FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Utbilda dig till Cert. PALEO Biohacking Coach via Paleo Institutet

Tips från oss!

Utbilda dig till Cert. PALEO Biohacking Coach via Paleo Institutet genom en helt digital spetsutbildning inriktad på att coacha individer mot bättre hälsa och prestation genom paleokost och biohacking-tekniker. Utbildningen är flexibel och genomförs på distans, med möjlighet att studera i egen takt eller enligt schema. Hur bra?

Innehållet omfattar 60 timmars videoföreläsningar, textmaterial, övningar och är anpassat för yrkesrollen som kostrådgivare och biohacking coach. Ämnen som behandlas inkluderar grundläggande paleokost, näringsgenetik, mental prestation, och olika biohacking-tekniker som kryoterapi och ljusterapi.

Utbildningen inkluderar månatliga frågestunder, frivilliga träffar, och avslutas med ett certifieringsprov. Efter godkänt prov får man ett certifierat diplom och möjlighet att arbeta med individ- och grupprådgivning samt föreläsningar.

Vem är du?

Du vill lära dig kost, hälsa, paleolivsstil, biohacking på djupet och coacha kapitalstarka individer, ledningsgrupper på företag och hålla föreläsningar om biohacking och optimal hälsa.

Vad får du?

En spetsutbildning i biohacking med verktyg som bygger på den främsta forskningen, tillsammans med en grundutbildning till kostrådgivare inom paleo, aip, lågkolhydratkost och ketogen kost, samt kunskaper om hur du mäter, tolkar och utvärderar en rad olika hälsomarkörer.

Vad händer efteråt?

Du kan arbeta som kostrådgivare samt biohacking coach med 1-to-1, grupper eller företag samt bli yrkesmedlem och få bl a en nyckelfärdig digital arbetsmetod.

Utbildningen är godkänd av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Läs mer på www.paleo_institute.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.