FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Liposomal Vitamin D3 60 kapslar Purovitalis Longevity

299,00 kr

  • Antiinflammatorisk.
  • Antioxiderande.
  • Neuroprotektiva egenskaper.
  • Stödjer immunhälsa, muskelfunktion och hjärncellsaktivitet.
  • Vegan kapsel.
  • Citrussmak.
  • Innehåller 60 kapslar.
  • Tag en kapsel om dagen vid frukost.
  • Tillverkad i EU.
Artikelnummer 006 Kategori:
Varumärke:

Beskrivning

Liposomal Vitamin D3 60 kapslar Purovitalis Longevity

Liposomal Vitamin D3 2000 IU från Purovitalis Longevity är unikt utformad för att förbättra absorptionen och stärka ditt immunförsvar. Den främjar även benhälsa, vilket tar dig närmare ett längre och hälsosammare liv. Dess avancerade liposomala formel säkerställer maximal biotillgänglighet, så att du får i dig varje droppe solsken.

Om produkten

Purovitalis Liposomal Vitamin D3 anses vara ett det mest avancerade vitamin D-tillskottet på marknaden idag. Studier har visat att vitamin D har ett stort antal hälsofördelar och viktiga funktioner i kroppen. Men dess naturliga form är relativt svår för människokroppen att absorbera, vilket innebär att många i dagens samhälle behöver extra tillskott. Med Purovitalis Liposomal Vitamin D3 kan du få överlägsen absorption och utökad frisättning av vitamin D för maximal effekt.

Purovitalis patenterade liposomer är optimerade för ökad biotillgänglighet så att du får alla fördelar av att ta ett D-vitamintillskott. En burk innehåller 60 portioner med en kraftfull dos på 50 mcg (2 000 IU) per kapsel. På så sätt kommer din kropp alltid att få den optimala dagliga dosen av detta viktiga vitamin för starkare skelett, tänder, underhåll av immunsystemet och mycket mer.

Alla ingredienser i Purovitalis Liposomal Vitamin D3 följer dessutom strikta kvalitetsstandarder – så att du kan må bra av att ta hand om dig själv! Gör Purovitalis Liposomal Vitamin D3 till en del av din dagliga hälsokur och upplev förändringar i energinivåer, hudstruktur och allmän hälsa idag.

Tillverkad i EU. Vegansk kapsel. GMP. Tredje-parts-testad

Vad är vitamin D3

Vitamin D3 är ett fettlösligt näringsämne som din kropp behöver för att bygga och bibehålla ett friskt skelett. Det beror på att din kropp bara kan absorbera kalcium, den primära beståndsdelen, när D-vitamin är närvarande. D-vitamin reglerar också många andra cellulära funktioner i din kropp. Dess antiinflammatoriska, antioxiderande och neuroprotektiva egenskaper stödjer även immunhälsa, muskelfunktion och hjärncellsaktivitet. Vitamin D3 är en viktig komponent i människokroppen som måste tas genom kosten och andra kompletterande källor för att upprätthålla ett friskt skelett och kroppens allmänna hälsa. Purovitalis Liposomal Vitamin D3garanterar dig om den bästa kvaliteten på vitamin D3 som du någonsin kan få.

Den ultimata immunförstärkaren?

D-vitamin har viktiga funktioner utöver kalcium- och benhomeostas som inkluderar modulering av det medfödda och adaptiva immunsystemet. D-vitaminbrist är vanlig vid autoimmuna och inflammatoriska sjukdomar. D-vitamin verkar dock inte antiinflammatoriskt på ett sätt som andra xenoämnen (inte kroppens egna) gör, utan reglerar bland annat förhållandet mellan olika immunceller i kroppen. Alla våra immunceller har vitamin D-receptorer och är lyhörda för de förbättrande effekterna av vitamin D, vilket tyder på att de fördelaktiga effekterna av att komplettera för de individer med D-vitaminbrist.

INGREDIENSER – Liposomal Vitamin D3

Inulin, HPMC (E464), fettfritt lecitin (emulgeringsmedel), trehalos (E950), vatten, magnesiumstearat (E572), kiseldioxid (E551) (stabilisator), l-histidin, tokoferol, k-sorbat (E202), vitamin D3 (kolekalciferol).

INNEHÅLL – Liposomal Vitamin D3

60 portioner

REKOMMENDERAD ANVÄNDNING – Liposomal Vitamin D3

Ta en kapsel per dag, helst på morgonen med frukost.

SMAKSÄTTNING

Citrus.

ANALYSCERTIFIERAT (COA)

Renhetscertifikat från tredje part.

HUR LIPOSOMAL TEKNOLOGI FUNGERAR

Liposomal är en banbrytande teknik som använder liposomer för att transportera aktiva substanser till deras önskade destinationer i kroppen. Genom att kapsla in de aktiva ingredienserna i liposomer kan vi skydda dem från nedbrytning och leverera dem direkt till målcellerna eller vävnaderna.

 

Fler produkter från Purovitalis hittar du här

Ytterligare information

Varumärke

Storlek

60 Tabletter

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Liposomal Vitamin D3 60 kapslar Purovitalis Longevity”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE PRODUKTER

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.