FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Ketogen kost – Anders Murman

Ketogen kost – Anders Murman

Biohackpodden – din guide till en bättre version av dig själv! I samarbete med BiohackBalance – en webbshop och plattform för livsstilsoptimering. 

I veckans avsnitt av Biohackpodden har vi med oss Anders Murman, en av grundarna till Acetrack.

 


 

 

Transkribering

 

Biohackpodden – din guide till en bättre version av dig själv! I samarbete med BiohackBalance – en webbshop och plattform för livsstilsoptimering. 

I veckans avsnitt av Biohackpodden har vi med oss Anders Murman, en av grundarna till Acetrack.

Jag är en 56-årig man i Uppsala som är ingenjör i botten hela mitt liv är klockan 7 åren så har jag är grundämnet grundare och VD för Deversify vi bland mycket annat bygger en produkt M astruc, bland mycket annat.

Vad gör numera gör bildningar genom att erbjuda. Du skulle ringa till medelålders Giraffen så länge svenska där hela världen men eller utbildningar. Vi lär folk att förstå hur man ska göra sina vändningar som faktiskt har effekt.

Just det du ville reversera din diabetes typ 2 eller bli av med dina din reumatism, men det kan ju vara alla möjliga. Inte bara de som har blivit hård vandrare och gå runt och inte få någon hjälp av primärvården och kan få hjälp på nätet, men själva börja jobba med att bota sig själv och kom då Alltså du kan prata som du säger men liksom verksamheten kom den igång innan ni kör igång Bass tracker eller kom det Vad kom först liksom aldrig varit vart ligger det.

Systemet i Norge som jag hade riktigt duktig men den har bolaget evolverats om företagande och de som har funkat att de ska sälja det och så och sen Bakgrunden till att vi plockar in i det sista och verksamheten.

Det var att vi efter pandemi. Du var det lite halvledare i världen Så gällde det bättre Nej men vi kan väl inte ha en bolag som lever på en frukt bara. Det går ju flera namn och då kändes det som och var brist för axel ju bra till behöver folk då visste inte jag att det här skulle vara så bra för mig i alla fall.

Då träffade vi upp med Eva mörk. De som är grundat eller tisdag.Och sen i tvåan, Så nu har vi har vi jobbat ihop och det var liksom Ser automatisera den passar så mycket. Vi är inte bara utbildningar det mesta men vi har lite utbildningar kopplat till klimakteriet och för min nästa fråga var liksom.

Vad är den största Hälsoboden då enligt den vad du tycker med din kunskap om vad du har sett var vad gör vad gör människan för konsument telefonnummer privat min nyheter och fråga jag har jag jobbar med partikelfysik och massa annat så där som inte har fått punka dagar men i sju års tid så har Vilka är Spanien kommer så kommer vi alltid att prata om kost något roligt att jag råkar ha läst på otroligt mycket om dig också.

Så som jag fungerar så har jag väldigt klar bild av de la Costa är den största boven kring de galopperande sjukdom diabetes mental ohälsa demenssjukdomar vissa cancer också Och då är det kosten som det är inte bara träning och sömn och stress och dess betydelse fint.

Ja exakt någonstans. Vad kostar gör med kosten är att vi äter ofta och hur dåligt men han lever äter kofta det att den kosten som finns tillgänglig för normalt till normal kost runt om hela världen är fylld av energi, så vi blir energi förgiftade att vi får sug som inte är kopplade till vår egen ljudet människans.

Evolutionära finns inga vilda djur.Hon har en naturlig reglering av hur den regleringen av grund av ifrån tidigare har ätit Hur mycket socker Har det är det där är inte sant att du säger att vi äter mat som är energifylld.

Ja ja, jag hänger med på det, men det kan ju låta då kanske så här. Kan du utveckla vet men att äta då liksom. Kan du förklara liksom hur hur du menar det där? Jo men om man tar jag hoppar över numrena menar de saker.

Vi tar åt jag själv till jag var 50 nästan dagligen Yamaha lunch.Vitt mjöl pasta, Nu är det bara att du är uppvuxen så det var väl i Ja vad kan det vara i 20-årsåldern då eller någonting liknande. När ska vi äta fröbröd skivor om dagen Det stämmer det var min Min barndom då limpa vimpa en måste bara fram till för sju år sedan så att jag är fortfarande ganska ofta eftermiddag när jag kommer hem så tog jag snackar med oss, men det står ju egentligen bara av vatten salt och du vet att det är durumvete det så skedde.

Det finns mina filer kvar. Det är bara ren glykos eller långa strängar som lätt faller ner i sin minsta som en Ja det är så mycket energi resa eller hälften vore nog. Det andra är att den energin det finns tre sätt att se på kroppen.

Det är med Det är Petter och så kan man liksom en tredjedel är ju proteiner eller sådana saker, Men huvud är delen. Matte 2B i världens bästa djuret människan är världens bästa allätare. Vi kan vi klara oss.

Vi kan klara oss på en normal alla samtidigt blev det. Nu äter ju så behöver du en insulin molekyl som ska ta sig in i Cellerna när du gör det under lång tid Så bygger du upp det som heter insulinresistensen.

Det ser att du har mycket. Det blir energi förgiftade blodet. Det är fullt med energi och de höga blodsockervärden. Kanske höga blodfetter också.Lyssna på att jag följer med telefonförsäljare som knackar ringer på att knacka på dörren hela tiden.

Det finns det är samma ställe. Jag har en Lägg av alla alla alla de på det helt fyllda fortsätter vi stoppar in energi. Det är inte hoppa in fett är det min det är också men det är mindre farligt. Vad händer då då liksom man har för mycket av det så det så man blir ledsen men jag tänker också eller Blir man tjock då är det som händer med den.

Det som hänt konkret, det är ju att glukosen anmält sig om du använder upp väldigt mycket energi som vi kanske kan äta en god och så bra Ska vi gå och handla till och med animaliskt fett eller Det kan inte vi lagrar du behöver Alf Persson
människor kommer från glukos.

Men men men det är ju att det är så är ju att överskottet ledigt på det sättet byggs upp i levern prognos. Tjock Och ändå var det ska inte byggas upp massa extra energi ska man ha extra energi så ska de sitta under huden liksom på ryggen och på armar och ben och rumpa de senaste tre gånger.

Ja det stämmer Hur skrämma dig också att det liksom man börjar se sådana siffror och kanske också men nu handlade lite fel också detta med det här snacket många gånger nu i grunden handlar, det ska vi inte jag ska passa på det.

Ja till saker då. Det är problemet om man äter om du äter lagad mat.Procent av rent vecka pasta köttbullar och brunsås. Det fungerar men låt oss gå till huvudrollen att det inte att det inte är laga mat.

Vi äter hr-processer som bara bara bygger barabygden köpa mer om du bara innehåller ju inte innehåller någon över det här. Jag vet inte heller alltså, Ja vi är helt degig agnostiska du berätta vad du vill.

Vi kan kolla om det har kommit in i ketos vegan, eller kan ni gå? Jag kan personligen tips om vad som är lättare eller svårare? Men det finns massor av exempel på sådana så kommer du till mig. Det är bra att försöka pausa våga fasta.

Nu är jag också. Ja det har vi gjort alltså alltid alltid var så slutar vi någon gång efter 50-talet för var det farligt farligt att du liksom en bensinmack. Man har ju svårare om man är exponerad för mat nu.

Kan jag fråga dig också. Du kanske får jag fortfarande att det är så här och ibland så får jag förstår men saker som inte stanna utan det. De blir bra Sanna mitt huvud, men jag har läst någonstans tror jag att när man fastnar första gången.

Jag fattade. Det var jätte jätte jobbet. Jag är 24 timmar. Jag tyckte att det var så jobbigt att jag visste inte vart jag skulle ta vägen, men nu när jag fattat ett x antal år. 24 timmars fasta för mig är ju liksom det går bara farten.

Jag tänker inte ens på det åt att läsa någonstans att du är med och fasta så bygger upp ett hormon i kroppen som hjälper dig att ha genom en fasta lättare. Kan det vara så så är det absolut. Det är inget specifikt område.

Men det är ju en rad olika kontroll på när man fastar Men är vi i stockholmsmagasinen kroppar är byggda för stöd liksom inte med mig insulinresistens utan det är ju ganska lik.Månen genom maskin till hemsidor Så mycket saker men så Det stämmer bra att det är väl ingen roll kommunen insulinet is a l l e d i Ungern när du börjar på en gång då fastna om du vill så lindrigt då då blir det ju skitjobbigt att man kommer härifrån.

Så du fattar mer och mer Kommer kropparna Till en början byta lager så börjar bryta ner muskler massa vin och gör det vill man inte ha början och nu vattenfasta kanske ändå.Men alltså det är så är det som händer när det är en gäng olika mindre har hon lilla fallet, men det finns det jag vill inte bevisats att det är Jag vill läsa din bok så där men det är väldigt många som mitt namn, men nu får jag göra resten som inte fastnar så lätt att fixa 16 du behöver jag också ställa om kosten ska följa med.

Men då när vi rekommenderar vi att simulera fasta som heter så äter man ganska många Men det är ganska mycket mat 95 dagar, men hamnar i ett fast läge kalorimässigt då kommer Dag 3 ålder kan man behöva göra det bra att börja med att skickas in i det hela och nu senast som intressant som du nämnde att han är dags att de hamnar i ketos och jag undrar hur vet man att man har hamnat i två så Hur ska man veta det?

Jag ska fråga det. Nej men det kan man mäta hjärnan. Kom in i det läget att det verkar inte finnas kolhydrater alls, Men men vad ska vi göra då lura klockan 10 lagom mycket att det är tuffa tider att man börjar använda sitt eget intresse då kommer du då.

Det går in i lever lever. Du har fått rätt instruktioner så stilla.Det kan vara Vad då faller det ut energi som går De borde vi borde hjärnceller om man ska ställa är nästan lika bra som du på oss, men det behöver ingenting om kroppar.

Kan man mäta blodprov om man är eller man kan också testa en speciell situation utan det har vi en världsledande produkter just nu bara mäta det. Hur fungerar den? Alltså? Hur gör jag en liksom uppbyggnaden jag den?

Jag vet inte, Vi kan du visa mig men i alla fall igen utan jag visar upp det här då med napp och en utan läkare som är inget annat man ju till dig utan att trycka där då ser att det här så att man ändå utan mäta.

Det gäller alkohol eller tjejer i hela världen. Vi vill tvinga dig att låsa upp varje gång. Jag gör det med mera noggrannheten och sekunder och säga att jag testat den för dagen och behöver den säger till att det blir så fort man vill gärna blåsa.

Ambassadör, då vill man av någon anledning att andas ut jävligt mycket Ben anstränga sig för att förut mätresultaten dit jag ville komma. Det är ganska skönt att se till att de andra sitter för hårt efter andas för mycket ansträngande men att bara andas vanligt Det vet jag men det är väl så det jag menade inte att man ska tömma lungorna det inte är någon meter eller så men det är bara för det där utbytet av den här gasen som är en direkt korrelation mellan Atlanten och om du har vackert i levern för ungefär 10 till 60 minuter kvar med teckning av att man just nu eller alldeles nyss.

Var står på ett sätt som inte är det ingen som en legend och köper den för den och sen kan man ha den hela livet Göran hela tiden och du kan låsa Hur mycket vill du ha modellkod? Vad hade du rekommenderat att du skulle som Hur ska man hur har du skulle få bestämma hur hade en användare på optimalt bästa sätt använda enheten Hur ofta När på dygnet ska man liksom där ska mäta den direkt efter träningen bra Så att bra sätt att mäta.

Jag går att använda runt om hela världen är det här också som gör det.Hälsoskäl, Jag tänker så att de behöver göra en anställning som har fått reda på om den här så kort på den. Då vill jag veta. Vad är det lika sitt lättare att ringa Dominique 8.50 dig när du vaknar på morgonen från måndag till fredag, men det finns det är samma del av de personer de olika jag alltid höga värden på morgonen innan innan dina frukost innan så kan man lika med henne sen innan måltider första månaden kan man göra lunch och sen Då rekommenderas och fyra gånger i början och sen när man har haft det räcker för mig Men i början så mycket som man hoppar gör sin riktig förändring som hänger ihop med kanske har börjat med den eller man kan inte ens har det då då vill man äta mycket så det gör ingenting, men vad ska man äta efter måltiderna.

Du kan det vara saker som vi har i munnen och liksom räkningar annars förstör mätningar. Det kan vara också att du behöver inte vara på hela tiden för att tanka på i många fall när det är lugnt i kroppen sover så det är det absolut inte efter träning för klockan 4.

Känslor och så mycket annat som händer Jag brukar säga det. När fyller man på hyllorna i mat på morgonen, eller Det handlar inte om när han inte hade fått svar direkt igen. Jag använder sån här över tid för att se vilka detaljer som är modellen just dig som jag äter någonting.

Jag kan äta perfekt hela dagen. Jag äter jordnötter efter klockan 9 pga att jag kan inte sova. Jag tänker så bra, men jag tror inte det är min det andra så vi kan vara liksom enSås till wok som gör att åker utan socker i tid Jag gjorde allt det kan vara jätte från jobbet och så mycket man börjar Instagram till Hälsa när man när man har ett mått på hur verksamheten i kroppen när man börjar med det dåliga saker mission är ju verkligen att börja mäta och det själv.

Det är bara kan så det kommer gå bra om du kommer inte längre. Jag tänkte också Hur lång tid efter oss om jag äter för det här pratar vi litegrann om innan så jag frågade dig till en av mina värden att du hade precis ätit väldigt dåligt hade varit iväg och vad är det för väder i så tråkigt när man håller på med?

Stanna på McDonald’s efter milkshake och den är väldigt Vilket är fullständigt mänskligt då är ju precis där man jobbar som en Airbus bilar som man har som du ha det några mer än vad jag hade annat att göra lite.

Träning handlar om exponera sig själv för att sedan men i alla fall då så hade ju fortfarande väldigt bra ketos, alltså, det var väldigt bra de höga någon efteråt då de hade möte en timme efter bara att det var det jag tänkte att det var lite vart lite fundersam.

Hur klarar inte det här att det går inte så fort att falla ur utan jag pratar ju om det är så faller över en natt.Du är ju väldigt hälsosam. Det vet jag sedan tidigare och det är här. Det går ju att det hade passat också 30 timmar sa du innan du hade höga värden är bra mat för en lite lägre och sen så lite varmkorv det den vid påsen är perfekt Och sen du får i dig med det.

Det kommer din kropp bara slänga så här är inte en människa så förbränner kroppen. Det är direkt kopplat till sin SlimRosa frekvens är så dum. Du börjat slarva med det här hela tiden. Jag kommer att åka ur Idol sist innan tycker att det är ett sådant mål kommer fortfarande ha * 42 för hjärnan är fortfarande inställt på att vinna så då Ja men också på 23 mars kommer det hända men återigen.

Ja Då kommer du att konsumera upp det där själv också lite kolhydrater numera är det så så försvinner det en gång. Eftersom man kan säga så eftersom många kanske jag på det sättet som jag gjorde nu som exakt som gjorde att jag tänker några äter dåligt nu ska jag kolla hur dåliga värden Jag har och då ser man fortfarande då kan jag äta så här i fortsättningen också, vad du menar.

Du är liksom att man ska till mig så snabbt inpå utan att man ska vara lite smartare liksom. Ja. Ja, men vill du säga det liksom i allmänhet till Det är inte likadan som dessutom väldigt mycket men någonting Eller räknar steg.

Ja faktiskt bakgrunden. Jag var förbannad är 2015 och framåt och att hela tekniska utvecklingen har inne på sjukhuset inte utanför sjukhus.Kolla puls och räknar steg inte för att det är speciellt intressant, men det är lätt att det finns en rädsla av producenter inom stora företagen att bygga någonting som uppfattas som komplex, men det är komplex hard so it’s like getting over it.

Det är jättesvårt att ställa om din kost och dina vanor inte jättesvårt att göra det och då börjar gå åt rätt håll då behöver lite pepp på vägen så jätte faktiskt inte bara en badrumsvåg och Då behöver de varandra.

Vi kommer göra det mer motiverade är våra nuvarande använda ditt namn är bra. Det här har verkligen fått mig eller intensivutbildning. Jag vill slänga en utbildning inte faktiskt försöker sälja våra kurser mina lyssnar utan det är allt man behöver investera tidigare.

Jag förstår det finns bara kommer hela svaret efter en måltid där, Men jag måste ju också sen bara ut bilder bara jag som man måste också förstå som du säger vill inte men baksidan är ju eller plus plus video när man ska använda dem så där om du vill upp det på din egen kost så kommer du få ut mer av ditt liv och då blir ju alltid mycket billigare att du skulle han var sjukt ont i magen eller alltså hela den biten.

Du får ett bättre och mer effektivt ligger som kör förbi dem Och kostnadseffektivt att man ska börja prata liksom pengar då. Nej men då är det ju förutom att man gör det för att man vill Så får du färg sjukdagar nybörjare på det här med separat med våra utbildningar till Företagshälsovården de som har migrän liksom och tycker det med mat och migrän en gång i månaden det regna i veckan.

Det är ju inte heller ha en apa liksom jätte svåra diarréer det inte heller någon mat vid samma sjukdom har idag. De fanns inte före 1917.The Wind Waker två tre procent om hjärtinfarkten har jag för det är mycket som vi tror det normalt att ha fått höra att titta på restaurang med djuren så där de inte så många som dör av sjukdomar som heter eller eller olyckor, men det är ändå skrämmande också nu när vi inte längre.

Jag vet inte om som du som du nämnde om fasta. Vi vet inte om att fast är det mest naturliga. Vi kan göra och börjar kolla efter fastan och behöver kolla också om kvinnan som som senaste mycket massmedia som säger fast det är liksom livsfarligt som inte var Varken eller utan då blir det.

Upp till vinden och det är samma sak, men det var ju det var ju inte bara att man skulle äta 67 skivor bröd om dagen Och så Och totalt totalt taget ur luften om någonting annat och sen nu ska vi trycka upp absolut inga bevis på att det är nyttigt att äta för mycket glukos fruktos som gör så att man ser till att du får äta mellanmål att jag är uppväxt i tiderna stoppar allt i munnen.

Vad trevligt precis tvärt om det står någonting i munnen alltid inte får aldrig låta kroppen vila ut att det är precis tvärtom faktiskt. Jag har den här om man fick diabetes. Har du fått rekommendationer från primärvården att jag har sett. Det här var tredje timme så att man har på sjukhuset och matar in där och så du vet. Han tycker att mitt samma sjukdomar är det värsta som finns är att han hade bara normalt att du kan nästan hela så de kommer med pris alla de här sjukdomarna.

Det kommer när det kommer inte att fasta för du sa att du nu än. Jag vet inte om jag behöver ett eller om om du kan ta med min egen tolkning av det hela men att du ändrar din kost vid 15 års ålder innan de åter och åter.

Dra eller åt du katastrof dåligt och min fråga är då var uppe. Har du upplevt någon skillnad? Vad hände efter före och efter den Jag trodde att jag var bra att det livet jag levde då vart jag är i Stockholm är jobbade i Stockholm Gällivare under tiden hade vårdnaden om barn varannan vecka ett liv utan barn, då blev jag blev jag köpte en latte och en croissant och den kom till jobbet tekniskt intresse och fikade vid 10.

Vilka är med i på slagit ris och sen så Något bättre och sen men är på väg hem 5.30 till Tåget var slut Och sen kommer hem åt pasta. Vilka spelar innebandy mamma kennemo boy? Nej, det var ju en lista på 94.

Det var ju det var ju det var ju en människa studsade på det men jag är dålig på det andra har lärt mig det här Så börja läsa på om om om om Men alltså det började andra och då insåg jag Wow Jag har varit glutenintolerant härligt att du har med dig.

Jag har bara inte ville dåligt jag gå till doktorn är tagen av blodprover. Men nu när jag äter en gång var tredje. Månad. Kanske äta pizza och då kommer som ett brev på Posten några gånger då. Ja just det.

Det är så tidigt nu kan jag inte tål vetemjöl så där Det var ett exempel Men nu är det vi prata om den börjar man jobba normaliserat. Jag är rädd mest hela tiden så det här Jag tänkte inte mer på det förrän nu nu pratar om eller för att man bara runt och har rätt men det är som du säger inget ljud har jag Det har de inte ätit något gift så får de det för att rensa ut kroppen.

Kanske 12 månader så gick jag ner på det är fortfarande jättemycket. Jag dricka alkohol och jag liksom lever ett normalt liv. Jag har ingen brådska. Ja jag har varit frisk hela livet ska tillägga att jag vet Jag kommer fortsätta leva så om jag har Camille i Sverige ska man göra det inte gjorde så och sen har jag nu på sista halvåret genom att du håller på så här är fruktansvärt mycket jobb i ett år sedan och då har det blivit att jag bara hugget matnyttigt börjat äta med restaurang mat att äta eller dricka öl.

Det är inte hellerMagnus som är som att jag precis slutade också jättemycket så liksom hos varje morgon och det verkar ju också från 30-årsåldern nästan, men jag brukar säga för medelålders men det är bättre att dricka så fort vi är mycket mindre farligt om du har koll på det här så är det ju väldigt mycket mera.

Vi vår bor lever och efter metabolism är ju absolut mer för att bryta ner fermenterad alkohol. Kan jag Mera mer energi och mer? Var lever fullt upp men har gjort? Ja det har även färskpressad. Apelsinjuice är ju lärt sig att vi ska börja avrunda med ett sista liksom så att det här ska vi alla göra för att det kommer gå bra.

Vad gäller om det är någon som frågar oavsett människa som ber dig om ett hälsoråd att du vet inte så mycket om den personen. Vad är liksom det första som att om du inte gör det här orkade liksom eller Jag brukar det stämmer på mig börjar pröva med en vecka och så lyssna på det klart börja klippa frukost.

Det är ju jättebra att ringa mig.Jag är så mycket kvällsmänniska, men du kan slippa middagen eller hoppa men går ner på två mål mat om dagen i veckor och se vad som händer är det enklast att dra Inte gett upp efter dag.

Så du får göra det själv, då får du se en väldigt bra mot vakterna och mot andra tipset. Det är också överlag tid om du kan äta mat som du vet kommer olika råvaror ser också. Det lag att ha det bra snacksen och läsken och alltså processade som inte ska kallas något.

Det är det som är runt hela kursen. Vart hittar vi dom ochVad är klockan i hittar du på bland annat att den lägger du till Sonos och sen så då får jag tacka för annars.

Ett svar

  1. Tack för ett bra och intressant avsnitt! Alltid peppande att höra om keto och hälsofördelarna med dessa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.