FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Relaxator Breath Trainer Conscious Breathing

295,00 kr

 • Andningstränare.
 • Enkel att använda.
 • Tar dig till en långsam, låg, avslappnad och rytmisk andning.
 • Främjar avslappning, fokus och mental klarhet.
 • Balanserar ditt nervsystem mellan aktivitet och återhämtning.
 • Öppnar upp dina luftvägar i näsan, bihålorna, halsen och lungorna.
 • Stärker dina andningsmuskler.
 • Ökar din energi och förmåga att bränna fett.
Kategori:
Varumärke:

Beskrivning

Relaxator Breath Trainer Conscious Breathing

 

Känner du dig ofta stressad? Vill du hitta inre frid och bättre fokus? Då är Relaxatorn för dig!

 

Relaxator Breath Trainer från Conscious Breathing tränar du din andning att bli lugnare. Den minskar stress omedelbart och ökar ditt fokus och välbefinnande. Den är lätt att använda, prisvärd och utformad enligt den senaste forskningen om stress. Relaxatorn levereras med enkla instruktioner för användning. Prova den idag och öka ditt välbefinnande omedelbart!

 

Relaxatorn tar dig till en långsam, låg, avslappnad och rytmisk andning som:

 

 • Främjar avslappning, fokus och mental klarhet.
 • Balanserar ditt nervsystem mellan aktivitet och återhämtning.
 • Öppnar upp dina luftvägar i näsan, bihålorna, halsen och lungorna.
 • Stärker dina andningsmuskler.
 • Ökar din energi och förmåga att bränna fett.

 

Relaxator andningstränare är en liten och behändig apparat som hjälper dig förbättra dina andningsvanor. Den är extremt enkel att använda — placera bara Relaxatorn i munnen och andas ut genom det ställbara motståndet.

 

Relaxator Breath Trailer från Conscious Breathing hjälper dig uppnå en optimal andning genom att stimulera diafragman att jobba som den ska. Diafragman är vår viktigaste andningsmuskel och en bra diafragma-andning gör att inandningsluften i större utsträckning hamnar nere i mellangärdet, vilket är önskvärt då bland annat syreupptaget blir effektivare. Hjärtrytmen och hjärnrytmen följer andningsrytmen.

 

En andningstränare hjälper dig bibehålla andningsvanor som är rytmiska och avslappnade. Många användare uppger att de upplever  ett inre lugn, ökad närvaro, bättre koncentrationsförmåga, mer energi, djupare sömn och minskat sockersug genom att använda Relaxator Breath Trailer från Conscious Breathing.

 

Hur använder jag Relaxator Breath Trainer?

 

 • Ställ in motståndet Ställ in det motstånd du föredrar genom att vrida på Relaxatorns munstycke för att justera ventilen. Det finns fem nivåer av motstånd: ju mindre öppning, desto större motstånd. Fem är det tyngsta motståndet och ett är det lättaste. Målet är att du ska uppnå en låg, långsam, liten, avslappnad och rytmisk andning, så det rekommenderas att du ökar motståndet långsamt och gradvis för att säkerställa att din andning förblir avslappnad.

 

 • För Relaxatorn till din mun För Relaxatorn till din mun. Låt den vila lätt mellan läpparna för största avslappning. Om möjligt, undvik att bita i den med tänderna eftersom det får käken att spänna sig och ökar mängden saliv.

 

 • Andas ut genom Relaxatorn Andas ut långsamt och lugnt genom Relaxatorn. Vid utandning ska din mage och den nedre delen av bröstkorgen långsamt dra ihop sig medan den övre delen av bröstkorgen och axlarna förblir stilla.

 

 • Andas in lugnt genom näsan Andas in lugnt genom näsan – låt bara inandningen ske och släpp in luften. Vid inandning passerar luften in i magområdet. Din mage expanderar långsamt medan den övre delen av bröstkorgen och axlarna förblir stilla. Den nedre delen av bröstkorgen kan expandera lite. Observera att huvudfokus vid användning av Relaxatorn bör vara på utandningen, eftersom en bra, låg, diafragmatisk inandning följer om vi får utandningen rätt.

 

 • Använd Relaxatorn femton minuter en eller två gånger om dagen Att använda Relaxatorn i femton minuter en eller två gånger om dagen ger bra resultat. Det finns ingen gräns för hur länge den kan användas åt gången. Vissa väljer att använda den 1–2 timmar om dagen. En optimal andning på 8–12 andetag per minut, med 0,5 liter luft per andetag, uppnås när motståndet är inställt på 3–4. Observera att vår andning påverkar varje aspekt av våra liv, så om du tränar för hårt i början med Relaxatorn kan du uppleva reningsreaktioner.

 

 • Behåll en avslappnad andning när du tränar med Relaxatorn Sträva efter att behålla en avslappnad, icke-ansträngd andning när du använder Relaxatorn. Det finns inget behov av att pressa dig själv för hårt för att uppnå resultat. Notera hur du andas efter att ha använt Relaxatorn. Om din andning därefter är avslappnad och rytmisk är Relaxatorn inställd på ett lämpligt motstånd.

 

 

Vanliga frågor och svar:

 

Varför använda Relaxatorn om man har höga koldioxidnivåer vid KOL?

 

Fråga: Hur kan utandning genom Relaxatorn öka koldioxidnivåerna hos vissa och minska dem hos personer med t.ex. KOL eller emfysem, som har för mycket koldioxid?

Svar: Många andas på ett sätt som överstiger kroppens behov, vilket leder till en låggradig hyperventilation. Detta skapar en obalans mellan syre och koldioxid. När vi andas med Relaxatorn lugnas andningen och blir långsammare, vilket minskar hyperventilationen och ökar koldioxidtrycket. För personer med KOL eller emfysem kan utandning genom Relaxatorn öka trycket i lungorna, vilket gör att kollapsade alveoler vidgas och koldioxid kan frigöras från blodet.

 

Relaxatorn gör att jag dreglar – varför?

 

Fråga: Jag får mycket saliv i munnen när jag använder Relaxatorn, även om jag försöker att inte bita i den. Vad kan jag göra?

Svar: Ökad salivproduktion kan bero på spända käkar eller ökad avslappning som aktiverar det parasympatiska nervsystemet. Försök att hålla Relaxatorn mellan läpparna utan att bita i den. Träna på att svälja med Relaxatorn i munnen och minska användningstiden om nödvändigt. Problem med saliv brukar minska med tiden.

 

Hur rengör jag Relaxatorn?

 

Fråga: Vad är bästa sättet att rengöra Relaxator Breath Trainer?

Svar: Blötlägg i ljummet vatten med lite diskmedel, skölj under varmt vatten eller använd kolloidalt silver. Lägg i ljummet vatten med en halv tesked bikarbonat i 15 minuter. Ta isär Relaxator Breath Trainer och rengör med bomullspinne vid behov. Koka inte Relaxatorn då den har en gummimembran som tål max 55°C.

 

Hur använder jag Relaxatorn och hur länge?

 

Fråga: Hur använder jag Relaxator Breath Trainer och hur länge ska jag använda den?

Svar: Ställ in motståndet genom att vrida munstycket. Börja med en lägre inställning och öka gradvis. Håll Relaxatorn mellan läpparna och andas ut långsamt och lugnt genom den. Andas in genom näsan. Använd Relaxatorn i 15 minuter en eller två gånger om dagen för bästa resultat. Försök att bibehålla en avslappnad andning.

 

Jag blir yr när jag använder Relaxatorn – varför?

 

Fråga: Vad ska jag göra om jag blir yr när jag använder Relaxator Breath Trainer?

Svar: Yrsel kan indikera att motståndet är för högt. Börja med ett lägre motstånd och öka gradvis. Relaxatorn hjälper till att öka kroppens tolerans för koldioxid, men det är viktigt att ta det i en takt som din kropp klarar av.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Relaxator Breath Trainer Conscious Breathing”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE PRODUKTER

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.