts utsöndras jag stress och av dålig kost Stills sjukdom och man kan göra bättre än på samma sätt som man gör utmätning syndrom, Men det behöver inte alltid vara liksom att många som har utmattningssyndrom tror att man behöver alltid skyller allting allting för jobbet eller att man har kanske taskiga hemförhållanden.

För att man hamnar eller är det stadiet men det behöver absolut inte vara utan det kan vara där viruset då tror du på den idén eller var det bara nånting du hade hört. Jag tror på den för en närhet har varit utsatt för det och det man trodde att det var faktiskt utmattning från början när man ut det.

Det såg man att det var detta men som sagt. Det finns inga studier på det och en läkare talas om den sen okej. Det kan ju vara liksom. Ja det är bara så här. Ja en vetskap att kroppen är faktiskt fruktansvärt Complex det inte Men men det gör ju ingenting för att man behöver inte ser vad man äter och vad man hur man lever sitt liv tänker jag att det handlar väl mer om.

Inte stressa kroppar som har inte stressa kroppen huvudtaget eller hjärnan eller sinnet. Nej men det är det gäller verkligen att hitta balansen och allting formationer också. Alltså hon är väldigt känsliga för vad vi gör något sätt för att det är ganska komplext projekt samtidigt som livet borde ju vara väldigt enkelt att leva om man kollar på när människor har kompletterats väldigt mycket så här månad och sånt där och så har de ju liksom.

Det är det mest kvinnor kan du hjälpa dig eller är du en dotter liksom på om en bra Seat Har du kollat liksom på de olika eller sänker du att det är ungefär samma samma grunder De båda liksom. Män och kvinnor över lite olika när vi kommer till Hur många sättningar och det är då finns det vissa saker man behöver tänka på till alla kvinnor med stresskänsliga stöter det.

Det finns skillnader som man måste ta hänsyn till och kolla på mina följares är det väl framförallt Alltså den största målgruppen är kvinnor, men jag har även en del män som följer mig att bli väldigt inspirerad av de jag berättar om oss att dela med mig och social.

Jag försöker vi båda Jag har förståelse för båda också. Men förutom kostar helhetshälsa det där liksom och Vad tänker du liksom vägleder dem? Vi ska liksom olika skeenden i vardagen? Ja men alltså det är viktigt.

Det är viktigt att förstå attOlika individer att vi har olika behov. Det finns ju en grund som passar alla i det. Vi skulle man kunna säga som vi har men de behöver bensinen vissa saker för att anpassa bron på vad du vill uppnå till exempel ingen låt som exempel så är ju inte det bästa en person som är utmattad.

Ska inte börja fasta jättemycket träna stenhård konditionsträning träning och fasta. I stress det kroppen även om det kan vara. Bra stress för en frisk person eller en person med andra problem. Jag behöver ju veta lite mer om personen.

för att kunna ge bättre vägledning när du kommer till den privata lycksells korsningen då Men i den digitala kursen keto kursen där har jag ju erbjuder för inspelade föreläsningar där jag berättar om du läser om kroppen och hur den fungerar så att var och en kan få en aha-upplevelse Okej men jag känner igen mig i detta då borde jag såhär blev utdelningen då Alltså för att man går en kurs och man får den här för mycket kunskap om man får lära sig mycket sånt där var vi nästan var utmaningen har uppföljningssamtal också med under under tiden med i den kursen Och så att du kan träffa dem att de är på rätt bana eller jag gå men online kursen så Du får Då ses vi digitalt en gång i veckan får ställa sina frågor och kan man inte vara med live så kan du alltid skicka och fråga starväg Sia reprisen då Men det kommer också finnas ett community både på Facebook och Snapchat man kan också dela med sig av sina funderingar med varandra.

Hjälpa kursdeltagare kan hjälpa varandra, men även jag kan gå in och stötta och motivera och vägleda och hjälpa till att det finns en grupp coachning i den digitala kursen men jag har också ett begränsat antal platser om man blir 3 – paketet då på att uppföljning samtal efter att kursen är avslutad där vi kan gå igenom.

Så var planen framöver och så så att man verkligen kom vidare problemet. Idag är jag någonstans att vi har ju så mycket information egentligen och det är ganska lätt tillgänglig att veta hur man ska göra men ändå är det bli sjukare och sjukare liksom hela tiden.

Får vi se vi nästan att vi blir förälskade och vi blir det var så häller man får se ut hur man vill men vi blir större och större också korsningen och vi har den kunskapen om att socker inte bra Väldigt dina sanningar som säger kan säga saker liksom om saker. Det är bra fit fruktansvärt dåligt. Ja Vad tänker du liksom så här varför varför så många är så dålig hälsa ochVi svenskar vi tror blint på våra myndigheter jag att det finns mycket. Tyvärr mycket korruption inom forskning stor mat jättar som köper.

Alltså de betalar för att all rätt vinkling på resultatet studierna och väldigt få granska de här studierna. Kan du något exempel för det där tror att jag läste förut men ganska dåligt. Har du något exempel så du vill dela med dig av mättat fett till xl-bygg i på att det skulle vara jätte farligt Vilket Livsmedelsverket hävdade bygger på en sån här oseriöst som gjorde på 70-talet där man har vinklat resultatet och granskar man den här studien själv och liksom Kolla på metod att vi måste vara för att bestämma.

Lista ut att det här är inte så seriöst det finns ju ny forskning som visar att mättat fett inte är skadligt för jag tror till och med att jag läser vad heter den boken då? Det finns det någon LCHF bok som är super.

Nu kommer inte alls på vad den heter något med Revolution någonting sånt. När man skulle sätta tallriksmodellen usa:s McDonalds inom betalade att vi betalar en summa här så berättar vi salt-x modellen ska vara ute efter McDonald’s ha för recept liksom med deras Hamburgare ja sånt ser ut för hela tiden.

Rätt Start och jag vet även att hon i norskan. Vad hette hon nu då som gift var gift med Petter Stordalen tyvärr glömt bort hennes. Jag vet att hon också försöker samla de tio maträtterna USA och samla ihop dem för att man skulle hon vill att man om alla vi liksom kan gå ihop eller?

Nej, det var inte hon kanske bara skrev om den om det var någon annan person någon annan producent i USA som ni åker så att vi måste sluta använda majs majs majs, Vad heter majsstärkelse med katten som heter Ja men det kan du ju.

Ja men det är de inte de har ju istället för socker har de i USA så har de någonting med majs majs majs sirap typ, Ja men precis Ja precis hemma och procenten. Hoppas att liksom att rensa blåbär de 10 största.

Gemensamt kommer överens om att vi sluta använda där preparatet för det är liksom det är jättebilligt Absolut men det kommer göra Tord befolkning blir jätte sjuka och dör i förtid. Han var en av de tio dom 900 tyckte att den var jättedålig det att han fortfarande skulle fortsätta köra med mig ser ut då, Men det är också så här då får du du praktiserar du märka detta nu då håller på med de kostar också praktiserar och kallbad.

Jag badar året runt. Det är ju sjukt men då många säger att de ska man dra grej. Vad var andra är så därför så är det i grunden är att man ska göra för att må bra som du vill ha det här borde alla göra innan man ens kommer till dig så tycker du att man borde liksom de här stegen på det, men ändå så fyllda för att han är en bra grund som möjligt att stå på.

Alltså man borde hitta rutiner boosta sin cirkadiska drift kom ut och se ljuset på morgonen lite mitt på dagen också och speciellt nu på sommaren var ute mitt på dagen några minuter även om alla myndigheter säger tvärtom bara nu.

Vi kan man se Vad är vitamin från solen stråla skiter jag smörjer dig massa solskydd blockera. D-vitamin är taget det bättre att vistas där helt utan skydd, men också hitta alltså sova ordentligt så 7 till 8 timmar per natt i tid.

Det är väldigt viktigt att passa på att gå lätt barfota gärna året runt för att jag gjorde dig.Antiinflammatoriskt Stäng av telefonen är lite alltså kvällen sätter flygplansläge och behöver man ner ja.

Ja, allt är det en timme. Nej jag går och lägger mig ingen telefon på morgonen, Så inga sociala medier och sånt förens. Jag har tränat 1-8 duschat. Det gör jättemycket för den mentala Hälsan faktiskt men när du pratade lite grann om att det är bra för då på minnet att köra strikt keto.

När stänger av telefonen då på kvällen också? Är du Vart är du duktig liksom på att inte ta in så mycket andra intryck då och så att du får ut som en naturlig dopamin avstängning även där också? Ja alltså jag brukar ofta läsa bok eller pyssla lite men sen brukar också kolla någonting med på TV så att det är ju ändå såGick också men kanske inte riktigt så stark som när man sitter på sociala medier blanda läsa bok eller pussel och sen någonting till mig.

Puss Det är bra Det ska jag ta med mig. Ja det är bra för hälsan, Men hur hittar man hur mycket och driven på Instagram Hur hittar man de kurserna och var så vad heter det för att sova så jag kan vara så jag kan tänka mig att hitta min hemsida via min profil då på Instagram och att hon redan eller så heter mitt företag better you söka på 1 version of you.se då får jag tacka tacka för detta så får vi fortsatte sedan när dina kurser kommer.

Hitta lite länkar och lite sånt. Jag tänkte vi kunde lägga upp lite sånt vårinspiration sedan intressant. Tack så mycket Tack hej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.