FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

MCT-olja 250ml / 500 ml Pureness

(4 kundrecensioner)

119,00 kr159,00 kr

 • MCT-olja från kokosnöt
 • Smak-, lukt- och färglös
 • Snabb energikälla
 • Ökar ämnesomsättningen
 • Förbättrar kognitiv funktion
 • Förbättrar hjärthälsan
 • Antimikrobiella egenskaper
 • Blodsockerkontroll
Artikelnummer N/A Kategori:
Varumärke:

Beskrivning

MCT-olja 250ml / 500 ml Pureness

MCT-olja Pureness är en högkvalitativ fraktionerad kokosolja med medellånga fettsyror. Namnet MCT är en förkortning för Medium Chain Triglycerides. MCT-olja är antiinflammatoriskt och antioxidant och just MCT-olja från kokos är populärt inom LCHF.

Ta gärna en tesked i kaffet på morgonen!

Vår MCT-olja innehåller 60% kaprylsyra (C8) och 40% kaprinsyra (C10). Den är smak-, lukt- och färglös och är därför mycket användbar i matlagning. Den tål upphettning, men rekommenderas ej till stekning.

Finns i två olika storlekar: 250ml / 500 ml.

 

Varför MCT-olja?

MCT-olja från kokosnöt är känt för sina potentiella hälsofördelar på grund av sin unika sammansättning av mellanlånga fettsyror.

 

 • Snabb energikälla: MCTs metaboliseras snabbt i levern och omvandlas till energi istället för att lagras som fett i kroppen. Detta gör MCT-olja till en utmärkt energikälla som kan öka uthållighet och förbättra träningsprestationen.

 

 • Viktminskning och fettförbränning: MCT-olja kan öka ämnesomsättningen och främja fettförbränning. Genom att konsumera MCT-olja kan man öka känslan av mättnad och minska kaloriintaget, vilket kan bidra till viktminskning.

 

 • Förbättrad kognitiv funktion: MCTs kan omvandlas till ketoner i levern, vilket kan ge en alternativ bränslekälla för hjärnan. Detta kan förbättra kognitiv funktion, minne och mental klarhet, särskilt för personer på en ketogen kost.

 

 • Hjärthälsa: Produkten kan bidra till att förbättra kolesterolprofilen genom att öka nivåerna av HDL (gott kolesterol) och minska nivåerna av LDL (dåligt kolesterol) i blodet. Detta kan minska risken för hjärtsjukdomar och förbättra hjärthälsan.

 

 • Antimikrobiella egenskaper: Laurinsyra, en av de viktigaste MCTs som finns i kokosnötolja, har starka antimikrobiella egenskaper som kan hjälpa till att bekämpa skadliga bakterier, virus och svampar i kroppen. Detta kan stödja immunförsvaret och främja en hälsosam tarmmiljö.

 

 • Blodsockerkontroll: Produkten kan hjälpa till att stabilisera blodsockernivåerna genom att förbättra insulinkänsligheten och minska risken för blodsockersvängningar, vilket kan vara fördelaktigt för personer med diabetes eller insulinresistens.

 

Användning

Använd 1 tsk – 1 msk i vätska eller på sallad som en dressing.

 

Dosering & Näringsvärde MCT-olja

1 tsk – 1 msk

Näringsvärde per 100 g Mängd
Energi 3708 kJ / 902 kcal
Fett 100 g
– varav mättat 95,6 g
Kolhydrater 0 g
– varav sockerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g

 

Ingredienser

Fraktionerad kokosolja.

 

Förvaring

Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus.

 

Information

Det är viktigt att notera att MCT-olja bör konsumeras i måttliga mängder, eftersom överdriven användning kan orsaka magbesvär hos vissa.  MCT-olja erbjuder många hälsofördelar, men botar inte sjukdom och kan heller ej som enskild produkt bidra till en hälsosam livsstil. Det är nödvändigt att kombinera dess konsumtion med regelbunden fysisk aktivitet och en balanserad kost som innehåller näringsrika råvaror för att främja optimal hälsa och välbefinnande.

Fler produkter från Pureness hittar du här

Ytterligare information

Storlek

250 ml, 500 ml

Varumärke

4 recensioner av MCT-olja 250ml / 500 ml Pureness

 1. Johannes

  Älskar den här MCT oljan, tar en matsked i mitt kaffe varje morgon, bättre start på dagen kan man inte få

 2. Lukas

  Rekommenderas starkt för alla som letar efter en hälsosam boost!

 3. Patrik

  Den är enkel att använda och jag märker verkligen skillnaden i min energinivå. Att bara lägga till en tesked i mitt morgonkaffe gör en stor skillnad för min uthållighet och fokus under dagen.

 4. Johanna

  Att kunna lägga till en tesked i mitt morgonkaffe ger mig en energikick som håller hela dagen. Jag har också märkt att den hjälper till att öka min mättnadskänsla och stödjer min viktminskningsresa på ett fantastiskt sätt.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE PRODUKTER

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.