FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Hur viktigt är det med sömn?

I veckans avsnitt av Biohackpodden har vi med oss Marcus, grundare till kosttillskottet The Night från varumärket 24 Edge.

 

Biohackpodden i samarbete med BiohackBalance – en webbshop och plattform för livsstilsoptimering.

 

 


 

Transkibering

Biohackpodden I samarbete med BiohackBalance – en webbshop och plattform för livsstilsoptimering. Ange podcast20 för 20% rabatt på hela sortimentet på biohackbalance.se

I veckans avsnitt av Biohackpodden har vi med oss Marcus, grundare till kosttillskottet The Night från varumärket 24 Edge

men vi kör så här då idag med Marcus my god säger man my god.

Det är inte svensk dansk Ja precis maigaard röster och du eller kollega med att de har vi också så det blir för mycket konstiga efternamn och Antons Vad heter han, då? Antar att han sa just här avsnittet.

Jag tror det Anton zielinski, men nu Har ni gym Ihop eller har ni kosttillskottet ihop eller hus hur ser det ut? Vi jobbar med kosttillskottet tillsammans 2forge just det men for Edge medans kosttillskottet är tiden i som vi har just nu, men kan du kan du berätta lite grann nu.

Vet du kanske jag lyssnade redan under 40 ledsen förut, men du får jättegärna med dem därför att det är fruktansvärt ointressant grunden till den. Night kommer från mina egna som problem som jag själv.

Har tappats med i ganska många år. Jag lovar åker ganska mycket på nätterna i min ungdom framförallt i högstadiet tittade upp i taket och såna saker och kunde inte riktigt varva ner och vi kunde bli lilla vissa vissa morgnar sen efteråt så att jag somnade på på toaletten och såna grejer och kanske missade tåget.

Jag hade tänkt att ta in till skolan då och sådana saker så dåBurit med mig väldigt länge sedan till slut börjat experimentera med att försöka hitta en lösning på. Jag tror det första lösningen. Jag hittade var och spikmatta bland annat att ligga på dig när jag gick och lagar just det problemet med det är ju kroppen anpassar sig ganska snabbt efter eller som metod så att det funkar några dagar tar effekten då kanske måste vänta en vecka innan du börjar integrerade igen så att du får jobba inom ute som är 12, Men varför har du någon aning om alltså var grundades det första början eller vart alltså alltså, alltså, vi har ju alla olika uppsättningar av receptorer med signalsubstanser alla såna saker och jag tror ju mitt faller en låg halt av gaba hjärnan som gör att hjärnan inte den stängs sitter ner så det är lite svårt att slappna av.

Så just gaba, Vad gör någonting när jag hittar den verkade jätte stor skillnad att jag äntligen kunde varva ner och sova ordentligt och jag verkar väldigt mycket skillnad på min fysik för pappa. Det är ganska mycket överflödig vikt som gick och bar på att det var bara inom en till två veckor så började folk nämna det att liksom hade tittat till mig sen bara för att du hade börjat sova med filmen på natten då Ja sömn är så pass potent just nu kommer till återhämtning av alla våra hormoner i beroende på hur vi sover han socker och det ska stå en tillväxthormon stort sett alla där kommer påverkas på ett eller annat sätt.

Det blir ju synd glad om du för att jag går och lägger mig ungefär varje dag. Gå och lägga mig mellan 11.12 och så men jag skriver jag upp det här som jag går och lägger mig mellan 11 och 12 när jag kliver upp.

4.55 på morgonen har jag fått väckaren på klockan 4455 för klockan. Jag försöker vara ute klockan 5, Så då ska jag ta då Sen bara en promenad. Ja men det är bra att du får komma ut och se efter lite soliga, men kanske inte tillräckligt många timmar då.

Jag vet inte. Det är lite svårt eller Vi har alla olika behov som behöver säkert sova mer än 8 timmar och vissa klara sig på mindre än åtta män runt 8. Det är nog ändå ändå standard att man ska försöka sikta där någonstans.

Jag känner jag tror personligen att om man säger Ju hårdare du sover desto bättre Sover du om du har har bara här lilla fönstret så så måste du liksom sova hårt eller något. Ja du måste göra någonting för att du ska sova så bra som möjligt.

Det kan ju vara utan tillskott. Du kan vara en meditationsteknik eller ljud kan ju också vara en sån där.Som jag brukar själv använda något som heter by natural bits för monotona ljud som ska påverka hjärnan positivt positiv till allt som försvann har hjärnan har ju den priset du visa ljudvågor eller inte ljudvågor vissa frekvenser i olika stadier så som jag förstått det.

Då kan du bota den litegrann mig att ha den här frekvenserna utifrån för att du spelar det finns vissa musik som har det här integrerat de säger att det är musik, Men det är också det här monotona ljudet som ligger och snurrar i bakgrunden bättre.

Jag tror i alla fall. Det var ju upplevt själv sen för vi träffas inte. Vet du vad forskningen säger på den? Men det kan vara värt för alla prova. Det finns ju finns en massa bara Det finns på Spotify speciella spellistor och såna saker jag vill inte men du får man ta det här var det här också, men jag tror någonting.

Jag tror på dig för cancer överlag och JajamenJag tror Jag tror jag mycket på det här almanackan attrahera saker. Jag blir ledsen för att fixa som är gjord för att man skall manifestera eller två och lite såna saker.

Det är inte så bättre utan för att förbli få mer kanske helt enkelt lyssna på dig frekvenser över funkar eller inte eller om det funnits eller vad som helst men jag vet inte men det är det de kan tänka mig att det var lite samma ljud som man lyssnar på rent som när man vill att man ska sova där.

Alltså vi är alla olika och jag tror att det finns det forskning som säger att det är att sitta och skriva av sig när man går och lägger sig eller på morgonen happy to the Logosol att det finns massa positiv till den men jag tror inte jag tror inte det passar alla riktigt ingen vi alla måste ha.

Vi måste alla ha vår egen rutin och egentligen experimentera. Vad vad Och så kommer funka bäst för oss, Men när du hittade då. Vad sa du att det hette gaba heter det så nu ska vi se Gama Patrik acid om jag inte minns fel står det därför Vart Vart kommer du ifrån helt säker på om det räknas som en aminosyra, men jag tror det är det gör jag faktiskt att den räknas som en aminosyra och det fick jag tag i på på kosttillskott, då började experimentera med vi hade haft en liten sväng med innan Utan att veta om att det var där Jag jobbade med en sådan blandning tror dock att doseringen var lite låg så jag fick nog den önskade effekten att de har jag experimenterat lite spray i spektrumet att man kan ju ta lite om någonting, men man kan vi få väldigt mycket då har man för mycket någonting då då inte det är bra heller.

Nej Det gäller att hitta sin egen nivå där Och just gaba kan vara lite luriga.Obehagliga biverkningar att man får lite and hjärtat rusar och såna saker. Ja, det är härligt första gången upplevde då och då tänkte jag att nu har jag blandat två saker som absolut inte skulle ha blandats.

Ja jag hoppas jag vaknar imorgon, men som tur var gjorde jag det då man lär sig av sina misstag så som du har egentligen då Alltså det är du som satt ihop då sammansättningen Till till den i så får ni köra centrals.

Ja Ja alltså Anton touch är ju lite på det när ni pratar senast, Men jag är lite längre Historien och det var ju så att Anton var avancerat som är i Linköping och hälsade på oss ändå framåt kvällen sa jag till Anton att nu nu Anton Nu ska du få prova slips Tackar som jag kör varje natt för att kunna sova så bra som möjligt och så.

Blanda ihop där och det här. Det var inte färdigblandat utan det här var ju liksom vart ju som ett litet kemilabb i köket när stormades COOP är dåligt och nätter och såna grejer och vispa ihop honom och jag vet inte om det var någon smak på då faktiskt men när men han är vakna dagen efter och satt med sin seniora ring och kollade sitt HRV så jag hade han ju slagit rekord i stort sett på båten hämtning och då börjar jag min lilla Grant att det är så synd att jag måste stå här och blanda allt det här att inte färdig produkt alla de här ingrediensen mig och då kläcker han idén att Ja men vi tar fram en produkt så får vi se liksom om det om det är någon som nappar liksom om det finns något intresse och det har funkat jättebra.

Vi har ju fått jättemånga fina prestationer och det är skönt att det kanske finns fler människor som är som jag har haft hov1. Som du säger och jag som nyss har siktet och får inte till det sen då kan du göra så att det har jag förstått nu lite grann på senare tid också.

Har du sitter inte göra så här. Jag har inte sånt problem och Harald uppgift som jag sover bra. Men nu när man har börjat liksom pratat med dem just Sun med andra ord ganska vanligt att folk sover ganska riset finns en hel del och hämta det spelar ingen roll vad man än har för mål med och med livet och överlag men det finns väl lika positiva fördelar att hämta i Simpson kalender med träning och eller med din prestation på ditt arbete Eller så har du sovit dåligt så kommer jag alltid jag som inlärningsförmågan måste också väsentligt stor skillnad om du får det bra grejer men absolut att det finns ju kanske tankat kan man göra.

Night fast för yngre människor som går i skolan och sådana grejer och det är väl egentligen bara en tanke dagsläget, men jag tror det finns ett sådant behov också för jag tror att många barn skulle vara mycket mycket bättre att kunna sova bättre att komma till skolan att kunna vara med på lektionen och förstå undervisningen på ett bättre sätt att det finns mycket.

Vi kan jobba med just med sol, men ändå väldigt intresserad av. Hur kommer det sig att du måste ju ändå haft det här så mycket ganska mycket kunskap om de som satt ihop detta liksom det utifrån intresse och utifrån dig själv bara från första början.

Det måste ju ändå haft ganska mycket kunskap om olika liksom produkter och och ämnen överlag för att hitta för pappret som du gjorde. Jag tror jag haft ett intresse ganska länge just för för kosttillskott och så Det började redan började sagt lätt innan gymnasiet.

Man fick ett proteinpulver av sina föräldrar som man kan du ta efter man har tränat och så och sen hade jag väl en vitamin tablett som jag tror redan vid tidig ålder för att någonstans Scott funnits nära till hands ganska länge sedan marknadsföringen för när det kommer till kosttillskotten var galen jämfört med djuren hur de nu Ronnie Coleman gick att det är att de stod står på bilder och dödades jätte stora armar och muskler och såna grejer.

Alltså det var en bild på en liten burk med tabletten bredvid och Pulver och såna grejer. Ja det är svårt som som kanske alltså ungdom och förstå att det kanske inte riktigt funkar svar, Men det blir väldigt lockande är väldigt säljande de där väcktes ur kanske intresset och sen börjar man väl experimentera lite mycket protein proteinpulver och sen kommer jag min och syre och såna saker.

Ytterligare lite till innan man börjar det verkligen lära sig och läsa på om vad det egentligen är för någonting. Ja vissa tillskott idag. De funkar kanske inte riktigt så som marken bland annat beta-alanine.

Kanske du har hört talas om du kan du säga liksom Eller vad du menar? Jag. Jag tänkte just med beta-alanine då Det är ett kosttillskott som man tar innan träning och det kan jag stickande känsla i huden och såna saker.

Det är många som känner igen just det där med att det sticker problem att jag ska sticka något. Det blinkar bara en biverkning och att för att få effekt av Betel nöt och måste reduceras ganska mycket över lång tid och så då blir att du tar någonting innan träningen som du kanske egentligen inte får effekt av de måste lagras i kroppen innan.

Det börjar ge dig den effekten det då står på burken att att beskriva dig.Sen vill man ju också att det är mycket viktigt hos oss kosttillskott tycker jag någonstans att det ska vara där du lägger på sist du ska göra allting annat rätt först Och sen ska du optimera.se sista med kosttillskott absolut precis vara faktiskt får man inte fråga.

Kan vara lite svårt med vissa saker att äta tillräckligt med spenat till exempel så att du kommer upp i vikt magnesium, eller så att det blir lite på alltså visar tillskott skulle man kunna säga men de här behövs faktiskt kanske d-vitamin och magnesium lite sådana saker.

Sen som du sa vissa saker egentligen bara utöver de som kanske behov av att ta en b-vitamin för att för att må bra de kan säkert att överleva utan sin Bil Åmål mycket mycket bättre om du får det där tillskottet varje dag.

Du började som undrar innan gymnasiet.Ålder börja styrketräna också de Är kreatin och protein min idrottsbakgrund dig från början kampsport och jag gick Idrottsgymnasium ner i Helsingborg just inriktning transport under den vilken kampsport som helst eller någon speciell transport var ju prata på den tiden.

Men under de här gymnasieåren så fick vi då alla kampsporter och där fast det är lite för mmar, bästa karate MMA över de mest erfarenhet från i dagsläget över bara glad motionär faktiskt. Men det finns finns mycket mycket bra grund.

I just gödsel sen så mycket på det här att både brottning i jujutsu bjuda alla sinnen är med på ett helt annat sätt. Du får känna Du får Du får ta på din motståndare på ett annat sätt. För att lära sig när du har just allt det där på en gång till skillnad från kanske Boxning som en jättefin Sport Men kanske lite lite svårare att lära sig eftersom det är mycket mer distans time inbakat är kroppskontroll.

Jag kommer lite svårt Var finns någonstans? Jag frågade ju liksom din bak träningsbakgrund kampsport och sedan gymnasiet så åkte jag på en skada av sista sista genom ett dimmigt Fjäll och fick väldigt mycket problem.

Jag kunde inte riktigt vara med på alla typer av träning bland annat den här statiska träningen som kan bli i karate när man står och gör mönster och står och slår i luften och så då säckar Det oftast ihop För att det var något som inte stämde och då fick jag åka iväg och röntga ryggen och det är så man dåAntydan till diskbråck där längst ner så då sjukgymnastik och
rehab och då vart ju betydligt mycket mer gym då samma med det så där kommer kommer den delen in att man börjar intressera sig för Vad händer i min kalender den här gången att köra fram och tillbaka eller när jag belastar på det här sättet och såna saker idag i ryggen helt återställd skulle jag vilja säga men det var en period där du var en hel del slit då fick fick tips på den heter reverse Hyper Jag tror inte den är jättekänd i Sverige men du ligger liksom använt gör en omvänd ryggresning för att du lyfter lyfter benen och den har visat sig vara i ett effektivt för att påskynda de är läkarna Tom ryggskador att stärka upp ryggen igen.

Nu ser man ju typ aldrig har någonNej tyvärr, det finns väldigt sällan på på något gym kan finnas kan finnas fem stycken olika runt maskiner, men det finns ingen som den började lite sorgligt faktiskt att vi inte har kommit längre i svenska gymbranschen att det finns bara raka stänger och nu har vi de här rapparen skivstänger.

Man står ju Finns det nästan på alla gym i dagsläget med förr fanns det ju i stort sett bara raka skivstänger det rör sig framåt i Sverige men det rör sig ganska långsamt för jag fick du ordning på det börjar med lite sådana saker.

Har du Ja det är liksom Eller det du gör idag? Hjälper du andra dagen eller hur ser det liksom? Hur ser ut en halv Peter karriär bakom mig och sen har jag varit lite fystränare. Jag haft lite företag med utomhusträning och sådana saker.

Men i dagsläget har jag mest bara lite hobbynivå. Aino så jag är lite träningsprogram och coachar och samma saker och så jag är lite enklare massagebehandlingar kan man säga någonting innan vi börja spela in och de hade sex med mig också, Men du namnet ord för mig för att det är liksom Nu kommer inte på vad ordet var.

Det var något att det här vill jag gärna att man göra med varje mina av mina klienter. Varför du vill liksom tracka? Vilket visar att vi är olika i grunden med hur våra hjärnor och vad som triggar och sådana saker och då finns det finns bland annat en metod som heter Neuro typing det finns något som heter in Europe Print Det finns det något som heter fisk metoden.

Jag vet att det finns en bok som heter omgiven av idioter eller nåt sånt. Alltså ja lite olika färger på olika personer och så Och det där går Ja precisI i träning och så också att vissa människor är mer lite mer liksom funkar det för Tyngre träningssnack barre träning, vissa behöver lite mer variation andra kanske behöver ligga på lite lugnare nivå.

Gärna vår grupp hon träningen kanske ska vara lite mer förutsägbar så så när jag får in en ny klient att göra någonting som heter braverman, test man får lite litet hum om vad det är för person eller personlighet man har att göra med en person som blir triggad av de linjer som jag så är det någon som behöver lite lugnare struktur och luften och såna saker och det där hänger också ihop med våra signalsubstanser eller i viss brist på signalsubstanser person så kanske är lite enklare att sova kanske har någon brist på tex gaba, eller?

Hur gör man ett sånt test på någon annan eller sig själv då får man får man ganska bra? Hur mår du själv eller att personen kommer må bra av när de frågar eller var det för Test drivermanager Ett frågeformulär där du du både får får se vad du är dominant i små Vilka signalsubstanser du har anlag för eller Adrenalin eller som du då kan du få reda på och som du har om du har brister hur du ska gå tillväga med det och så sätter upp ett träningsschema utifrån där beroende på vad man får för att för att jag sa typ då Ja lite beroende på om man har en person som ska göra något specifikt om den ska springa något lopp eller kanske ska tävla i någon idrott, eller så, då får man ju alltid hade i första hand.

Men det här är ändå en indikation på vad personen kommer. Svara bäst på Jag tror till och med det finns någon koppling att personer som är dopamin. Dominanta har lite mer anlag för explosiva muskelfibrer och så jag kan vara helt ute och cyklar när jag säger det, Men det brukar vara satte man upp i min dominansteori som en väldigt bra med styrkelyft tyngdlyftning och sådana saker.

Men hur får man fram till häst som man svara på frågor så intressant. Jag tror inte just det här braverman testet är gjort på det sättet, men du kan väl få en viss summa om en persons uppsättning via prover av vid slag om det är via ryggmärgen möjligt, men sen är väl lite psykologin baka till det där och så antar jag att de har gjort tester av på något sätt på sätt att det här klassiska drag för den här signalsubstansen eller brist på den här signalsubstansen.

Kan du säga att det är mycket obalans idag som inte varit förr i tiden som hadeObalansen har vuxit sig starkare bland befolkningen är de som gör att vi kanske blir lite mer förvirrad eller mer ohälsosamt.

Man ska säga igen inte riktigt vet hur vi ska hälsa samt liv definitivt. Jag tänker att vi ju väldigt påverkad av sociala medier och sådana grejer sen också överlag våran våran hur vi lever och så Men ju så att ju då såna grejer som stänger av Wallström så kommer jag alltid försvinna vid en viss tid utan det är ljust utanför med gatulampor att jag hade någon lampa tänd överallt.

Det kommer påverka oss Och sen när du har väl haft med Daniel om blå så blå skärmar av alla saker. Jag skulle tipsa om en bok till till dig och till alla som lyssnar som heter mörker manifest.Ja men det är faktiskt här.

Han skrev den han författaren till den är fladdermus Expert som forskar på fladdermöss, men han såg då liksom att då jäklar vad han såg en minskning av fladdermusarter runt om du är i Sverige så han började forska Hade lust eftersom det blir så mörkt som det ska bli så försvinner fladdermöss också börja nu kopplar runt och bara kolla kolla på det där och det är liksom inte bara fladdermöss då utan även då naturen blir stressad av att det är så ljust hela tiden träd som står i stadsmiljö, där mycket gas land är mycket mer stressade än ett träd som står inte där.

Det ska vara mörkt Ja just det. Man ser liksom att visa sig vissa fjärilar och vissa insekter. De har när dagsljus och hör om en frekvens, Men sen det blir mörkt så har de en annan. Fladdermöss i en flickvän så Då har de då kunna skydda sig mot fladdermöss till exempel på dagen så ska de höra fåglar och då det en annan frekvens Så ska de höra när det blir ju så liten så Då har de där Har de Fel jättespännande att växter och så att sin egen melatoninproduktion att det ligger nog väldigt väldigt mycket i det där med ljuset och så kunde man om man har också kunnat se tydligt att kvinnor som jobbar på sjukhus eller inom vården som går upplysta korridorerna hela hela nätter har mycket högre brådskan så hörde de ska få bröstcancer, så det är verkligen så här att du säger säg någonting som är vi ska inte vara rädd.

För mörker det helt så kanske man ska säga till mörk manifesten. Vi ska välkomna mörker mer än vad gör inte vara så rädd för att det är fruktansvärt viktigt att jag inte svarade att det är du.Bra tips är också att just ditt sovrum att du ska jag ska försöka få det så mörkt som möjligt och mörkläggningsgardiner liksom.

Rubbet inga inga små. Vad är någonstans liksom på någon väckarklocka eller på någon laddare låt som typ allt mörkt det möjligt. Hur hur ser ut? Liksom din egen dagliga rutin för hälsa ut ut idag. Jag skulle vilja gå till sömnen direkt med Vi får väl vänta med.

Det brukar gå upp ganska tidigt att den kommer klockan 4 eller klockan 5. Det beror på om jag ska träna innan jag börjar jobba och då fastna jag fram till klockan 9 så att det är mitt första mål då de oftast någon form av fett och protein ofta sätter jag fast stekta ägg för att det är väldigt simpel ta med sig vart man vart man än är någonstans och sen kanskeJust nu har jag börjat äta lite grekisk yoghurt och så för för magens skull och då morot och så Men generellt sett brukar jag försöka äta ganska mycket fett och protein i dagsläget iallafall, för det är också sån där grej om man tittar tillbaka på det här med signalsubstanser att jag mår ganska bra om de har En stabil och blodsockret då de främre dopamin bland annat så att det funkar väldigt bra för mig.

Det kanske inte berätta för alla Men för mig har funkat ganska bra. Varför jag ställde rå morot och de skrattade tränar och sover, så alltså jag har hört att det ska vara jättebra. Det är liksom ibland börjar jag någonting in alla.

Ja jag fördjupa mig i det och börja läsa på om det och det här är bäst rå morot ska tydligen Var har jag haft en väldigt dåligt om att det här ska vara väldigt bra för? Magbakterier då och så varför det är så där.

Ja det har jag inte läst den Men den kommer väldigt snart känns det att man ska gå på dessa kanske lät väldigt simpel också, Ja men då äter du äter ganska sent så mycket och så mycket protein och mycket fett.

Jag brukar sikta in mig på det är klart att jag ju bara människa. Jag brukar göra avsteg 7.30 och så då får man upp om man vet att man är medveten om sina sexuella helt perfekt så länge man inte dela det på inte brukar.

Det brukar vara ganska lugnt. Så Det är inte du som fastar också. Då äter kl. 9. När slutar äta då? Jag misstänker också att du gå och lägga dig ganska tidigt om du går upp klockan 4. När äter vi sista mål mat?

Vi brukar försöka äta runt klockan runt klockan 5 6 kommentarer på barnen också. Jag är 12 år.Som sagt som jag märker på dem att få dem mat lite tidigare, så du hinner smälta och så lugnar de också ner sig inför kvällen kan jag nu.

Nu har jag inte en sån period då jag har varit väldigt ljust så man får lite annorlunda energi just nu när det börjar bli sommar och så har jag varit uppe lite senare, men när jag in dig liksom vanliga rutiner.

Då lägger 89 därimellan och träning och hur hur hur tränar jag pratar med har ju lite smågrejer slänger in ibland när jag får lite känsla för oss att gå utomhus så kanske jag träna med kettlebells eller med med klubbor och sånt tycker jag är väldigt behagligt och samma ser att det kan nästan bli stretching.

Viktor i vissa fall vara för att få lite genomströmning och så Men grunden är att jag försöker köra med en gång i veckan i alla fall.Det är väl inte bara träning utan det är ganska mycket socialt. Det är väldigt kul att komma iväg och träffa människor och så med likasinnade som jag samma sak som den är.

Det blir inte riktigt samma sak som när man var ung utan nu får man väl nöja sig med att komma dit och var lite slagpåse att de har ringer grabbarna. Va få lite motion på köpet att veta sin plats liksom.

Ja precis styrketräning har jobbat en liten passion mer eller mindre än så att du min fot i ett gym för första gången. Jag försöker få in någon form av styrketräning Varje vecka och så mäter du mycket av det av det som helst så jobbar jag kör mycket.

Jag kan jag måste ju faktiskt erkänna att jag själv kör ganska mycket på känsla flitigt blandas och Viktor mått och sådana grejer och också så schysst. Alltså även vikt när man har varit på gymmet känslan på vissa man har i vissa Vad ska man säga benchmarks eller så att man vet att 100 kg bara kännas på ett visst sätt eller vad det nu är.

Det kanske hoppa upp gör ett upphopp ska kännas på ditt sätt en armhävning ska kännas på ett visst sätt att jag är väl egentligen personligen mer neråt känslan att Du spelar inte så stor roll för mig Om jag om jag skulle gå upp imorgon och se på på min telefon att jag inte helt återhämtad utan jag har begränsat med tid och liksom får göra det bästa av det mesta, men jag ser ju hur stor potential.

Det kan finnas i att mäta. Vi har ju ett väldigt mycket i samband med den i så får jag titta på HRV och tittat på återhämtningen ReadyNAS och såna saker och sett just att det är väldigt markant skillnad ärSå var det då är det hjärtslag då a heart rate variability of the version av hjärtslag att jag ska vi säga att det inte egentligen min starka sida jobbat med dig med det på på mig själv så att den jag mest fått feedback från från klienter och andra människor och hur deras hår vi eller återhämtning har varit så men det är ju ett sätt att se hur passar i att du är inför att träna hårt Eller du kanske måste hålla igen lite men jag tror ändå liksom att en bra grej och mäter liksom och hålla ordning på olika värden av sin kropp.

Varför vissa människor människor kan du säkert bli alltså det kan du säkert din stress där också. Ja du har massa siffror. Du måste du måste liksom Han sa efter att som är för vissa vissa du säkert perfekt.

Det här har jag det svart på vitt liksom bara behöver göra Eller vad jag kanske inte ska göra. Det är nog väldigt väldigt inviduellt för att du säkert som mig att ja, det är intressant, men jag måste ändå utan utan att ta hänsyn till när jag bryr mig inte mig att jag älskar dig också.

Jag älskar statistik. Älskar siffror. Älskar allting sånt, Men börja mäta också någonting så vet jag inte gör det extremt bra frisör extremt dåligt och Då skiter jag i det totalt så såg jag att det blir långa loppet blir inte bra med att försöka ändå så mäta vissa saker nu så jag ska köra ganska hårt period med pasta och lite kolhydrater som du kommer med Mitt tåg är ganska mycket spännande och så men det är också det är så att de behöver gå ner i vikt.

Jag behöver vi alla satt mig efter det här. Mässan och lite sånt där också så det hade varit intressant med Jag är rädd att att det är mitt fall kan stiga mig åt huvudet att det blir en stressig slutar ändå lite så för mig där och så att alltså får man ett dåligt världen vet kött för vissa eller kanske bara idag var det dåligt.

Ja det är inga problem med mig. Jag vet du för mig att säga att om man jobbat med att tappa vikt och samma saker och sen så kanske pappa har gjort någonting annorlunda och bara drar iväg och helt fel håll.

Ja det kan ju vara så enkelt att det är Jag har lite mer vätska i kroppen eller Ja jag hade mindre vätska på förra förra invägningen gjorde exakt, men då blir det blir fort. Det blir ganska frustrerad och ser att nu ligger det två kilo plus det vi hoppas på att det skulle ligga minst ett kilo minus istället.

Ja han blir det jag blir CPSå förbannad alltså ofta tycker jag direkt och var jätteduktig och så blir det helt fel ändå som känns härligt, men jag tänker så här att om du säger Vad är Vad är liksom så här alltså, Det brukar frågan om man tänker att nu får du inte då får du inte svara svara utan ut över sjön.

Återhämtning var det första man ska göra Eller vad tycker du att alla människor ska liksom ha sin grund för att må bra för det första man ska göra om någon kommer till dig och sen har liksom ett hälsoproblem hos ett val.

Vad tycker liksom man börja någonstans nästa steg skulle jag säga en magen i så fall att magen måste fungera är att vi ska må bra anledning till varför det funkar. Det får man ju liksom gräva i det kanske att det finns ju fint testformulär så kan ge en hänvisning till attJa men du kanske har för lite saltsyra i magen. Därför du du inte mår bra när du äter vissa saker eller Du äter kanske saker som du kanske inte riktigt Tål du kanske måste de betala sen använder jag tror Jag tror faktiskt speciellt för idrottare som är ute efter ett visst resultat att gå in och titta på Kan jag få min mage att fungera det för dig up vanligaste orsaken till att folk avbryter Tour de France är för att jag har smakat alla tryck att magen rasar och då kan de gå ändå omöjligt för dem att fortsätta med saltet och vätskan där Om jag inte minns fel.

Ja de kallar du och jag precis och höger vad heter det hög belastning. Jag brukar tänka lite så här att om du äter äter en köttbit till exempel. Tror du att du får i dig en viss mängd protein du har lite vitaminer mineraler och sådana saker där i inbakat i också, men har en nedsatt funktion i magen och bakslag smält när matsmältning och så kommer du inte få ut allt det där så kan du bota där litegrann inte behöver ta en saltsyratabletter.

Eller du kanske behöver ta lite enzymer och så eller eller vad det nu kan vara så du kan jag få så mycket mer ut av det du stoppar i dig att det är lite också Det här med by och hacking att när du gör nånting du vill du få ut så mycket som möjligt av det du gör som du vill du sova så bra som möjligt.

När du motionerar eller på gymmet du vill ha ett träningsprogram som det så bra som möjligt för dig samma sak du när du där du stoppar i det du Äter du vill inte ha någonting som är massa kemikalier som kanske ska vara där eller vad det nu kan vara lite om du vill ha sol igen och så bra.

Högkvalitativ mat som möjligt men vadå ikväll då? Du ska smälta den här maten också få ut så mycket som möjligt i kroppen så så fort som att sedan var kolla kolla magen Magen magsår av när man säger så telefonen.

Har du också det är saltsyra nivå där du att det smälter så att det liksom genom bitar i magen som inte färdiga, men de ska ju vara Det måste tugga maten så klart också att det är en bra. Du har ju enzymer i i ditt liv som bryter ner de två tror jag faktiskt jag kan man vinna väldigt mycket mark på att slå en Kik på hur man kan förbättra av på något sätt som jag sa det inte jättemånga som pratar om på det sättet om man kollar ni kommer hem så helst så hälsar folk som pratar väldigt mycket diet när man pratar in så att du pratar inte som du säger.

Hej.Maghälsa på det sättet som man pratar med svara vad man ska äta för någonting som du väljer du en gran inne på inställningar och lät de inte vill ha kommit in klockan på också. Ta korrekt sätt är precis så det kan ju vara jätte svårt speciellt när man läser om vad man ska äta eller man inte ska äta middag ju.

Det finns ju nästan Alltså det är klart. Det finns rätt och fel inom ju väldigt svårt att förstå vad jag egentligen rätt och fel. Det visar predikar att du bara ska äta kött till exempel 128 organ och allt möjligt medan de som påstår att vegansk kost är liksom det bästa som finns Och så finns det någon som bara säger det här med ett varierat så det lugnt.

Alltså, det är så individuellt och det finns så många olika plus och minus med egentligen allt så det är väldigt svårt och navigerar bästa experimentera. Vad fungerar bäst för just mig. Vad har du hittat med dig?

I alla fall så det är ändå är jag på väg i alla fall. Jag ska inte säga att jag har stenkoll, men jag har har ett hum om vad jag mår bra i alla fall. Men då tror jag att det bara blir klarare Marcus så får jag tacka för detta så får vi säkert kort och tillbaka inne på den ska jag kunna gissa.

Ja det får vi. Hoppas det här var jätteroligt. Tack så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.