FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Längtar du efter en stark och frisk kropp fylld med energi?

Längtar du efter en stark och frisk kropp fylld med energi?

 

Emmy Rosander berättar:

 

Med min digitala ketokurs blir det enkelt! Jag har alla verktyg du behöver för att lyckas och vägleder dig steg för steg genom processen.

 

Själv har jag gått från att vara utbränd, deprimerad och vilsen till att idag leva ett lyckligt liv fylld av energi och livskvalitet. Från en svag och öm kropp till att idag vara i min bästa och starkaste form någonsin har jag läkt min kropp från bland annat soleksem, utslag, PMS och mensvärk. En stor del i min läkning är ketogen kost, men det finns mer som spelar in! Därför har min kurs ett holistiskt och evolutionärt perspektiv.

 

Du behöver inte vara sjuk för att uppnå värde med kursen. Att vara ketondriven ger många mentala och fysiska fördelar som ökad uthållighet, kreativitet, energi och motivation. Det är också ett effektivt sätt att hindra att sjukdomar och krämpor uppstår. Lev frisk livet ut!

 

Energifabriken – Upptäck den läkande kraften i att vara ketondriven startar i september. Bokar du din plats redan idag får du 40% rabatt. Uppge EARLYBIRD40 i kassan (gäller till 18 juli). Kursen läser du sedan i din egen takt!

 

Digital ketokurs, Energifabriken – upptäck den läkande kraften i att vara ketondriven! (betterversionofyou.se)

 

Better version of you är en tjänst med ett evolutionärt perspektiv på hälsa och är för dig som vill uppnå bättre livskvalitet genom hållbara livsstilsförändringar som du trivs med. Här lär jag dig förstå dig själv, din kropp och mående så att du kan agera därefter för att må bättre.

 

Genom optimerad hormonbalans, stärkt mentalitet, näringsrik kost och anpassad träning inspirerar och stärker jag individer till att omfamna människan inom sig och bli en bättre version av sig själva.

 

Varma hälsningar,

 

Emmy Rosander

 

Psst! Kika gärna in på min Instagram: @ketondriven och lyssna på min medverkan i Biohackpodden HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.