FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

NEKO Health – framtidens högteknologiska vård

NEKO Health – framtidens högteknologiska vård

 

NEKO Health är en innovativa hälsoundersökning grundad av Hjalmar Nilsonne och Spotify-grundaren Daniel Ek, och är en svensk hälsoteknikstartup som revolutionerar preventiv vård genom avancerad teknik och AI. Med över 70 sensorer och avancerade algoritmer erbjuder NEKO Health detaljerade helkroppsscanningar som kan upptäcka allt från hudförändringar till kardiovaskulära problem och metaboliska syndrom.

 

Innovativ helkroppsscanning

 

Vid ankomst till kliniken möts patienten av en sjuksköterska och får byta om till en rock. Patientrummet, som påminner om något taget direkt ur en sci-fi film, är utrustat med toppmodern teknik. Själva scanningen tar cirka tio minuter och samlar in 50 miljoner datapunkter. Efter scanningen får patienten träffa en läkare som går igenom resultaten och ger personliga rekommendationer​.

 

Fördelarna med preventiv hälsovård

 

NEKO Healths fokus på förebyggande vård menar man är ett svar på de ökande vårdkostnaderna och bristen på resurser inom traditionell vård. Genom att upptäcka potentiella hälsoproblem tidigt kan allvarliga sjukdomar undvikas, vilket minskar belastningen på vårdsystemet och förbättrar patienternas livskvalitet​.

 

Expansion och tillgänglighet

 

Efter en framgångsrik lansering i Stockholm, där alla tider bokades upp på två timmar, planerar NEKO Health att expandera till fler städer i Europa. Företaget har nyligen tagit in 60 miljoner euro i en Series A-finansieringsrunda för att stödja denna expansion, rekrytera världsledande talanger och fortsätta investera i forskning och utveckling​.

 

En ny standard för hälsoundersökningar

 

Patienter får tillgång till sina hälsodata via en webbaserad app, där de kan följa sin hälsoutveckling över tid. Detta gör det möjligt för användare att ha en kontinuerlig dialog med sina läkare och vid behov få remisser för vidare vård. Med en kostnad på 2500 SEK per scanning, erbjuder NEKO Health ett prisvärt och omfattande hälsokontrollalternativ som ligger i linje med andra aktörer på marknaden​.

 

Framtiden är här – NEKO Health

 

NEKO Health erbjuder en uppgraderad och framtidsinriktad hälsoundersökning som kombinerar avancerad teknik med mänsklig expertis för att leverera snabba och noggranna hälsokontroller. Med sitt fokus på förebyggande vård och tidig upptäckt är NEKO Health en pionjär inom modern hälsoteknik, redo att förbättra hur vi ser på och hanterar vår hälsa.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.