FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Vinn ett par biohacking-glasögon och optimera din hälsa och prestation framför skärmen!

Vinn ett par valfria blåljusblockerande glasögon från Biohacking Collective! Välj mellan Multitool, Sunset eller Bad Boss – läs mer om glasögonen HÄR

Är du redo att testa dina kunskaper om hälsa, kost, träning, biohacking och livsstilsoptimering? Då är vårt quiz den perfekta utmaningen för dig! Delta i vår spännande tävling och ha chansen att vinna ett par innovativa biohacking-glasögon som blockerar blåljus och hjälper dig att skydda dina ögon och optimera din prestation framför skärmen.

Vårt quiz är utformat för att testa dina kunskaper och ge dig nya insikter om hur du kan förbättra din hälsa och livskvalitet. Genom att svara på frågor om ämnen som hälsosam kost, effektiv träning, biohackingtekniker och livsstilsoptimering kommer du att få en chans att vinna dessa avancerade glasögon som är utformade för att minska ögontrötthet, förbättra sömnen och främja ditt välbefinnande.

Att delta är enkelt! Besvara frågorna nedan noggrant och skicka sedan in dina svar för att vara med i utlottningen av ett par biohacking-glasögon.

Kontakta oss om du har några frågor eller vill veta mer om tävlingen och våra biohacking glasögon.

Lycka till!

Vinnaren dras slumpmässigt och du måste ha minst 9 av 10 rätt för att vinna. Du kan bara delta i quizet en gång. Vi kontaktar dig via mailadressen du anger i slutet av quizet.

TÄVLINGEN AVSLUTADES 14 APRIL KL 18:00. DU KAN FORTFARANDE GÖRA QUIZET FÖR SKOJS SKULL. HÅLL UTKIK INFÖR NÄSTA TÄVLING HÄR PÅ VÅR HEMSIDA ELLER PÅ INSTAGRAM!

Välkommen till Quizet!


Namn
E-Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.