FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Upptäck djupet av den Hawaiianska massagen Lomi Lomi

Upptäck djupet av den Hawaiianska massagen Lomi Lomi

I en värld där stress och spänningar kan ta över vår vardag är det viktigt att vi söker efter sätt att återställa balansen för att främja både vår hälsa och vårt välbefinnande. En metod som har funnits i århundraden och som fortsätter att förundra och läka är den Hawaiianska Lomi Lomi massagen.

I detta blogginlägg kommer vi att utforska denna uråldriga massageform och varför fler bör överväga att utbilda sig inom metoden.

Vad är Hawaiiansk Lomi Lomi massage?

Lomi Lomi är inte bara en massage; det är en helhetsupplevelse som syftar till att återställa harmoni och balans i kroppen, sinnet och själen. Med sina långa, flytande rörelser och användningen av underarmar och handflator liknar det havets vågor och strömmar.

Denna massageform har sina rötter i de hawaiianska heliga traditionerna och betraktas som en ritual snarare än en enkel kroppsbehandling.

Fördelarna med Hawaiiansk Lomi Lomi Massage

  • Djup avslappning: Lomi Lomi massage bidrar till en djup avslappning i kroppen, vilket hjälper till att lindra muskelspänningar och främjar en känsla av lugn och välbefinnande.
  • Stressreduktion: Med tanke på dagens hektiska livsstil är stressreduktion en av de mest eftertraktade fördelarna med Lomi Lomi massage. Genom att hjälpa till att släppa spänningar och oro skapar denna massageform en känsla av inre lugn och frid.
  • Ökad cirkulation: Genom att använda långa, flytande rörelser ger Lomi Lomi massage en bättre cirkulation av blod och lymfa, vilket hjälper till att avlägsna toxiner och främja läkning.
  • Emotionell läkning: Den heliga och andliga naturen av Lomi Lomi massage kan även hjälpa till att stötta emotionell läkning genom att hjälpa klienten att släppa taget om negativa känslor och energier.

Varför behövs fler som utbildar sig inom Hawaiiansk Lomi Lomi Massage?

För individer som väljer att utbilda sig inom Lomi Lomi massage erbjuder detta inte bara en möjlighet att hjälpa andra att hitta balans och harmoni i livet, utan även samtidigt till personlig tillväxt och självinsikt. Arbetar du dessutom redan inom hälsa är detta ett unikt tillskott till din befintliga verksamhet. 

Med fler utbildade inom Lomi Lomi massage kan denna effektiva metod bli mer tillgänglig för människor som behöver fysisk, mental och emotionell läkning, och genom att inkludera denna form av massage i hälsobranschen kan vi diversifiera våra tillvägagångssätt för att främja välbefinnande och erbjuda klienter olika alternativ för självläkning.

Dessutom bidrar man till att bevara och hedra de antika hawaiianska heliga traditionerna och deras visdom om helande så att människor utanför Hawaii kan få ta del av denna fantastiska massagemetod.

Kurs i Stockholm 3-5 maj 2024

I en värld där det finns ett växande behov av helande och välbefinnande är det tydligt att Hawaiiansk Lomi Lomi massage har en viktig roll att spela. Om du är intresserad av att lära dig mer om Hawaiiansk Lomi Lomi massage och dess helande kraft, är du välkommen att delta i vår ackrediterade Lomi Lomi-massagekurs och hälsoretreat i Rimbo, Stockholm den 3-5 maj 2024.

Mer information och anmälan finns på NALU Massage Training & Breathworks hemsida, klicka HÄR för att läsa mer. 

Observera att kursen hålls på engelska. En utav lärarna är svensk så översättning kan göras individuellt under kursens gång.

Välkomna!

Med vänliga hälsningar,

Emely Ebbersten

NALU Massage Training & Breathwork

Certifierad Andningscoach | Breathwork Kurs & Retreat Rimbo

Lomi Lomi Massagekurs & retreat Stockholm Maj 2024 – NALU BREATHWORK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.