FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Biohackad: Dark Room Retreat – Biohackpodden

Biohackpodden – din guide till en bättre version av dig själv!

Letar du efter nycklarna till ett liv fyllt av energi, klarhet och hälsa? Då har du kommit rätt! Biohackpodden inspirerar dig in i världen av biohacking, livsstilsoptimering och holistisk hälsa. Tillsammans med experter inom området utforskar vi de senaste forskningsrönen och praktiska teknikerna som hjälper dig på vägen till att bli ditt allra bästa jag.

Varje vecka bjuder vi in spännande gäster som delar med sig av sina insikter, erfarenheter och bästa tips för att optimera både kropp och sinne. Oavsett om du är nybörjare eller redan en erfaren biohacker, kommer du att hitta inspiration och kunskap som tar din livsstil till nästa nivå.

Biohackpodden presenteras i samarbete med biohackbalance.se och är framtagen av SKARPT Podcast Production.

I veckans avsnitt av Biohackpodden har vi med oss Daniel Larsson, ansiktet bakom instagramkontot Biohackad.


 

 

 

Transkribering

Letar du efter nycklar till ett liv fyllt av energi klarhet och hälsa har jag på den inspirerar dig in i världen och bara hacking livsstils optimering och holistisk Hälsa tillsammans med experter inom området utforskar vi de senaste forskningsrönen och Praktiska teknikerna som hjälper dig på vägen till att bli det allra bästa jag varje vecka bjuder in gäster som delar med sig av sina insikter och erfarenheter och bästa tips för att Optimera både kropp och sinne.

Oavsett om du är nybörjare eller redan en erfaren buy a hacker kommer du att hitta inspiration och kunskap som tar den livsstilen till nästa nivå i samarbete med Barack världens en webshop och plattform för livstids optimering ange podcast 20 % rabatt på hela sortimentet på buyback balance.se i veckans avsnitt av Barack på den tar vi med oss Daniel Larsson ansiktet bakom instagramkontot.

Vi hackad. När startade du din liksom bio hackad kontroller liksom intresse för hacking intresse för början, men det tog väl en annan riktning och jag kan gissa till. Jag gissa var när jag kom inte ihåg om det var 2014 och 2015 gick ut på Instagram och liksom just det som är intresserad av det här och du har fortfarande bara en ganska nytt spännande och Instagram kanske inte var det var etablerat, men inte riktigt som det är bra att det är också så här lite som en ganska levande rörelse prata med folk från hela världen som har två olika grejer och gav varandra tips och det var en spännande tid ska vi fortfarande spännande, men det kanske en annan riktning tjänst som ibland, hur hur tänker du dåligt med handräckning?

Gott eller ont eller för en affär i allt det andra så kanske inte riktigt lika med sig själva så det var allt från folk operera in grejer och träffar en snubbe som har opererat in en e-post ut för liksom är nedanför halsen typ som när han liksom tittar åt norr så vibrerar den alltså det var ju så här hade varit väldigt mycket skumma saker som jag tänkte ofta håller på med det här.

Det var liksom någon slags folk dels hälso människor. Det är folk som hade någon sideboard grej del. Alltså. Det var väldigt mycket här blandas i hälsa och sen så har jag gjort så här Det är fint men jag har sovit väldigt kommersiellt.

Forgotton för att det är fint alltså Kommer Mitt folk för att bli medvetna och säg man kan jobba med sin Hälsa man kan ta ansvar för sin Hälsa Man behöver inte sjuk. Det finns lösningar med massan så är det bara dyka ner i kaninhålet av liksom.

Alltså det här innebär att testa allt att experimentera med allt också. Jag hittar alltid nya grejer att göra liksom som tur är Ja det var fint att du ska du komma in och rösta den nya för du har gjort en grej som som jag tycker väldigt extrem och väldigt intressant, men jag tänker liksom vi kommer tillbaka till alldeles strax jag förstår, men nu är jag som jag själv funderar ganska mycket kring samma sak som när man säger att man lever ett förhållande man.

Bråkar då brukar folk att vi kan säga det det. Det finns inga sådana förhållanden, för du måste alltid ventilera. Du måste att det blir lite tjafs. Jag tror inte det så tror jag inte för jag tror att man kan ha förhållande utan kött som kan vara perfekt Samma sak när man pratar om jag aldrig sjuk också kan säga att jag är alldeles för att jag var sjuk vinter 19 2022 hitta där var jag frågar i 23 dagar.

Det var senast som jag var trasig och då vet du också när man pratar om det med vissa människor, Alltså det är inte hälsosamt att aldrig vara sjuk för du måste vara sjuk för att rensa kroppen på så här någonstans så tror jag att jag lyssnar mycket på en herre som är Bush som säjer Cyrus i faktiskt också ett virus ser en uppdatering det liksom en mjukvaruuppdatering och om man tittar inte evolutionärt så kan man ju faktiskt Seat virus har gjort otroligt mycket iSom sagt var sjuk när man ska inte vara alltför ofta.

Jag vet själv när som helst på som mest och som var mest extrem pluggade var Super Stickman backflip och de som verkligen så här gjorde allt så tror jag att jag jag gick nog liksom så här från 2013 till typ tjugo över någonting typ visst.

Jag kunde känna mig krasslig så här en dag eller typ fan nu kommer jag bli sjuk, men det vet vi satt och det var ju väldigt lite sen men jag tänker jag Ja det är så fall kan vara ett bra tecken att det är sant som det kan vara ibland blir man sjuk och sa jag bara man inte sjuk hela tiden och har svårt att bli frisk.

Och liksom bara så fort man får ett virus att man har så låg motståndskraftig som att stressa så mycket eller man äter så dåligt eller man tränar vi märker jag har framför allt som kör mycket att köra själv kör jag har jag är sjuk liksom isträningen fantastiskt, men det finns också någonstans är som en ros response Curve det liksom det blir om det blir för mycket så klart att det är en uppgradering av för det är inte bra för optimerade för mycket eller för att männen det till med dig.

Då måste man ju nästan bara kalkylera in någon form av virus en gång per utrensning. Ja men alltså Du kanske har redan liksom så att du kan köra en fått liknande sjukdomar immunförsvar är robust mot just det.

Kanske inte behöver få precis det där viruset, Alltså det också så att vi som vi minns man klicka i generationer, så det som har hänt generationer tidigare kommer också påverka så att Men såklart de man har gjort en studie på.

Fängelse jag eller folkeparti solera den miljö de när de kommer ut så blir de är otroligt skickade ju samma liksom man tittar på hur folk i Amazonas och sånt. De vill skicka direkt liksom. Det är bra exponera sig som är allt som stimulerar immunförsvaret och jag vill jag gör mycket så jag har typ att landa.

Jag sa Ja men var sjuk jag liksom Okej det är också en tid för vila och ta det lugnt och inte jobba och göra annars liksom så att jag gör nu för tiden. Jag är jätte ofta sjuk, men jag var sjuk lite oftare än vanligt Men det är också Robert Sköns Ja Ja nu har feber.

Nu. Kan inte göra någonting nu chillar jag typ. Men du berättade också säger att du gillar jag dig nya saker Några exempel på vad du har gjort som anses liksom vara nytt och extremt nytt och extrem.Mesta inom personlig utveckling liksom lite saker Ska komma in på här och sen så klart testa grejer och så här nu håller jag exempelvis tittar Jag nu tittar jag faktiskt på något som heter plasmapheresis som jag tycker är väldigt intressant.

Vad är det egentligen att du man åker till en klinik och sen så suger man ut allt astma astma och så går den igenom Magasinet filter man proteiner alla slaggprodukter och allting och sen så tillsätter man nytt album min framförallt de som finns i plasman Och så pratar man indiska på den då.

Och diska Det finns inte sugen på det att jag ska liksom var väldigt anti aging då att det är som att det finns väldigt mycket typ neurologiska sjukdomar och så de som liksom en klassisk förklara rena liksom att jag har min kropp visa hela tiden och det som var rena dig själv gå ner och liksom Och det dåliga proteiner och massa skräp i plast man då när man tar bort det så blir det en väldigt mycket mindre belastning för lever lever och njurar och liksom alla organ egentligen då så kommer det finnas mer energi över för att göra andra processer exakt hur får man rengöra tvättmaskinen diskmaskiner precis Fast nu råkade vara mitt rörsystem de som ska tvättas.

Det är någonting. Jag har gjort att han tyckte att det var helt fantastiskt. Hockey jag titta på lite grejer så att det känns som att jag gillar också att det är ganska mycket resultat kanske för en ganska liten insats liksom innan jag kollar på samma ställe jag hade duxelle problem så gick det i Sverige som är väldigt intresserad av och sen så har jag också en klinik som ligger på ett väldigt dåligt ställe Så jag måste fundera så där.

Vi hörs senare. Det finns nämligen en av de bästa Sum cells kliniken i världen då någonstans stem cells Kiev Ukraina men om jag faktiskt stamceller anti aging behandling då och då är det ju också så att de som gör det.

De kan verkligen mäta på riktigt Att bli en drastisk förändring då full stämpel makeover basically, så ta med dem någonstans i cellen aviserar över hela kroppen.Vi använder också Fundera Ja just det gör aktien i Sverige mot att göra allt i Ukraina det är skyldig inte så mycket pengar.

Men Problemet var att man ska åka till Ukraina och vi får se vad som händer. Ska gå åka dit Eller så man skynda sig men jag pratade med dem igår på mailen och försökte priser och så där så att ja, Tummen och pekfinger Vad kostar för att behandlingen typ så behöver inte ens en hundring 150.000 då kanske det är samma pris för en axel som hänt en hel än hel kropp för den bästa metoderna i Sverige så tar de fettet då någonstans eller den egna stamceller att jag är 45 år så det är sant eller de är bra men det är väl det är inget.

Jag ska vi banka sig någonstans eller när man är 15 år.Som man kan tala in det så de ju lite sämre. Man får ju bra resultat som har sett det bra resultat. När gjorde folk som jobbar med liksom stamceller från andra människor och som är mycket som är mycket yngre då eller feto stamcells kallas de som ska vara det bästa.

Jag vet inte riktigt. Jag ska jag ha lite grejer att läsa på om tekniken och så där Ja jag tycker nästan att jag blir helt avsnitt av

för sig själv liksom men det är väldigt extrem när jag tror också att det är Jag vill träna jag vill lägga på hög nivå i mitt liv, Så roligt Jag känner att jag jag är lite hindrade i Vissa grejer för att jag kör till mig själv just träningsmässigt så det handlar om liksom inte leva länge men det handlar om eller leva längre straff än verkligen ha en lång frisk.

Livslängd kan göra det. Jag vill Jag vill ha mobil. Jag vill ha en duett kunna leka och Liksom vaccinera vardagen eller maximerad dagarna väldigt mycket om livet liksom och ha en bra livskvalité Och just nu känner jag inte hinna med lite Alltså det är liksom det är det känns inte fått från och tillika din kropp liksom de fysiska Men du jobbar mycket med det mentala och det psykiska.

Ja det gör jag ju inte alltid gjort för jag tänker på något sätt att mitt liv är liksom ingen pengar fixa det sen så nästa fas liksom skaffa min utbildning skaffa mig kunskap ska fram istället jobbet så blir tillvaro sen crossbeat en bräda med sin kropp och det känns det ganska logiskt sen just det.

Det finns ju andra grejer här och titta på och liksom server.Osäker exempel som jobbar på det att liksom förstå sig själv och förstår man här och så att ja men det var en fin resa eller på riktigt. Hon är sedan 2020 liksom våga börja med meditation gjorde redan det innan men liksom jag börjar fatta det lite mer.

Jag är hemma innan gjorde mig glad när jag läser suga av. Det är jättebra. Men ska meditera den tänkta för att få bättre resultat Men jag vill också så. Det är väl bra att vara liksom svara inte njuta och framförallt så känns det som att vi har väl I dagens samhälle som vi väl svårt vara med själva.

Det är liksom finns undvikande jag är från matcher. Alltså vi spenderade hela tiden. Det finns inte plats för dagdrömmer liksom utan det alltid någonting. Det är väl den resan. Jag är på nu som jag känner också en viktig.

Har du också känt att du har haft svårt att vara med dig själv innan eller någonting då liksom Börja fundera på efteråt att andra har svårt att förstå när det började med sonen, men det är svårt att fatta den grejen Du har plats Jag kan inte vara med dig eller jag fattade nog inte det först nu ska jag väldigt konstigt att du inte göra det.

Jag ska sätta men det är också göra det. Nej jag har inte fattat liksom. Jag har inte förstått att i allt det här spännande och fantastiska som jag gör om mitt liv liksom som som jag är väldigt nöjd med idag med så mycket grejer jag inte har tid riktigt för mig själv att det är liksom.

Jag har nog inte riktigt förstått att det är typ som ett undvikande beteende att det blir nog framåt self som jag förstå. Jag vill ha en resa att inse det. Har du fått fram något bra svar Och där Och där har du fortfarande de dagarna som du liksom du aldrig så enkelt som att det är en grej.

Jag har ett extremt roligt liv det finns det finns det mycket grejer som faktiskt gör mig inspirerad och verkligen får mig och liksom brinna i Jag tycker livet är skitkul. Samtidigt då såg jag det jag sa fel.

Jag fattar inte vad är liksom. Ja jag tänkte att vi ska gå in på det ganska mycket snart. Vi har tid att snacka om men inte hela för min för min del och jag tror för många så är det liksom Jag tänker att när vi undviker saker och sen som du man kommer in i Flow liksom när man är inne i Flow någonting.

Då har man inte sin liksom sin röst eller sitt mind slukade Uppsala med filmen du kan du bara tappa tiden när du sitter gamer eller någonting.Det finns någonting som rullar där inne och undvik lite ca.

Jag tänker att om du trycker man tycker samma sak. Den här rösten tystnar så jag tänker att i sökandet efter att bli uppslukad av olika saker så jag är undvika den egentligen våran egen inre röst så att den kan inte släppa kontrollen eller som liten rolig apa som sitter där inne och du måste Jag måste gå upp och sen fan gjorde det.

Fan vad dum du är eller liksom ingenting. Du kommer att bli en rätt stark liksom för vid vana vid att sätta oss och framförallt inte jag vill inte vara något sätt att sitta med någon nu ska jag bara sitta och lyssna på det här alla konstiga måste nog saker om man bara sitter själv och inte gör någonting.

Då kommer den här djävla en platta på det liksom.Om du ser att den inre rösten har liksom den blir för stark men Hur hamnade du visa mig i det tillståndet för du inte bara för att nämna det som tillståndet om du måste du måste aktivt ett tillstånd är en egen rostbiff.

Så starka att det liksom inte går att att fly från Nej men jag tänker att det är klart att jag har gjort grejer har faktiskt varit

hit. Jag har ingen batteri till mig också så här Om jag praktiserar bara att vara själv och inte göra någonting.

Inte titta på mobilen inte mera inte göra nåt bara sitta. Så tänkte jag att den det liksom inget Unikt men du då kom då blir det ofta så här för vi är så vana att generalisera det var men jag tänker att liksom på något sätt så att vi har så lite tid med oss själva och lite grann Det spirituella som har vuxit fram sedan 70-talet om en extrem sista tre fyra fem åren är att meditation för mig är det som du säger det när jag sitter och gör ingenting jag inte på en guidad meditation.

Jag försöker visualisera Mekonomen Strand det funkar inte ta ut till någon nånting sånt. Det är också Någon form utav verklighetsflykt att ringa någon annanstans sitta att göra inget att det bara skulle du inte så lätt att komma dit heller, men man ska liksom inte den inte.

Göra någonting utan bara liksom Och där tänkte jag någonstans att du hamnade där läget Auto på lite grann. Jo men så är det ju men det är en praktik ochGöran det så blir det där svårt. Jag kan bara så här när jag mediterar på morgonen inga problem du ringa när jag var på jobbet och hade gjort en miljard grejer och liksom inte stressa men den är liksom upp i huvudet.

Jag använt mitt huvud. Om jag sätter mig så otroligt svårt att du kanske märkte att jag kommer lite där. Det händer någonting där och det kan ju vara att de anser att de kommer att telefonen och det är ju liksom det är så att Magnus gör ju massa Tricky sig för att man inte ska sitta liksom lite ont där måste röra flytta på mig om du vet.

Det bara händer saker men såklart det är man kan träna på det här och det är klart på hela hela tiden.Men som sagt, det är väldigt lätt känner jag att inte ha kontakt med sig själv man behöver jag behöver stillhet.

Jag behöver veta vad jag vill. Jag behöver för att kunna få inspiration och vet du vad jag ska göra vad som är nästa steg. Alltså vad blir mer generellt mer taggad på livet liksom Och det är extra viktigt som vi som varit inne på era kaos liksom.

Det går för fort. Det där inom de hade ju någonstans att komma tillbaka till basics liksom att de själva är liksom fiskare eller gick på en pilgrimsresa Eller mediterar så får du gjort de här grejerna.

Men nu är det liksom nästan som om du säger det är extrem grejer från någon form av ensamhet som kanske liksom. Kan det vara något av det mest naturliga som fanns liksom? Ja det är bra att du kan göra nu ja.

Ja. Ja. Ja det kan ju liksom Alla som jag skulle åka iväg på en dag när ska du göra det låter helt galet alltså, jag vet mycket om det är okej. Vi är som mest rädd för själva en person. Men vad fan vad nice en person som gud.

Det måste vara rädd om dig själv. Alltså, Du kommer väl galen alltså typ så här knappen kommentera på dig för att hon var hon var sönder liksom, Men det är det som är konstigt att jag är sjukpensionerad över alltså jag tycker att det är så intressant så jag vill jag vill liksom sagt.

Jag vill höra din upplevelse från 80 steg in.Är du hemma någonstans? Kan jag liksom gå med på att vara själv sedan då absolut? Det har jag inte skulle ju liksom inte reagerar inte hur mycket men att vara själv i mörker i 5 dagar.

Där blev inte så här står det lite tankar till i huvudet och det är jag väldigt mycket. Varför ska jag göra det här? Ja men det handlar ju väldigt mycket så jag mår bra Jag mår bra men jag gör mycket och jag kan bli liksom lite stressad är ledig och det som inte har någonting att göra även om jag Själv då Själv då måste jag läsa.

Jag vill träna jag vill göra det som jag har väldigt svårt för att inte göra någonting och jag tänker också så här att landa i sig själv Mia man som bygger sitt tempel in i sig själv i mindre kommer hon faktiskt påverkas av andra människor eller vad andra tycker tänker.

Fast det är ju så nice för mig själv så att så här. Ja men kanske blir bättre än sina egna kan inte tänka och liksom. Ja men det är så pass om jag ska vara sista människan på jorden som ska vara självgående själv, Göteborg Så ska vi ändå vara gött.

Jag menar byggare Spacey till mig själv, då kommer inte finnas särskilt mycket problem att oroa sig över men ändå så Fortfarande Hur var det liksom du Alltså har du någon gång? Har du varit själv i mörker Så pass länge innan du var själv så pass länge innan de försva.

Jag ska fråga han har du varit har varit själv. Jag har varit själv fast med stimuli och det räknas ju kanske inte så jag har aldrig varit själv så länge utan att faktiskt men i alla fall eller blir väldigt begränsat.

Jag lagar man komma i kontakt med sig själv och det liksom Men det är klart att det har kommit, men mörkt i början när man bokar det liksom att han har bokat nu och herregud. Liksom det liksom läskigt I Min Värld och det var helt fantastiskt jävla gött, alltså förutom att sitta still men ja tre vise männen är klart jag sista veckan i jag ska åka så kände jag bara Shit vad fan håller du på med liksom, fan ska jag göra här för att jag måste hålla på så här grejer allvarligt talat skulle verkligen behövas.

Väldigt mycket väldigt mycket så här också som jag behöver inte här liksom. Han behöver inte göra det här. Det är lugnt liksom och så där som jag drar och mycket att det var så lite så att det hände lite saker som pratar.

Just det är ju därför kanske lite vet att det sista ordet liksom sista stoppet innan jag skulle åka direkt måste stå på dig. Fan ska jag åka dit alltså helt fantastiskt de behöver du kan chilla lite här och gå runt lite och liksom Kör hem Arvids rum som man får se rummet och ljust först liksom så här grejer och om hon lägger gröna ägg liksom kalsonger.

Två liksom så här så Spela allting som för att du kommer se något men du kommer få en Dark room service och kommer ha ett möte med dig liksom vi fyra-fem tiden. Alltså det fungerar Och vi gick in där till slut och ett samtal så det känns ju som han är bättre med så mörkt ut som ett tänt ljus och så liksom fattiga oss några Mantra att liksom förklara att du kommer inte veta vilken dag är det i dag så du kommer få mat på en dag när jag kan komma hit när vi kommer växla allt liksom För att hålla kontroll men våran intentioner att du ska släppa kontrollen och det där var kontroller, för det där är ju också en fråga som jag som jag funderat till dig.

Du vet inte var någonting här. Alltså. Jag såg att jag hade känner jag att jag vill veta vad klockan är, jag vill veta. Dämpa klockan är när jag vill veta när på dygnet. Jag befinner mig. Jag har ju vissa tider på dygnet du tycker att jag tycker att det är lite klockan 10 på morgonen är väldigt trevligt för mig en annan Liga läppar alltså jag har varit vaken i visst antal timmar jag liksom Jag är på min Prime lite bara massa saker och att det är helt trasigt inte veta vad det blir ju också att man kunde till slut på kontrollbehovet är starkt du liksom så här.

Det blir ju ändå på något sätt. Just nu är jag inne här middag. Ja men då kanske klockan 9 ungefär så här och så sover man ju om du sover en stund efter det och så blir det också verkar det blir väldigt tidigt för att man liksom räkna måltider varje gång hon kommer och lite sådär och liksom ris.

Behålla den här kontrollen väldigt mycket men kvällen. Var ligger här och de som var intressant var det redan första första liksom visar Tanken var av det här känns tryckte då fan alltså det är om det är liksom så här.

Kramar dig som nästan bästa lite som att sitta inne i en livmoder någonting, alltså, det är så djävla hollandaisesås och läskigt nice liksom somna om det är faktiskt när man har sovit och man vaknar tycker jag att inte vakna.

Det är bara de som fan. Det blir ju jättemycket Melatonin Melatonin i ett mörker som liksomSå du får ju sjukt mycket Melatonin Jag känner jag jobbar ju så antagligen så mycket som jag sovit 514 till men att jag vet inte hur mycket jag sovit, men jag är bara Kitt var ju helt drowzee och så det är lite när man vaknar.

Vänta nu det här eller är det här liksom är det här dröm helvete liksom så lite heter drömstadier så där liksom någonstans mittemellan. Ja ja, ja okej Göran det just nu har jag sagt att jag ska göra armhävningar.

Jag ska göra yoga och jag har triggerpunktsboll är jag har foamroller med mig och sen som går genom att hitta någonstans morgonrutin. Där sitter och väntar på frukost väldigt spännande alltså och det måste jag säga mat mat i mörker alltså.

Alltså det är typ orgasmes. Alltså ja ja ja du vet att alla sinnen är ju så begränsade känns det som smaken vi som uppreglera 100 % som ett djur som aldrig har sett mat som kastas över det bara lukta.

Du vet alltså alltså allt blir så jag har inte ens vad jag ska äta. Ni som första måltiden för dig också för någonting som man egentligen så där man sitt flyg med där man äter men det blir ju fortfarande liksom du inte sluta tänka mig att det är så man tänker verkligen så här att man kan ju liksom inte finns här.

Vi är ju överlevt fucking bestiga Mount Everest ledsen och seglat över kontinenten vill gå till öknar. Vi har svultit har gjort allt. Det blir ju väldigt mycket man med sin lukt. gröt liksom så här Mina plommon ellerEller Jag fattar inte heller inte vill bara så jävla mycket som helst liksom Och sen så kommer det något annat.

Nu har jag äntligen någonting att göra, alltså, det är läget att det var liksom så pass tråkigt att det någonstans där när du också tagit bort alla intryck alltihopa armhävningar, du har jag lite sånt.

Men du fick en insekt med dolmar välformat. Det måste vi också sjuk påslag. Det var Det var med liten känsla av att kanske något litet Vänta Men som sagt Magnus sätter igång och det sätter igång ganska kraftigt du har ingenting att göra.

Det kan säga att de första två dagarna i var väldigt Intense i tankar väldigt mycket känslor är kända.Fast jag mår bra typ och så bara lite glad ligger skratta lite och sen så bara väldigt mycket för mig liksom att gå igenom alla relationer allt som har hänt spara som löpte amok i mitt huvud just det.

Fan den personen som jag hade då så gammal Fallen var ju rätt viktigt för mig att det händer inte det här mönstret började där, alltså, det var väldigt mycket så här att jag känner också väldigt snabbt väldigt mycket tacksam att du sover mamma för min dotter och jag också väldigt intressant att ja, men tack så mycket för vänner vissa vänner som jag har nu väldigt mycket men också och gamla vänner alltså, det var väldigt mycket så här Kitt So nice.

Fan vad bra Ha det även om det kommer grejer så kanske skulle kännas jobbigt eller tuffa så sugen på det kändes att det var men jag gick igenom det går igenom och sen så blev det luktar väldigt mycket.

Det var vad fan är det här djävla skiten fan är det här för någonting nytt fan liksom. Ja jag kommer att jag heter den här två mig som vi pratade om livet och hon sitter fortfarande är lite spänd och då ser jag ut här det här men det finns något.

Ta kontroll över den är väldigt låg.Det var lite spänd i kroppen och så Ja ja, det är liksom alltså så mycket så här så här som jag hade en plats där vi inte bara kommer ut liksom och saker som Alva Alla har liksom.

Hon sade. Det blir ju oftast väldigt vanligt att jag kommer ut som man får liksom i mörkret lära sig kanske att sitta med segern innebar att faktiskt lära sig hålla det liksom lite Det är bra själv liksom Och det är väl det som han tänkte liksom att det är ju som en stor del av livet egentligen skulle i alla situationer liksom man är själv man får själv men då Själv att jobbet att man kan hållas hålla sig själv i bättre kan relatera till andra.

Men det är också som händer liksom som hände för mig i alla fall. Det är ju att dels så började som det hända fysiska saker. Jag märker efter två dagar att blinka inget annat. Nej det går inte det Nej men det går inte sen så är det liksom att I am Okej jag fattar så okej om det här är därför de kallade tredje ögat liksom jag att jag fick det som också för mig då Okej men det är liksom tallkottkörteln som jobbar i alla fall pulserande ljus i pannan som känns som också att det är liksom Det mörka såg lite ljusare, Men när man väl trodde handen för att sova här finns en länk.

Det är bara att det blir det ibland var det lila saker som kom förbi på näthinnan och så grundar man öppnar man även de är fortfarande där liksom blandar grönt men också de som jag känner ju som att man börjar känna mer och mer än allt som händer i kroppen har känslor bli väldigt smidiga som en här sitter Min sorg det här sen när du känner någon jag bara tänka på dem ändå.

De som var det som saker som virvlar runt. Den tror jag liksom och framförallt de som lever som vi pratade innan då men det börjar liksom så här nere. Långsammare och långsammare och långsammare. Jag vet inte om det var på tredje dagen så vaknar jag upp.

tyst Får jag visa lite nya Vad fan Tyst Lugnt. Var ligger att jag låg typ hela frukosten som jag vet inte hur länge jag låg bara känns som är nog bara svävar i rymden. Jag behöver ingenting. ingentingAlltså, jag behöver något trams allting av att jag börjar skratta och herregud kommer de här så får hon har försökt vara cool livet var ju liksom var spektakulär och göra.

Det gjorde jag och sen ska man vara lite mörkt rum, men vad bra ändå. Fan vad nice liksom lite Ja jag fattar varför folk pratar om. Just det. Det är liksomRösten i rösten i på ena sidan, men de är inte så kan välja först bara titta på din röst och titta på sin grej som en åskådare och bara titta på den har liksom nästan att skratta åt dig när du svarar.

Ja, nu har du på dig för att sedan liksom inte finns och att det liksom nästan som att någonting annat växer ställe som liksom inte är en röst men en känsla av bara Boris välmående så bara okej. Jaja, men det här är skälen.

Jag vet inte men det kändes verkligen så fin typ gråta att bara sitta Så här kan du göra något så jävla nice. Jag kan sitta här inne för mig själv att sväva. Jag satt in och följa med känns som jag svävar i rymden och bara Var helt uppslukad av den upplevelsen så att jag faktiskt verkligen så här ingen aning hur länge har suttit här hos oss en kvart över fem timmar liksom.

Det spelar ingen roll Och sen kommer inte håll käften. Alltså bak pruttar bort. Den var lite Ja men du skulle bli ledsen om jag Ja men det kommer en liten fråga istället, Men liksom så att du kände att jag faktiskt Jag drar nu, Nu går jag rätt.

Nej nej nej jag hade liksom Kanske jag ska skicka till Alice upplevelsen som blev Alltså tänker efter några dagar så blev det också en ganska tung trög. Psykedelisk sörja. Jag tyckte det var jättejobbigt jag inte sovit så mycket.

Det är liksom det gick för att så väldigt mycket och nästan liksom bara gå på någon i få risken.Signe väldigt svårt att sova då hade det gött, men det är också att jag inte rört dig tillräckligt om du inte redan gjort det liksom.

Jag har inte fått någonting mellan så att jag känner väl att det tog på mig och ryggen lite pengar för mycket eller liksom Men ja, Jag gick in och göra. Det där är lite breathwork. Och då händer det liksom att jag är bäst jag eller rummet vid tillfälle.

Då är rädd annat rum alltså verkligen så här sköts ut och in i ett annat rum väl klart att det var det sa jag Oj Oj nu hände det något annat rum med en zebrafärgad en dörr lampa i taket och liksom så här marmor golv marmor tag och Barbro okej.

Men det som hände också var ju att jag liksom låg liksom förklara känslan märklig som käkar Saga visioner liksom så här skogar landskap. Hur långt tar det att åka till t-centralen gick mellan 6 kandelabrar och det var jävligt då är det liksom det som facklor och sen så heter det känns som att det liksom låg i sängen kommer kanske som säger man laga med robotar som är väldigt svag, men ändå som liksom de flesta personer liksom få i sig.

Men ser men också en känsla av De upplever jag den så det var väl rätt. Ja men det var nice. Märkligt lite mystisk känsla på något sätt slutliga för det här för att jag kan du se för jag får några bilder som dem när du kommer det bli väldigt intressant att komma ut och utanför dörren efter jag filma när jag gjorde en story precis när jag kom ut när jag la den dagen efter.

Ja ja, du läsa upp en bild som jag har sagt kan säga så här på den här bilden senaste om hur mycket kan älska livet att han har liksom att det kändes är varför du tog fel på något med buske som har väldigt väldigt färggrann och det känns det som att det kanske inte var det du hade valt att lägga upp i vanliga fall.

Du vet inte om det är vanligt att jag och tala om att bli uppslukad igen. Ja att liksom så här Okej Hon kommer in på morgonen. Vi tänder ett ljus. Hon var du får sitta rätt.Liksom, det är väldigt starkt gör smygkolla att det är så otroligt starkt.

Ja men nu får du frukost på rummet som sänder vi sen så rekommenderar jag att du kan säga till dem andra men du behöver inte liksom flickan var att inte ens men liksom gå ut så är jag så väntar här alltså lite frukost och sen så liksom gav jag mig ut i solen sken och det var ju liksom aldrig slut när vi pratar om.

Det var liksom de mest maxa. Din upplevelse som jag varit med om så sa de att liksom bli uppslukad och Barcelona idag Super HD Ultra 3DS Super surround miljö, liksom som i verkligheten som säger sitt var fet verkligenheten grässtrå, alltså, du vet vad som är bäst att kolla så varenda grässtrå, gräsmattan.

Vem är fåglarna har alla fåglar har exakt oss?Visa hade vinden och Det sjuka var att de också Liksom var det kändes så jävla inte ens som aldrig kört med så långsam liksom bara heltid sävlig något konstigt space, men också är överväldigad över att få det första jag gjorde var att jobba grät för att jag tyckte det var så vackert liksom.

Jag bara Kitt Kitt verkstäderna så det är ju bara ser en magisk. Ja jag fick gå tillbaka till. Det var också Liksom Too Much med bara fåglar solblad luktar lite så men Ja det är klart att det liksom ögonblicket.

Vi kan säga något största ögonblicken. Det är som det är 100 * 9. Stanna och jag bara inse liksom att sitta så mycket kärlek vi har in i oss själva till oss själva om vi väljer att inte lyssna på den här inne i Salina Critic liksom som då om man har på sig själv hela livet nice liksom.

Jag kan förstå att man kan gå ut och sitta hela livet om man kan få kontakt på den energi som kan förstå det och sen också såklart att komma ut och bara uppleva Kitt alltså verkligheten är bara så djävla närvarande och sen när fan ska jag lyssna på något sätt.

Navigera till att hitta det här liksom lära mig att försöka hitta hit själv liksom, Nu vet jag ju ungefär Okej men jag tror också att när man har varit där en gång så det är lättare.Nu är jag pratar om det blir väldigt.

Det händer saker liksom. Ja har du fått några han känner det som att den tid eller har hamnar du läser det jag skriver just nu så känns det ju som en right of Passage om du förstår vad jag menar. Jag tänkte därför att man skulle bli man eller man skulle göra det eller man skulle kvinna till fanns mycket ritualer l i samhället där vi kanske skulle ut på en vision Quest i skogen i x antal dagar eller att det känns lite så jag också reflekterat över att att jag menade här kommer säkert falera men just nu.

Jag menar jag så känns det också. Ja men alltså det bra. Jag också märkt att jag liksom kanske undviker att lyssna på en podd varje morgon utan jag körde bil hem från Tyskland så lyssnar inte på något.

Ja jag laga mat. Jag skiter i att sätta på saker så lyssna lite. Jag kolla lite material som inte är lika sugen på det. Nej nu ska jag göra en grej och bara njuta av att göra den grejen och det har vart jag är på en Ford Transit med resan till som är det sommar just det snabbar upp rösten.

Jag måste Jag kör aldrig bil med någonting. Det är faktiskt en väldigt Det gjorde det är bra tips på liksom. Det är för bilkörning närvarande med vägen och hedbys är du helt alltså det är ju nästan du skulle läsa för mig.

Det är också lite lite gratis verkligen. Det var väldigt fint och bra plats att jag tyckte att jag var bra plats innan men jag känner nog kanske. Svär jag ska sitta med själva. Ni röstar på insidan. Men herregud visste inte elak men den är jävligt hård och disciplinerad den inte är så tacksam som inte så mjuk som den kanske borde vara så att det är väl lite det som är ändå känner att den här just nu så får man se hur länge det här sitter kvar där och så men jag vet att jag har det hänt lite grejer som jag tyckte var lite så här så jag behövde vara kär tillbaka till mörka rummet som är just det nu när det är jobbigt att längta efter att vara med mig själv.

Ja men istället för att du ska träna så mycket att göra det eller gör det så att jag också är just det. Ja men du har det ändå lite det. Jag pratar in där. Ja kan du spela saken lite mindre roll.Lite mindre och liksom så här att jag inte är en människa annars men jag kan ändå liksom och servera mig själv mina vänta nu.

Vad fan är så men det hade vart väldigt lite sånt väldigt lite. Då får jag tacka för den Daniel din din upplevelse med det börjar prata om med mörkrummet alltihopa och sånt. Där var liksom. Vad var intresserad dig mest för tillfället.

Det var läser du att bli inspirerad. Lyssnar läser eller vad det var Nej men jag läser ganska mycket. Jag tycker Alexander lowen är väldigt intressant. Det är kroppspsykoterapi och liksom. Jag tycker verkligen intressant shopen.

Hänger ihop men hur mycket som sitter i våra kroppar Egentligen så det tycker jag är väldigt intressant. Vad är en påminnelse om en talks nu? Jag tycker att det finns mycket förvirring bland Men idag vi ska vara Och vad ska jag göra att det folk som ser ut som du gör satsa på dopamin texting här får en tjej liksom eller jag snackar om någon tjej Bara om det känns som att många yngre killar ändå inte vågar vara sig själva och de tror att det är något slags g och jag skrev fint med folk som kanske pratar om andra grejer så här om man bor i Malmö som innebär manlighet I dagens samhälle och liksom hur Som står i sin Kraft och svarar mannen med samtidigt också vara sårbar och ärlig och visa vem man är för att jag har en mask och låtsas att man är någonting men det går liksom inte att låtsas hela livet så det är också Liksom vi prata undvikande så är det ju det som kraftigt djävla undvika att inte våga vara autentisk Instagram liksom allt det här lyssnar på det här och så mycket så att jag också vart bor emissionen några gånger och sen Ja men det är ju 95 % men som hamnar här Och varför händer de här?

Jo men det är ju antagligen liksom internationellt antingen som föräldrarelation och brist på kärlek i tidig ålder som ska liksom att kunna stå i relation eller att kunna vara kvar i det som gör att det är mycket men som far illa liksom och mår dåligt eller vad man tänker på hela den här insel.

Det är liksom Ja jag är lite orolig faktiskt så att jag ser inte positivt och liksom Lyssna på vad som händer grejer jag tycker är viktigt. Det är någonting som jag verkligen brinner för jag känner jag och sen så klart att det är konstigt, men det är ju egentligen mindre viktigt.

Det viktigaste är att våga vara sig själv och inte bara på massa massa liksom låtsas vara om man inte är liksom det känns extra viktigt att du ser ut liksom liksom alltså, men jag vill leva klass. Jag tror också är en del av det hela är också att man kommer jag ska datorn.

En egen person så pass stark tills man inser att de behöver inte att det är också att du kommer inte riktigt. Jag är också ett levande bevis som sitter med massa tatueringar har varit påsättning utvecklat med balkong missbruk, När jag var ung som ledde till att ha Alkoholister dag.

Kram reserverad och för livet väldigt mycket Jag liksom det är bäst att de har ett väldigt långt ut på kanterna så här ska jag vara för att bli accepterad så blir hela den skiten. Jag tror på det nyttigt att han varit där och gå igenom där grejerna och även en del av livet liksom att att göra det och utforska Vem är Ja men det är också otroligt befriande i alla fall för mig att

jag kan ha kvar den försvunna men jag kan också skapa ett mer ut bilen också vara den här att stå i det här och prata med dem här grejerna eller bara sa jag.

Liksom, det är härligt att de liksom inte glömma Så att Ja det hade vart grymt jag vill tacka för dagen. Tack så jättemycket själv.

Ett svar

  1. Första avsnittet kunde inte varit bättre! Podden kommer att vara en ny start för att inspirera och nå ut till flera människor i Sverige. Bland annat sprida biohackingens egenskaper. Superintressant att få ta del av Daniels kunskap upplever, perspektiv och värderingar. Något som gjorde att man uppskatta livet lite extra i lyssnandet av första avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.