FREE INTERNATIONAL SHIPPING ON ALL ORDERS OVER €100

BIOHACK
BALANCE

Search
Close this search box.

Terms of Purchase

Snabb leverans

3-5 vardagar.

Säker betalning

Direkt, senare eller dela upp via Klarna.

Fraktfritt

Vid order över 999 SEK.

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, faktureringsuppgifter och leveransadress. Är något fel i din orderbekräftelse ska du omedelbart kontakta oss via e-post till info@biohackbalance.se

Leverans

Ordinarie leveranstid är 3-5 helgfria vardagar. Observera att röda dagar och storhelger kan påverka leveranstiden. Om förseningar i leverans skulle uppstå utan påverkan från helg, röda dagar eller storhelger, eller förlängd leveranstid på grund av externa omständigheter hos exempelvis fraktföretaget, kontakta oss via e-post till info@biohackbalance.se

Leveranssätt

 • PostNord Varubrev.
 • Pris från 59 SEK.
 • Leverans i brevlåda eller utlämningsställe.
Snabbaste leveranssättet som oftast delas ut till mottagaren redan vardagen efter inlämning med undantag i vissa geografiska riktningar (se PostNords hemsida). Ditt paket levereras direkt till din brevlåda om det inte är skrymmande. Skrymmande paket levereras till ditt närmaste utlämningsställe. Du blir då aviserad via sms eller e-post.

Lagerstatus

Vi reserverar oss för eventuell felmarginal på vår lagerstatus.

Priser

 • Alla priser i butiken anges i SEK.
 • Priser för kosttillskott är inklusive 12% moms.
 • Priser för övriga produkter är inklusive 25% moms.
Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss även rätten att justera priser.

Returer

Vid köp av varor på Biohack Balance har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

Vid nyttjande av din ångerrätt:

 • Som kund måste du meddela att du vill returnera ditt köp. Kontakta oss via e-post till info@biohackbalance.se där du uppger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer samt vilken vara som returneringen gäller.
 • Som kund bör du senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss. Observera att varans plombering ej får vara bruten, se nedan ”Ångerrätt gäller inte vid”.
 • Som kund står du för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur. Produkten bör därför skickas välpaketerad och i ursprunglig förpackning.
 • På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.
 • Skicka med Posten brev eller Skicka Lätt. Skicka ej som paket eller Rek, vi har ej möjlighet att lösa ut dessa returer.
 • Vid ej godkänd retur returneras varan och frakt debiteras. Vi kan ej erbjuda fria returer, returportot står du som kund för. Vi tar inte ut någon returavgift. Vill du hellre ha en returetikett mailad till dig kontakta oss via e-post till info@biohackbalance.se så skickar vi dig en retursedel som du kan skriva ut och fästa på paketet. Returetiketten kostar 89 kr och vi drar av kostnaden för returfrakten när vi mottagit din retur.
 • Har du valt betalsättet faktura och ännu inte betalat in denna kan du själv enkelt logga in på Klarnas självservice via www.klarna.se och skjuta fram förfallodatum, Alternativt kontakta Klarnas kundservice på 08-120 120 10. Du slipper då eventuella påminnelseavgifter och när returen är registrerad hos oss kan du se det nya, uppdaterade beloppet på din faktura. Har du redan betalt in fakturan så återbetalas du beloppet som motsvarande din retur när vi mottagit och registrerat returen.

Ångerrätt gäller inte vid:

 • Produkter som på grund av hälso- eller hygienskäl har förseglats (plomberats) och där förseglingen (plomberingen) har brutits av dig. För mer om den lagstiftade ångerrätten, se här.

Byten

Vill du byta till annan vara i samband med en retur returnerar du varan som du inte vill behålla och gör sedan en helt ny beställning på önskad vara.

Avbeställning

Vill du avbeställa en order måste du meddela oss detta så snart du gjort den. Kontakta oss via e-post till info@biohackbalance.se

Observera att om vi hunnit packa ordern och skapat frakthandlingar, är du som kund skyldig att mottaga försändelsen som sedan kan returneras enligt returrätten. För outlösta paket som kommer i retur till oss debiteras kunden kostnaderna för returfrakt och hanteringskostnad.

Outlösta paket

För outlösta paket som kommer i retur till oss debiteras kunden kostnaderna för returfrakt och hanteringskostnad.

Reklamation och klagomål

Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet.

Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara. Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts.

Hur går du tillväga vid reklamation?

Eventuella fel och defekter önskar vi alltid bli informerade om. Kontakta oss via e-post till info@biohackbalance.se och ange ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet.

Om vi ej kan åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer.

Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, läs mer här.

Ansvarsbegränsning

 • Vi ansvarar ej för indirekta skador som kan uppstå genom fraktföretagets hantering.
 • Vi ansvarar ej för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från fraktföretaget.
 • Vi ansvarar ej för för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet, samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

Om Biohack Balance

Biohack Balance drivs genom SKRPT Media och Kommunikation AB, orgnr 559460-0859.
Biohack Balance lager och kundtjänst ligger på Göteborgsvägen 8B, 45142 Uddevalla.
Önskar du komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@biohackbalance.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Search
Close this search box.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.