FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Wim Hof & Kallbad med Patrik Nilsson

I veckans avsnitt gästas vi av Patrik Nilsson, kallbadsfantast och certifierad Wim Hof-instruktör.
Biohackpodden presenteras i samarbete med biohackbalance.se och är framtagen av SKARPT Podcast Production.

 

 


 

Transkibering

Biohackpodden i samarbete med balance.se webshop plattform för livstids optimering ange podcast 20 för 20 % rabatt på hela sortimentet. Sätt på balance.se i veckans avsnitt av Biohackpodden Wim Hof instruktören Patrik Nilsson Börjar det här avsnittet på lås inte mer göra reklam för en annan tåg direkt.

Som du var med i de släpptes veckan innan jag träffade dig som heter Erik heter han och the quest. How to cast exakt där står det i alla fall en sak som jag egentligen tycker att vi behöver komma ifrån att det här med att du nämnde någonstans avsnittet att att man typ ska kunna eller så men att hon typ ska kunna vara nyttig eller liksom vettet 80 % fem dagar 80 % fem dagar i veckan.

Och sen fuska två dagar i veckan lite grann kommer jag att det var en liten Greger Och det är det som jag skulle säga fundera lite grann med dig inte. Jag säger inte att det är fel. Det jag tycker att vi bör tänka om det till när man säger så till 2018 måndag till fredag Fredag Kväll Då äter vi godis pizza och så gör man inte igen på på söndag.

Tankesättet men det är ju bra men om man börjar tänka till dig ungefär som att säga då kom en att du kan vara fem dagar kan du gå heroin fredag. Det gör inte så mycket. Det är lite Skitsamma jag förstår du hur jag tänker liksom att du måste säga någonstans att komma in i att det inte njutnings.

Att äta godis och ta en pilsner på fredag utan det där vi måste liksom få bort för att misshandla vore klokt alltså den misshandeln ska vi inte kunna ses som just upplyftande måste få bort den helt och hållet och det är själva märkt därför jag började det någon slags hälsoresa för det vännen.

Jag är nio tio år sedan ungefär Och då var jag lätt hade ett sockerberoende garantera att käka pizza ofta att jag gillar godis och festa mycket och sådär och jag åt gärna skit varje dag. Då börjar jag någon slags när 8020 men man fuskar jag köpt dig då din Ferris är det som pratar nu kom det att man tar en lördag och så varje lördag för att äta hur mycket skjutbara vill att salu.

Borta från resten av veckan så jag har ju nästan protest säger man måndag tisdag så kanske blir sugen på en kanelbulle skriva upp dina telefon så jag kan i bulle och så var det wienerbröd och så så så alltså alltså på lördag morgon så åker jag ner till affären och köper jag allt som står på listan.

Det såg hemskt ut den buffén som brukar stå hemma för på lördag förmiddag där men grejen när man när man börjar med på vilket sätt det än är att försöka må lite bättre om man skalar bort lite skitigt så till slut så var det ju det var så mycket tidigare utan det var det som som jag haft problem med genom åren när man håller på med den som helst typ hälso.

Förändring är att det blir jag har svårt att göra lite grann. Kan du göra 120 % och så blir helt nytt risk att det inte heller kul eller hållbart för blivit ganska precis bara den delen. Ljusstyrkan på alkohol utan jag får titta i främst på till exempel socker eller att man äter en brödbit någon gång Eller var det må vara att du hittar jag mina grejer som de där Moran ok att äta även om det bra.

Jag får ut någon slags njutning av det men jag vill inte ha dig för ofta och det är lite den här 8020 vägen då och egentligen Är det nån snö 910 just men jag tror att många har svårt att ens komma i 55 till så att man får börja någonstans annars glömt bort vad kan man också vända på det då som man kan ju också att tänka att du fuskar häller man ska säga om du kanske Ta då en söndagsfrukost med en sambo som också är hälsa för dig vi också en en kvalitativ tid tid med henne Liksom också.

Hur säger man kan komma bort sånt förhållande?Jag vill ha alla middagar man går på om vänner och bekanta att bjuda på middag och så äter han redan serverar för det Nej det är det där då Nej den där har du stekt nej.

Nej inte problem med bjuden på den där Men sluta du får man ta med sig egen mat vid en hälsosammare, Men vem är Patrik Patrik Han är 37 trebarnspappa Stora Höga strax utanför Göteborg fick ett stort.

Hälsa intresse för nio år sedan snart då när vi väntar vårt första barn. Ja, då Jag insåg att jag var en trött person kommer hem från jobbet och var trött somnar på soffan. Kolla upp Family Guy och så svarar inte vad som hände den dagen så börjar Jag fundera över det att nu ska vi få en liten.

Och ska jag då komma hem att somna när jag kan chansa och tid med honom och det vill jag inte hade några hälsoproblem. Jag vill bara trött och så inte ingen energi och då tänker jag måste göra något åt detta så började jag springa lite grann där jag ju hört att det ska gå bra min tidigare läst mitt tidigare sätt att leva har ju varit ganska mycket party och så har jag kört mycket motocross snowboard då Alltså jag älskar extrema sporter och så har jag på något sätt under halton kondition för att klara av det men aldrig någon form av att det är någon slags träning när det var kul.

Men generellt den här året har det varit mycket fokus på vad kul då vilket jag tycker man ska ha. Det var ju roligt att liksom Hultsfred Älskar av saker också. Men när vi väl började då att komma in i det här familjelivet så blir ju hälsa viktigare att jag kan göra någonting så 80 % började lyssna på det första läxan.

Jag hade en gammal kompis som hade en bok hemma med Colting skrattar åt han köpte hälsosamt tio år tidigare och det Var är närmsta hälso- och influensan? Jag hade det varit Jonas Colting jag hade så bråttom men han mår bra.

Jag älskar också att 25-åringen som gjorde när av en kompis som ville vara hälsosamma precis och sen liksom några år senare så bara ja just det, men han är konstigt kanske man ska lyssna vad han hade ju skrivit en bok om Hälsa och då börjar lyssna på Jonas och första avsnittet.

Jag lyssnade på honom 1120 Kitt och Då levde jag på Coca Cola och pizza.Oj Jonas är den som har fått mig att att ta den största Klubben i Hälsa nog bättre. Jag är evigt tacksam för det han har gjort det.

Jag tycker han är en bra person blev De hälsar att han vågar sticka ut hakan och säger man tycker men när man börjar liksom komma in på det spåret. Man börjar lära sig om mer hälsa och så följer man lite personlighet är så nöjd.

Hoppas det är poddar och sånt om det är följande personer kommit Martina Johansson som väldigt stor inom beräkningen och ganska snabbt och så kommer jag och utomlands då lyssna på Joe Rogan Hur mycket hälsoprofiler och säg ben greenfield i en av dem som jag följer mest idag De här i Väsby och hela gänget då så.

Knappt Kunna springa och käka pizza och dricker Coca Cola varje dag så har jag under nio år nu, då byggde en livsstil som är helt totalt annorlunda än någonsin trodde att jag skulle ha som bygger mycket på det som kallas Tobbe king som jag och Alexandra väljer att kalla livsstils Optimera låter fort lite avancerat som att det är någonting för för den här eliten av supermänniskor, vilket inte är utan bara kan ju lika tillgängligt för en som är 75 år vill leva tills tänd lampor elitidrottare han Silicon Valley VD som vi har optimal prestation eller en småbarnspappa i Stora Höga som vill ha energi.

När kommer hela tiden så tänkte jag att människan i grund och botten är djur och den moderna Människan har glömt av det på något sätt tror man att man kan liksom komma förbi de grund. Vi har bara för att en människa och det är där jag ser grunden i princip all sjukdom och hälsoproblem som vi har idag.

Vi äter kost som i år. Sedan vänder man på paketet och läser innehållsförteckningen på det mesta om man har kylskåpet så vet man inte vilka de är flertalet ingredienser vad det är för någonting från Växjö till naturen utan att framställa någonstans för att de ska hålla bättre eller någon annan färg eller nu var det rör inte på oss överhuvudtaget utan vi åker bil överallt innan det är det inte ut att du får ingen solljus.

Vi får aldrig kontakt med jorden liksom. Vi för det ut i naturen och går barfota på gräs och de har i våra kroppar behöver göra är det som kallas jordning. Det är otroligt viktigt för våra celler och cellulära.

Hälsa men jag menar Sverige 10 månader om året såJag vill inte gräs eller en sandstrand eller jord bara fötter barfotadans ska gå barfota i ordning när man glömmer också här som också positivt när går barfota den medvetenheten.

Du skapar med att gå sönder har skor. Ska ni gå över allt. Du behöver inte tänka du kan bara liksom flytta det Men om du går barfota till affären har varit väldigt medveten om vart jag satte dina fötter för att du skapar också en helt annan form av medvetenhet till vara något som är väldigt häftigt just med barfota, för det var någonting.

Jag började med att det var en av de snabbaste grejerna som jag tog till mig du att jag började springa Så behöver man tävlingar där liksom springa en halv mil och bara vanligt och helt plötsligt fick jag.

Just det och det är bara kom plötsligt jag gick ut och sprang sprang 500 meter söderut till knät och så åkte jag till en där jag hade köpt mina skor för det var en plats som är jätte duktiga på skor och special med inlägg av allt möjligt att det var bra att du säger den här personen som jag träffade du att du dina knän pronerar ju annat håller dina fötter och så du skulle du har köpt ett par skor som gör att dina knän överpronera.

Du trycker ut knät för mycket när du springer nästa år då han på den skada som gjorde koll på mina knän och fötter och hur jag ska ner och allt sånt där då. Men det som slog mig då. Det var är det verkligen så att min kropp ska sluta fungera när jag ska springa liksom en kilometer.

Eller några hundra meter soppa jacknet var det hänt något lejon som möjligt bara så dåligt kan ju inte vara med kroppen ska fungera intressant också som man får när du inte gammal är dag. Alltså När detta händer så var ju som att jag ska säga idiot Till 29 år och det är väl då Man ska vara egentligen var som starkast och fiska alltihopa och så klarar jag inte springa alls, så jag börja läsa en bok som heter Born to Run som kan rekommendera till alla och även om man inte använda sedan skriver boken är sjukt bra roman.

Den är Den är jättebra, men det är mycket om barfotalöpning och med samma våran Indianerna hur de springer barfota kan springa hur långt som helst står av olika saker idag, så jag blev väldigt fascinerad av det här med barfota om.

Slängde alla mina skor som har någon form av sula eller tjockare sula och så bra jag använda bara barfota skor just nu och så går jag bara kan det gjorde jag då är det ju 89 år sedan nu då jag senast på med skor som har sagt dämpning isär och jag är lång och smal vilket gör att jag inte större del av min uppväxt har haft ont i kroppen i ländryggen och Känt mig lite sådär.

Har det blivit bättre nu? Måste bara fråga för de problem som jag har haft ont i en enda gång sedan jag börja med barfotaskor där om det är någonting som jag har problem med min kropp så ländryggen att det är någonting som dessa återkommande.

Det räcker att de sitter dåligt En dag så kan jag liksom efteråt att jag aldrig gjort något träningsprogram milen, utan jag börjat gå barfota.Vattnar du liksom låter kroppen funkar som den ska därmed inlägg Och kontrasterar du bort den kompensation som redan kroppen har gjort Har du ett ben som är lite kort så kompenserar kroppen det någon annanstans, men om vi får ta på inlägg så komplicerat.

Den är förkortningen för ena benet, men då sabbar sedan i cancer i ryggen så att det blir bara massa folk problem. Sen ska man ha med sig att de börjar barfota det som börjar gå igen det så hemskt. Det är fruktansvärt Vilken träningsvärk man får när man börjar springa eller Men jag kunde springa en mil och sådär hyfsat lätt med mina barn kvart och fick den värsta träningsvärken haft i hela mitt liv har jag några månader i kroppen vid ett par barfotaskor en annan för Alice Att göra så att man slipper köra så långa träningspass precis knyta den säcken med det du sa innan men gå barfota då det när man vi har häftiga funktioner i kroppen och människan som Samsung som djur börjar springa med barfotaskor så i början så tittar man ner spåret tiden för att se att det är som att trampa på stenar och pinnar Alltså det är inte slut så är det precis som att man bara ser med fötterna så jag tittar aldrig mer på spåret.

Jag ska jag tittar aldrig jag foten rätt på en kvist-såg gör jävligt ont. Det gör aldrig det vet jag inte vart jag ska placera fötterna för att det har jag inte jag får fucking när jag springer och Titta framåt programmeras in under tiden liksom med men medvetenheten i tillvaron som vi oss oss tränar bort med SkodaLöpare sen då nu springa helt Barfota utan har fått Tunna tunna skor de stukade i princip aldrig fötterna och intressant ska be jävligt intressant.

Nämnde för mig att man inte ska andas genom mun ut i näsan redan när jag var liten så så kollar jag på kontoret och då förbi reportage så sa de snabbt Bara att man ska andas genom näsan för att då filtreras bacillerna som man inte blir sjuk så lätt när börjar jag närma det och så men jag behöver inte köpa Joakim och andning då för jag är game of instruktör också certifierade Wim Hof metoden som har en stor del i att Nej då kommer vi in på vad som faktiskt händer näsandas.

Att det är till exempel och triggar vårat parasympatiska nervsystem, som kommer in i lugn och ro igenom behandlas genom näsan den här som någon sa i kontoret matte till fredag, så det är helt sant vi därför en snorkråka var lite skräp kanske inte vill ha i dig.

Vilket du inte filtrera bort när du andas med munnen och du får också en helt annan ton i ansiktet bara andas med munnen. Det finns vi kan man googla och bara titta på skillnaden mellan en sån näsandas att han som andas man en sadel förändringar käk struktur och allting.

Det är ju också att du hade slagit mig om du kollar på en gammaldags Alltså en människa som det är det 100 flera hundra år sedan som har kanske lite kraftigare jag att det kom ju också av vad man äter, men då var ju det var ju liksom inte publicerad.

Var bara massa jox utan det var kanske lite segare köttbitar Magnus på benen För att få i sig det sista och olika typ av rotfrukter och annat lite motstånd i sakerna så att du fick jobba med munnen.

Ska vi behöver du behöver träna mer jättepopulärt i baracken kretsar med gummibollen som man går och tuggar på en kommentar om heter men jag har några som är superbra träning träna hela käkpartiet genom att man går tugga på en en gummiboll ungefär för att få tillbaka styrkan i käkarna liksom för att få med det här käkbenet åker fram kraftigare mun eller Nej men det är liksom hälsaresan hade du andning också när började med barfotalöpning hade han ingen med det också eller Har den kommit tillbaka till dig med vårt nästa steg från frånBarfota uppvaknandet är det var ju börja springa och grejer då så ändra kosten och sen så flyttade vi till till lättsam eller åt höger och det ligger ganska nära havet så var det imorgon När jag var ute och sprang så kände jag heter så att jag måste gå i havet och bada och aldrig gillat det sant att den sitter skönt, men när jag gjorde detta.

Då var också den 4 januari så det var det var liksom snöstorm kolsvart ute för klockan 4.30 på morgonen och Jag sprang ut på brygga här i Eksjö är ensam och i havet vilket jag rekommenderar någon att göra för att inte så smart att det är förkyld ser ingen bra idé, men jag gjorde detta och fick en otrolig upplevelse av kylan.

Laga inte jag liksom börjar springa hem därifrån då. Det är badet så insåg jag att det här får berätta för någon på dagis varit Alexandra hemma hos sovcenter. De pengarna Jag sa ingenting och så gjorde exakt likadant dagen efter och så blev det tid för mig att jag börjar springa ner och bada i havet måste liksom sa ingenting.

Jag blir nyfiken på hemsidan. Varför liksom har jag börjat bara kan det var långt innan kallbad trender och sen tog jag en tid och kanske tre fyra månader som håller på med när vi kommer till mig Så sprang jag på en podcast där det stod då att du har intervjuat en kille som heter Wim Hof just det och bredvid Wim Hof stod att han kallar sig The Iceman och då blev jag nyfiken på vad det här var för ful för Jag visste ingenting var kylarvatten inte alls.

Man kan ju säkert prata lite grann och därför också bara en paus. Det är en rätt intressant att Vet ingenting om kylan veta så om den Hälsa fördelen ändå bor i det här i Sverige som är grannland med hela.

Finland har alltid röstat och skilsmässa det liksom de gjort alltid att vi har liksom aldrig slaget och så varför gör man det här så man får tro att man bara gör det om du har slåss inte säga att de kanske det kanske kommer för att det är det nyttigt att det är så häftigt det här då när man får el i allt när de var såhär när man börjar bli lite mer i sitt naturliga.

Tillstånd är ju rätt bra om man behöver ändra kosten så den blir mer anpassad till vad man faktiskt borde äta.Med lite men kanske sömn och såna saker och börja springa och röra på mig att vi då helt plötsligt kommer som en instinkt att jag måste åka ner och bada i havet.

Det är ju med det här djuret i mig som den inte att jag vill ner och kyla ner mig också. Det där hänger liksom ihop men jag bara lyssna på Wim och hans liksom så blir det väldigt fascinerad. Jag skulle Kyllan men då börjar han också prata om sin andningsteknik nästa och fördelar med någon koppla ihop Hans andningsteknik.

Minds ett år som är de tre pelarna i Wim Hof metoden. Hon har lyssnat färdigt på podden med Vim Då bestämde jag mig för att det här ska det här är nästa för mig att jag är bra på med så design upp mig på lite Sanna Ek hörsel och så får du lära mig österut längs teknikerna och ju mer jag använder det.

Desto kraftfullare märkte Hur Va Kan vi fick ett barn till mindre sömn än någonsin och mer energi än någonsin. Jag skulle ändra. Kan du koppla dig till egentligen? Du kan ingen fara. Jag la till att du andningsteknik blivit någonting som ett stort intresse främst att du alltid tillgängligt och så du kan ju liksom var du än är så kan du alltid hjärnan så länge du inte Liksom sitter och kör bil.

Kanske kan du köra lite snabb snabb kurs för mig och sådär, men vi måste andningen man kan ta flera flera olika varianter. Man kan välja en som heter enkel för folk att förstå Justin Wim Hof Technique ändå eller grön eller grå som blir väldigt koppla till meditation andningsteknik och meditation egentligen väldigt lik varandra någonting som vi tar den här tekniken som vi använder i mossen då tvingar in kroppen i ett sympatiskt nervsystem.

Potatis, det är vårat stressystem när jag ska gå in på skolan. Kan du visa delar i den andningsteknik en så når du samma Adrenalin jag som en människa som ska göra sitt första bungyjump och sen så tvingade in kroppen i ett parasympatiskt nervsystem.

Är du Är du ett piss i lugn och ro problemet med människan idag då den moderna människan det att vi måste ha för att ha en bra fungerande kropp och psyke och sinne så måste vi ha en bra balans mellan quizas Tres problem för dem en bil som drar en bil att du ska göra när du ska köra hem här i eftermiddag, så behöver du ha en väldigt bra balans mellan bromsen.

Annars kommer du aldrig komma hem nu, men har varit gassen Vilket år är symbolisera stressystemet, så kommer inte heller komma för då kommer du köra av vägen någonstans.En bra balans hela tiden Och så måste våran fysiologi fungera också.

Du måste vara i tid så vi måste vara stress, men människan är ett djur varandra en Vilket system Var ligger Mäster stress? Och sen lägger vi sällan i bara Peace Vilket är att det ständigt just det kan bli lite grann.

Som att vi har full gas Och så håller vi med bromsen samtidigt och det är inte heller direkt bra för den som kanske gör det med bil. Då Möter du ju så här delar jag att det är det. Vi gör med våra kroppar.

Tyvärr är det inte lite grann i detta tillstånd som i allt liksom att vi är där mellan läget hela tiden och är ännu mer nu liksom när när smarta telefoner har kommit att vi alltid konstant.Inåt mellanläge oavsett vad de gör så är vi alltid lite uppkopplad till en telefon som tar bort Fokus från någonting annat du bara handla liksom in ett grava lenceria liksom Och det gjorde jag försöker liksom få ner i en livsstil som bygger på att låta kroppen bara i ett sympatiskt nervsystem och Zorro friend sympatiskt nervsystem där den mest ska vara sympatiskt nervsystem du när vi sover och finns det lite enkla grejer som visar på hur jag förstör våran sömn behållas I sympatiskt nervsystem.

Hur kan man ta till exempel blått ljus som vi omger oss av hela tiden så är det en funktion i att de styr våran cirkadiska klocka. Backa bandet är så gosig råtta så visste vi när solen gick upp då såg ögonen att Solveig i kö och så känner vi liksom Örebro reagera gärna Jenner solen.

Potatis, Du behöver mer energi dags ut och jobba och greja och laga mat och allt är bara överleva och sen när solen går ner då genom ögat helt okej nu Solen på väg ner nu får vi har lite mer Melatonin Nu får vi försöka förbereda sig sömnen för vi i sömnen och ska komma till potatis nervsystem, och så kollar vi på en telefon eller en TV på kvällen när vi kommer hem det mörkt ute.

Vi kanske Kör hem från jobbet och börjar komma in lite bara så tills du kommer hem så kan du och huset och så kommer det upp telefonen av tv:n som då utgör samma ljus som solen så Lova tills vi går och lägger oss.

Då har våran fått förköp imorgon och sätter igång kroppen uppvakning tillstånd när jag säger det här så brukar allting. Jag får kolla om jag sover jättebra. Jag sover ändå jag som alltid.Ja det gör du, Men du har ingen effektiv sömn för du sover men ligger ett sympatiskt tillstånd.

Det tar några timmar innan kroppen kommer vara som Vilket är i det läget som du använder då. Du kör dit serviceschema ut på samma sätt som den bilen på service. Hur gör du det på natten med kroppen stoppar in den i just där fixa i ordning allting då så bara genom att hålla på att kolla på de är skärmarna på kvällen så tar vi bort två till tre timmar av effekt parasympatisk sömn.

Antingen välja att flytta det en grotta eller bara ska jag släcka allting hemma och har en levande ljus Vilket jättevackert men kanske inte en funktionell livsstil för det är rätt nice att kolla koppla av eller vad man nu att göra eller man vill kolla på din telefon eller vad det än är att du kallar mig för glasögon på sig till flera bort det här blå huset så att man ändå kommer inte gå och lägga sig, men tror jag också att du pratar nu så kommer de olika saker än att de hamnar i stressad och kan inte ha dem precis men det är likadant också.

Liksom kylar samma sak. Vi skulle ta i trä till kyl och värme i Säter Finns det andra lägen som du också tycker att man ska liksom leva efter ytterligheterna liksom misshandla, kroppen och misshandla eller utsätta den för att inte ha det så bekvämt och skönt att den ska vara jätte bekväm jättebra fråga och ja, jag tycker att man måste utsätta sig för ord därför det är så kroppen stärker sig och bibehåller sina faktiskt fungerande System kan vi ta tillsammans kyla så föds vi med en kropp som klarar av att hantera kyla bara titta på sina barn eller om man går inte ha barn och kollar in lekparken vad som helst så sitter barn när de två grader kallt ute och leker och sen ytterligare jättebra exempel att kolla på gamla bilder hur folk såg ut när hon arbetade i kyla 1800-talet ska precis det är liksom läsa böcker om dem.

Gamla är krigen här karln allt sånt där det finns en del. Det var ju kallt som helst där stroppar klarade av att hantera kyla men likadant då så klarar våra barn det man ser det. Du ser aldrig en unge som frys.

De alltid öppna jacka och de sitter och leker i vatten även om det är kallt som sjutton Och då sitter föräldrarna bredvid på en bänk med en stor jätteledsen kanadagås jacka Och då betyder det att vi har ju möjligheten att värma våra kroppar rent fysiologiskt med metaboliserar vårt egna sätt att skapa energi invärtes jätte bränns till värme.

Tar man en bebis att lägga ut den på en altan så kommer den alls verkstad i värmen, men så växer bebisen nu och så har vi på den overall fram till maj och gärna så väntar hela tiden. Vi bor i Varma hus.

Vi åker ju bilar Ska vi gå ut och gå från huset till bilen med barnet oss själva så tar vi på oss jättemycket kläder och det du gör till slut och det är ju att kroppenBehöver inte använda det systemet längre för att alstra värme och då Ändrar kroppen säger man bort det så glömmer inte av det.

Men tar bort det liksom ur katalogen av funktioner och så göra någon då fettet som är i kroppen som heter en bebis som småbarn och brun väldigt högt andel av mitokondrier i halsen mycket energi och så gör de det till vits Att istället som är mycket sämre på alstra värme och så resan som lägger sig på olika platser i kroppen då så genom att man utsätter sig för kyla kontinuerligt det inte var något exempel inte vara i spadet var så att det kan vara att du går ut och hämta tidningen i barfota.

Kanske hörs eller att du går från bilen till jobbet undersöka på dig bara för att tala om för kroppen att det är kallt kan behålla den där funktionen att kunna alstrade. Det är ganska bra funktion att ha det liksom det där går att simulera på nästan allting i att bekvämlighet är en lång väg till slutet när vi säger till mormor att hon ska inte gå ut för det är kallt som ska henna sitta i soffan istället för att röra sig du fylla frysen med färdigrätter för att hon ska laga mat i den där vi är på väg mot slutet för bekvämlighet den snabbaste vägen till att det finns längre.

Värme. Vad vad kan du dig också? Har du en bra koll på det var ju bastu bra för det är nästan innan utlösnings mot kyla förut då säger utanför kyla bruna bruna fettet jättebra och hela den biten också att man blir klar med värme.

Vad får du för jag älskar båda de här delarna värme i de mest.Jag älskar långa varma bad och långa varma duschar och bästa vet det men min sida och grejer. Ja, ingen nästan tycker om kyla. Jag gillar inte att gå i isbad, men jag gillar effekten av ett barn jag liksom.

Jag vet Bra Du får mig må ibland när jag är vid aldrig innan liksom. Det är inte så att man längtar efter att gå i där när man står och tittar på det är svinkallt det lilla men effekten av kylan är otroligt kraftfull om man tar en väldigt bra del i det här med värme och kyla som man kan man kyla ner kroppen så har hon som göra ramlar i kallt vatten eller ställer en iskall dusch.

Du kan gärna lite skillnad på den förstår du inte att du utsatt dig för kyla med vete.Och då vill jag gärna att du ska överleva så länge som möjligt vi hjärnans uppgift att se till att kroppen överleva.

Då stänger den av blodflödet ut i armar och ben och koncentrerade varma blodet till alla inre organ hjärna hjärna så liten yta som möjligt att kolla på en vuxen människa. Jag sitter också i nacken varmt största del av och på en bebis och liksom när man innan man har glömt bort allt det här har sett ett inom alarm äter och så så sitter det en stor del av bröstkorgen.

Men du vill ju liksom behålla värmen för att om du ligger i vatten väldigt länge så kommer du till slut på stora problem att du kan ju bli av med en arm eller ett ben hjärta slutar slå sig du kört därför så jag hoppas att den stänger liksom.

Ja, sen krymper alla blodkärl i armar, Ben sen när du värmer upp dig ändå. Det är samma sak som när du tränar på gymet att du spänner muskler att slappna av så får det bli bättre blodflöde så du tränar det blodsystem kardiovaskulär träning på samma sätt funkar det ju en bastu för att om du går in i en bastu så gör ju kroppen allting för att kyla ner sig och då öppnar den upp blod det till Max så att blodet kan flöda snabbare så de har överseende effekt och då kan man ju tänka när man går från bastu till kalkbrott i bastu Tikka gånger då får du något roligt kraftfull träning för ditt blodsystem typ intervallträning då Har du en den främsta kraftiga effektenhet på dämpningen av inflammationer i kroppen vid inflammationer.

Det är grunden till någon sjukdom idag. Just det.Värme Kyla det kan man symbolisera hemma i även om man inte har tillgång till bastu och bad så kan man till exempel duscha jättevarmt 30 sekunder iskallt 10 sekunder och 30 sekunder 10 sekunder gör man när någon gång avsluta med kallt vatten för att kroppen ska värma upp sig själv för att kicka igång det systemet att vi kan alstra värme inifrån.

Jag trodde också det till och med nu vet inte. Du får Rätta mig om jag har fel eller luften torka sig efter man har duschat igen. Sin hälsosamma. Ska lufttorkad ska också en bra effekt för kroppen att liksom närmaste själv jag kolla på programmet.

Den har jag inte koll på Nej det var någonting. Jag brukar ofta ute och efter ett tag.Ute och kanske är 10 – så ställer vi oss en position som kallas för horse Stance som en jättebra övning om man ska värma upp Youtube exakt för att veta när man är klar med sin horse Stance då för att för att liksom har vänt upp kroppen tillräckligt för att inte få låna följdproblem efter sin exponering.

Då brukar jag säga när kroppen är torr. Då är du klar på att du torkar självtorkar liksom. Det tar bara några minuter efter de bästa och enklaste tipsen. Jag kan ge det alltid avslutas med att duscha kallt vatten, för det är det finns alltid tillgänglig.

Du duschar ju i regel någon gång i alla fall att du bara tar för vana att avsluta med kallt vatten minst 30 sekunder. Då har du gjort dig så otroligt tjänst i en fysiologisk. Elsa gick det liksom det är kronologiskt också när det liksom upptäckte alltihopa.

Det var fortsatte vidare från dig Och vart är ni nu gör jag allting som bra som jag tycker att jag tycker det är så intressant det största intresse och vi muffen är jätte stor del av mitt liv. Absolut men merparten av de som jag gör i vardagen.

Det är ju hela tiden som är liksom utvecklingen av livsstil. Jag försöker göra allt jag kan för att tillgodose de här behoven av kroppen och huvudet har Och sen sa hon att på något sätt kunna förmedla den här kunskapen utan att man behöver läsa alla böcker att lyssna på alla poddar och liksom sätta sig in i allt det här.

Tyvärr att det är för svårt att må bra idag. Öppnar Aftonbladet sju dagar i rad som har sju olika hälsoråd. Ena dagen bra. Nästa år är inte bra att träna intervaller nästa Då ska du inte Men hur ska jag få folk förstå vad en att göra att det är ingen som orkar läsa så mycket som jag har på med om man inte har ett brinnande intresse för det.

Jag kan ju ärligt säga att det var många år sedan. Jag grov Ångest av. Ju mer jag lärde mig om Hälsa och det man ska ju rätt människans behov och allt sånt där innan jag förstod. Jag skulle göra allt.

Detta var ju det förknippat med jätte ångest för det känns som jag kommer aldrig klara det här men vad Vad finns det för kunskap då som det känns det som att det här.Det var ju typ hundra grejer som jag enligt alla konstens regler och gjorde fel.

Jag åt fel. Jag såg fel Det är fel. Jag hade fel grejer huset hade fel fel fel fel liksom hela tiden Och så små barn har inget jobb och allting Och så ska man få in allt detta är livet också börjat heltid jag bara att må bra liksom, Men till slut och så så insåg jag att det inte så avancerat allting går tillbaka till grundläggare på SM i rörelse.

Det är naturligt solljus och grounding. Du behöver lite glädje i livet. Alltså du gör något du tycker om människor tycker om Sunda relationer inte massa. Man ska ju detox på sin kropp man ska köra dit och bor på vad man har för för bekantskaper.

Det kanske är de bästa hälsorådet. Svårt också att genomföra att ta bort där relationen hälsosamma. Jag tänkte bara om man bara fråga vem som helst träffa den bästa vännen tillräckligt mycket så säger de bästa Nej det gör jag inte så ställer man en följdfråga.

Hur många fester och apor som du vill gå på dejt med har gjort det man går på bjudningar man gå på fest man lämna liksom träffar folk för att man kände sig liksom. Det var nog bli auktion och går dit, Men egentligen vill man inte det.

Men vi tog jag sa öppettider. Välj en tid även om respekt för de andra för att du egentligen inte vill gå dit. Men varför du är då för Vems skull så som det som du börja med detta. När du i samband med att du skulle få ditt första första barn.

Furuvik ska människodjuret ska leva du egentligen att man kan börja följa sitt barn trött om det är många som småbarnsförälder som lyssnar att när barnet sover för natten och somnar jag oftast alltid tidigare vuxna så ska det vara att ta inte den tiden till att vara uppe massa timmar utan att då ska man själv också kanske börja göra kväll.

Gå och lägga sig så att man kan skriva upp innan barnen vaknar på morgonen och de är fantastiska liksom trådfri så jag tycker att man borde göra sen är det klart att jag Alexandra om du vill vi kolla på en film tillsammans eller bara sitta och prata lite och tömma på att vi inte får sömnen det.

Annars får vi aldrig tidigare men men man kan inte leva som man gjorde innan barn många gånger så tycker kanske människor attMan får barn också blivit ganska tråkigt för att man helt plötsligt så finns man inte själv längre.

Det är bara man själv som väljer det. Du får ju liksom om du har barn det bästa som finns så får man ju se till att anpassa sitt liv efter att man har barn men nu har någonsin då För mig är det viktigt att jag ska till att jag har maximal energi.

Jag har mindre tid än om jag har ju ingen tid att tre timmar om dagen påminn hälso rutiner. Jag har 0 minuter, men hälsar ut den här men jag har en livsstil som är byggd på olika saker. De tänker sömnen liksom ha i allting så här hos oss och ju vara blocking glasögon de åker på klockan 7, ungefär 3 timmar innan tio.

Tråkig glasögonen på Vi äter sällan mat efter klockan 18, för vi vill att magen ska ha jobbat klart maten igår. Så Varför du vill inte att kroppen ska hålla på att arbeta med magen ska sova. Nu är vi inne på den här med att det är inne båda systemen reparera och underhålla systemet Och då ska inte kroppen jobba med mat som har saknat dig så kvällsmat.

Det är ju liksom någonting som är katastrof för sömnen sluta äta klockan 6. Jag min mun varje natt så drar jag inte rakt över hela munnen finns jätte säkert bra aldrig provat när specialdesignad, men taper det några hundralappar.

Jag köper läkartejp på på Apoteket för 29 kr i tre månader. Sedan är 10 kr i månaden då Men gör det något. För återigen har näsandning en cigarett parasympatiska. Varför är ett enkelt sätt för oss att du har svårt att komma?

Parasympatiskt börjar på p i system sympatisk pappa st32 system och det ska försöka vara tydligare skillnaden är vilket du ganska enkla tips du egentligen där också för det där som du har sagt nu inte äter efter klockan 18 du egentligen då Det också tidsoptimering så jag slipper du liksom lägga tid på att göra det sen sig på munnen och s enkla saker att teckna kostar en extra tid billigare.

Har du säkert inte lika länge som allting handlar ingenting där om att Optimera det ju tidsmässigt och så köp inte en vinterjacka. Jag köper alltid min vinterjacka på på hösten får jag låna säljare på leken.

Jag blir så mycket så. Det är liksom man kan du dra varje hacking då? Går det att dra hur långt som helst att lägga Hur mycket pengar som på att jag älskar att teknikerna som finns hjälpmedel som finns, Men om man tar nu då från från maj fram till september bra använder jag extremt lite teknologi.

Då försöker jag var så mycket barfota utomhus som möjligt När solen genom så mycket bra solljus som är i så lite kläder som möjligt och så det är liksom de lägger fokus på Jag försöker äta så naturligt som möjligt försöker röra som möjligt.

Jag gör så att mycket mer saker. Jag lägger fokus på söndag. Ska jag duscha kallt hela tiden, men sen när Hösten kommer. I Sverige behöver Börja fundera på att antingen så flyttar jag till Costa Rica och tar vinterperioden där för då får jag såg ju så bra handling om naturen och allting eller så får jag investera i lite saker som gör att jag kan främja de här behoven som kroppen har form och ljus och groundlings ändå som är de grundläggande behov över cellular.

Hälsa måste vi ha ljus och måste ibland gjorde oss och det är det som gör mig. Det går barfota och gå utomhus inte många som tycker Erik det att köra från oktober till mitten av mars, men det kan man göra om man vill eller inte matta som man kan göra hemma liksom.

Solljus får inte Vad hände med Nu fungerar den.Mätare gummidrag är så ser du att den ger utslag du alstrar energi i kroppen lyssna på dig att det är för att vi gjorde de celler som allt så nu håller den här mötet så ser du på på den att du får utslag på den och så tar du av en sko på strumpan och så sätter foten på en gräsmatta och går med planeringen noll dividerat med jordning att han och jag alltså när de val som att det är samma sak som att du är vägguttag i huset eller lägenheten så har du en jordgubbe.

Jorden är för att reda ut strömmen i huset, så du inte bara drar in strömmen huset så ska han liksom var därinne Nej men det måste ut ur våra kroppar likadan som vi hela tiden. Då går alstrar EnergiOch aldrig gjorde du i kroppen släpper du den eller själv då får vi en påverkan i våra celler som gör att vi får en sämre säljer funktion att det är inte bra för att man kan ta ett blodprov där man tar ett blodprov själv Och så kollar man ett mikroskop och har man då inte gjorda tur på en tid.

Då ser du att den är celler är helt klumpade lite grann Som en vindruvsklase och sen så lägger du dig 20 minuter på gräsmattan eller så ligger på en som är PMS Matta då om man får samma form jordning funktion, då tar ett nytt blodprov.

Då ser du att Cellerna separera sig. Det här är fullt görbart. Du kan du göra hemma om du har den utrustningen, men det är ju tecken på att det är faktiskt fungerar man kan du köpa Bauhaus och så kan du mäta själv om du undrar alltså energi med eller utan skor på dig.

Och då blir det ganska tydligt att du lever då eller kanske. Månader med skor på dig och går på en betongplatta rött hus, då kommer ju dina celler inte mår speciellt bra när de tio. Månaden är slut. Nej, men vi kan elektrisk pryl som helst om man har om du flyttar ner i den hela så bränner du hade typ Ja och det är samma sak och det är likadant med ljus.

Jag pratar med om att det är liksom snudd på en viktigare näringskälla för kroppen om kost som du bristen på ljus är ett otroligt stort problem koppla till sjukdom faktiskt död där man ser i många forskningar då att under mörka perioder på olika länder gränsar Sverige till exempel, du hörde mycket fler folk i Sverige under de mörka årstiderna en de ljusa koppla in till bristen på ljus.

Fysiologisk funktion i kroppen måste få liksom ljuset för att Cellerna skapar ATP energi av de ljusstrålarna att de inte liksom de farligaste hundarna i solen, Utan det är infrarött ljus och nära infrarött ljus och med olika våglängder av ljus som tränger olika djup in i kroppen för att ladda den då Radios paneler.

Vi använder heter de där är viktigt att man väljer ett märke som det är lite av det mesta när det gäller resan så snabbt växande marknad, för att du kan jag köpa jättemycket saker som ser bra ut på internet för men kanske bara en panel med alla lampor när du vet ju inte om de lamporna.

Våglängd Eller om du bara en röd lampa för ser inte skillnad på återförsäljare. Jag handlar om alltihopa. Det är samma sak. Men allt du pratar om mig liksom att som kan på något sätt jag att du är fantastiskt och att ni har startat det som håller på med här.

Nu börjar det i kvällens där. Man kan vi kanske samla kunskap, men också att det finns bra grejer man förtroende för dig och era produkter så har ni redan gjort det jobbet. Hoppningsvis slipper göra det själv och mysigt också lite grann som du pratade om att man går tillbaka till den alltså till djuret människa.

Så du kommer alltid så här som ska vara inne på att gör som man gjorde förr utan kläder i Solna hela den biten som också slog mig medans du pratar som inte jag tänkte innan är ju sådär. Att ha fler på vintern och jag kommer få ljus på oss så får vi energi att du kanske inte äta lika mycket då att man koppla ihop dig till dagens människa som sitter mycket inne och Eftersom jag förmodligen då också blir hungrigare av att de inte har ju sett att det med mat och så blir sjuka för att vi äter äter dåligt också så det blir liksom en äter äter vi det så vi tillgodoser de behoven på kroppen och sen får de näringsämnen den behöver.

Nej, Gör inte det heller liksom havrepuffar och det är inte så himla mycket bra grejer liksom eller en brödskiva med en lastbil. Ring Alexander ingen ingen kostnad för mig skulle vara likadant lika viktigt som att tanka min bil med rätt bränsle.

Är det matkoma i bland det dummaste som finns För att när jag äter så vill jag ju få mer energi. Ja.Inte för att må sämre när Har du testat den själv liksom att utan mat-och inte utanför behöva fasta heller också i det hela också, men att du försöker komma in i att känna efter vad kroppen vill ha för det är någonting som jag också träna sport.

Vi vet inte vad är det för väder. Det är mycket skit Och för ofta så man vet inte riktigt som en gravid kvinna kan heta så jätte sugen på någonting. Då fungerar jättebra, men han var liten så jättesugen på någonting men en vuxen man eller en vuxen.

Kvinna har ju liksom ta bort Att inte känna att fan vad jag är sugen på någonting tydligaste exemplet för mig på detta var när jag är liksom började ta bort benytt ju min kost och så börjar leva väl det.

Så helt plötsligt En dag så galet sugen på blåbär och jag liksom det blåbär är gott så där, men det är inte någonting som jag kräver normalt och ganska snart insåg jag nu är blåbären som bäst i skogen där vi bor där.

Okej. Det finns någon slags inbyggd funktion i mig som talar om för mig att nu ska du äta blåbär för att en katt vet jag inte vad som är bra för den och är inte det minsta människa måste varit likadant när vi gick runt i skogen och och bekväm både någonstans och inte hade Livsmedelsverkets riktlinjer utan vi fick ta de vita det visste vi att vi kunde äta den roten men inte den eller den sant men inte den och ibland så tog jag fel och dog inte av det men vi fick ett symptom.

Kroppen signalerar att det här ska nog hålla dig från att du blir alldeles rödflammig. Ja men då kanske jag ska skita i det ändå bra exempel på det här djävla hudproblem som finns i världen Så har man problem med huden och så får man jättestora utslag på kroppen och så går man till en hudläkare då Ja men då får du ta den här krämen då får vi bort de här dagarna Det enda du gör då.

Det är ju ta bort symptomen av någonting som kroppen försöker visa dig att du gör fel för dagen, alltså, det är liksom det är ju någonting Kroppen kan väl inte ha ett tydligare signalsystem en att göra en stor ödla för hela armen sluta misshandla mig, men då ska vi träna någonting på den här problemet består, men de döljer det symtomlindring då misshandla.

Om man vill lära sig mer om vad du vad du kan Hur Hur går man tillväga? Jag kan säga under de här åren då? Jag vet nog lite förut att det är förknippade med ångest och så jobbigt att det var svårt att må bra lära sig hur man ska göra för att må bra Så du är någonstans så bestämde jag mig för att det här den kunskap han besitter.

Jag andra ska behöva lära sig så krångligt som jag har börjat göra utan då vill jag kunna förmedla den på ett bra sätt så att jag blev precis klar med en typ av coachning inom detta då i det så jag kan prata med dig just den bygger på att man mellan 5 och 7 tillfällen mer än så ska man behöva då ska man lärt sig det som som vet verkligen kroppen och livsstilsförändringar och allting som för att vi ska funkar nu och resten av livet.

Och det är en korsning som man kan boka med mig digitalt så är vi kör videosamtal med dem igår så kan man köpa korsning, då kommer inte det var att man får 40.08 träning och kostschema grejer utan vi kanske börja med att man ska lära sig att Optimera dina sen så tittar vi på kosten pizzeria Myntan vad man har för kosthållning.

Man kanske borde undvika att stoppa i sig som faktiskt kroppen reagerar på hur man får mer rörelse i livet utan träningsprogram, för vissa är jättebra att köra crossfit. Kanske bara vi promenera men vikten är ju att du ska få en rörelse i livet.

Du skulle klara av att göra det här även Umeå till Wilma lördag ner sig ännu mer i det här. Jag har även precis fått ihop ett samarbete med en klinik i Danmark där man kan ta blodprover man får hemskickat på posten och stal ett blodprov som skickas till Tyskland där.

De analyserar hur din genuppsättning ser ut hur du metal erar olika typer näringsämnen i kroppen och han sa inte det någon kopplat till släktingar utan att arbeta på detta sättet och så kan du lära dig var du har brist av kommer att Brista i din kropp.

Alltså vilka supplement du äta många människor äter kanske multivitamin idag medans de inte har behov av något av de sakerna som är multivitaminen, men det finns något annat ämne näringsämnen som har brist på sommarlov skulle behöva komplettera med.

En sån coachning då eller en sån genomgång av blod test med en person från den här kliniken är ju väldigt svårt att förstå. Det är en timma där du går igenom kanske 45 A4 sidor med massa svåra ord på engelska.

Men då vet jag sitter med i det samtalet söndag den 12 att jag ska få 100 % klart för mig vad är det som händer i den personens kropp och sen så tar vi steget samtal efteråt det Vi bygger livsstilen utifrån de frågorna faktiskt visade då kan jag förklara att jag kan ta mig själv som exempel.

Jag vet Jag har en Gen som gör att jag har stor risk för alzheimers och åldersdemens just den genom har jag och Alexandra har den inte men jag har den har jag en Gen som gör att jag har väldigt lätt att ta på mig inflammationer i inne i kroppen.

Jag har aldrig märkt av det men min kropp märker det lite sol och alzheimers åldersdemens inflammationer. De går liksom hand i hand så jag vet jag nu när jag är 37 att om jag ser tillAtt ge min kropp mycket inflammationer du kommer Med största sannolikhet har Alzheimers eller åldersdemens om en sisådär 30 år och det är ju svinbra jag veta det.

Det ger mig extra mycket motivation till att se till att min kost inte inflammationsdrivande min kropp för jag vill inte ha Alzheimers Jag förstår inte så mycket Nej Och så mycket bättre att äta där så många skulle kanske var därför jag tänkte om jag vet att jag har den gärna om du är bäst att få veta då får du veta vad som är fel så kan du jobba mot förebyggare.

Allting handlar om så enkelt sagt med den här testet och som är det är ju liksom plus minus nelsa, men fördelen är att du får en bra med anpassad efter din kropp, Men du får ju exakt hur din kropp funkar ju bara som test en gång för dina gener och DNA det är så att den Spännande vad jag vet så har jag inte sett någon annan som gör på det sättet i Europa USA finns det i ett bolag som gör så att jag finns ju kontakta på Lies Puzzle 2.Punto heter jag då min profil på på Instagram men sen så blev jag och Alexandra de bolag som heter life is Awesome AB heter du på Instagram också hemsida snart och vi har också en biohacking mottagning i Stora Höga strax norr och Här har vi då.

De har med ljusterapi. Vi har PMS med er också en av Sveriges första tryckluftshammare som vi erbjuder olika typer av behandlingar kolla då för antingen optimering om man mår bra och vill må ännu bättre än man vill ha mer energi eller om man är idrottare och kanske ska göra en prestation.

Också program för recovery då Om man kanske har råkat ut för en skada man har du problem man får hjärnskakning så finns det väldigt få saker som kan hjälpa dig att jag vill skriva en hjärnskakning vidare till plus kan vara med enda som finns i detta hus hyres i hela djävla syre det som kroppen behöver för att lära sig eller om man idrottar.

Man får en skada när man är jäkligt tufft lopp eller en match i MMA allvar den vara om man vill att kroppen ska återhämta sig mycket snabbare då är tryckluftshammare behandlingarna som vi har otroligt kraftfulla drar en rehabiliterings men för 20 till 40 % snabbare än om du inte göra med grejerna då och så körde din Hoff Wim Hof kör ganska frekvent Främst på en anläggning som heter TjörnbronMen handläggare som alla borde besöka som håller på med någon form av aktivitet eller hälsa eller vad som helst det här Byggman Jag vill säga att det är en av Europas största platser för hälsa välmående Peter rörelsefriheten någonsin att röra sig utan prestation med stort mål att han ska få chansen att röra sig utan att det liksom ska mätas det finns en fantastisk trampolinpark utomhus med stora luftkuddar hopptorn grejer.

Det finns mountainbikedäck saker Det utomhusbassäng de har en ö utanför som heter lilla brattens men fantastiska sommar semester resemål som snart kommer bli i vardagsrummet möjligt att besöka bondgård mitt ute i Göteborg ska man följa en plats att åka på liksom minisemester och sånt med familjen eller vill göra en annorlunda.

Då ska jag kolla på Tjörnbron Arena Vad heter de också på Instagram heter de Tjörnbron hemma.se hemsida Så där men vill man gå på en hot och jag ju runt mycket i landet också. Vad blir det för Life Puzzle 2 konto eller life is Awesome AB där lägger upp alla kommande workshops, vänta, just det, tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.