FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Natural Energy Drink Orange Lemonade 330 ml Pureness

(1 kundrecension)

24,00 kr

  • Sockerfri energidryck tillverkad i Sverige.
  • Naturligt koffein från grönt te, guarana och yerba mate.
  • Fri från sukralos, aspartam och acesulfam K.
  • Fri från färgämnen, konstgjorda smaker och syntetiskt koffein.
  • För en extra, naturlig energikick.
Kategori:
Varumärke:

Beskrivning

Natural Energy Drink Orange Lemonade 330 ml Pureness

Natural Energy Drink Orange med smak av Orange Lemonade är en sockerfri energidryck med naturligt koffein från grönt te, guarana och yerba mate. Perfekt för dig som behöver en energikick i vardagen med en fräsch smak av apelsinlemonad.

Pureness Natural Energy Drink är tillverkad i Sverige, skapad som svar på de onaturliga tillsatserna i traditionella energidrycker.

Denna energidryck är fri från sukralos, aspartam och acesulfam K samt färgämnen, konstgjorda smaker och syntetiskt koffein. Varje burk innehåller 100 mg naturligt koffein.

 

Användning – Natural Energy Drink Orange

För en extra, naturlig energikick! När du känner dig trött, behöver prestera mentalt eller kanske i samband med ett träningspass?

Hög koffeinhalt (30 mg / 100 ml). Rekommenderas ej för barn, gravida och ammande eller personer känsliga för koffein. Max 3 burkar/dygn. 

 

Dosering & Näringsvärden – Natural Energy Drink Orange

Näringsvärde per 100 ml Mängd
Energi 0 kcal

2 kj

Fett 0 g
– varav mättat 0 g
Kolhydrater 0 g
– varav sockerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g

 

Ingredienser

Kolsyrat filtrerat vatten, surhetsreglerande medel (äppelsyra), extrakt av guarana (Paullinia cupana), sötningsmedel (steviolglykosider), naturliga aromer, extrakt av yerba mate (Ilex paraguariensis), extrakt av grönt te.

 

Förvaring

Förvaras oöppnad i rumstemperatur, öppnad i kylskåp. Öppnad burk bör konsumeras under dagen.

 

Information

Även om denna typ av energidryck är fri från skadliga tillsatser och använder sig av naturligt koffein, är det viktigt att komma ihåg att den inte bör konsumeras dagligen under längre perioder. Trots att produkten kan vara ett bättre alternativ till traditionella energidrycker, kan överdriven konsumtion fortfarande ha negativa effekter på hälsan, speciellt för dig som är känslig för koffein.

Det är av yttersta vikt att individer själva tar ansvar för sin hälsa genom att skapa och upprätthålla en balanserad kosthållning, regelbunden fysisk aktivitet och en sund livsstil. Att äta en mångsidig kost med näringsrika livsmedel, inklusive frukt, grönsaker, fullkorn och magert protein, är avgörande för att upprätthålla optimal hälsa. Dessutom spelar regelbunden träning och tillräcklig vila en central roll för att främja välbefinnande och energinivåer.

En naturlig energidryck bör ses som ett tillfälligt och behovskomplement till en hälsosam livsstil, snarare än en daglig lösning för att öka energinivåerna. Att prioritera en balanserad livsstil med god kost, motion och tillräcklig vila är nyckeln till att uppnå och bibehålla långsiktig hälsa och välbefinnande.

Finns även i smaken Pear Lemonade

Ytterligare information

Varumärke

Storlek

330 ml

1 recension av Natural Energy Drink Orange Lemonade 330 ml Pureness

  1. Malin

    Precis vad jag behövde för att få upp energinivån på ett hälsosamt sätt.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE PRODUKTER

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.