FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Search
Close this search box.

Breathwork: En resa till inre balans och hälsa

Breathwork: En resa till inre balans och hälsa

I en värld som ständigt rör sig i snabbt tempo och där stressnivåerna är höga, blir behovet av verktyg för att hantera vår hälsa och välbefinnande alltmer påtagligt. Ett sådant verktyg som har börjat få allt större uppmärksamhet är Breathwork, en praktik som fokuserar på medveten andning för att främja fysisk, mental och emotionell hälsa.

I detta blogginlägg kommer vi att utforska världen av just breathwork och undersöka fördelarna med att arbeta som andningscoach.

Vad är breathwork?

Breathwork är en holistisk praxis som betonar kraften och betydelsen av så kallad medveten andning. Genom olika tekniker och övningar lär sig utövaren att andas på ett sätt som främjar avslappning, minskar stress och ökar välbefinnande. Breathwork kan omfatta allt från djupa bukandningar till mer avancerade tekniker som fokuserar på att balansera det autonoma nervsystemet.

Fördelarna med breathwork

  • Stressreduktion: En av de mest kända fördelarna med breathwork är dess förmåga att minska stressnivåerna. Genom att fokusera på djupa, medvetna andetag kan utövare lugna sitt sinne och kropp, vilket leder till en känsla av avslappning och lugn.
  • Ökad mental klarhet: Medveten andning kan hjälpa till att rensa tankar och främja ökad mental klarhet. Genom att släppa taget om stress och ångest kan utövaren uppleva en ökad förmåga att fokusera och koncentrera sig.
  • Förbättrad sömnkvalitet: Många människor lider av sömnproblem på grund av stress och oro. Breathwork kan hjälpa till att främja en djupare och mer återhämtande sömn genom att lugna nervsystemet och minska ångestnivåerna.
  • Emotionell läkning: Genom att arbeta med andningen kan människor komma i kontakt med sina känslor på ett djupare plan och främja emotionell läkning. Breathwork kan hjälpa till att frigöra blockerade känslor och främja en känsla av inre frid.

Fördelarna med att arbeta som andningscoach

Att arbeta som andningscoach ger möjlighet att hjälpa människor att förbättra sin hälsa och välbefinnande på ett meningsfullt sätt. Genom att dela Breathwork-tekniker och guida andra på deras resa till inre balans kan man skapa en positiv inverkan på människors liv. Som andningscoach är man ständigt i kontakt med sin egen andning och sin egen inre process. Detta ger en möjlighet till personlig utveckling och självkännedom samtidigt som man hjälper andra att växa och utvecklas.

Att hjälpa andra att uppnå sina hälsomål och förbättra sitt välbefinnande kan vara en otroligt givande upplevelse. Som andningscoach får man möjlighet att se direkt hur ens arbete påverkar människors liv positivt. Att arbeta som andningscoach kan dessutom erbjuda en hög grad av flexibilitet och frihet. Man kan välja att arbeta på deltid eller heltid, och kan ofta anpassa sitt schema efter sina egna behov och önskemål.

Kurs i Stockholm 26-28 april 2024

I slutändan är Breathwork inte bara en praxis, det är en livsstil som kan främja hälsa, lycka och inre frid. För de som är passionerade för att hjälpa andra att uppnå sina bästa liv, kan att arbeta som andningscoach vara en kraftfull och meningsfull väg att följa.

Andningscoachutbildning med NALU Breathwork, En Helande Resa, är kursen för den som söker efter verktyg för att förbättra hälsa och välmående. Denna 3-dagars instruktörsutbildning, belägen i vackra Rimbo, Stockholm, erbjuder en fördjupande erfarenhet inbäddad i naturen, bara en timme från stadens puls.

Under kursen får deltagarna inte bara lära sig om Breathwork-tekniker utan även njuta av näringsrika måltider och boende i delade rum. Utbildningen är praktiskt inriktad och erbjuder en balans mellan teori och tillämpning. Vid kursens slut erhåller deltagarna certifikat och ackreditering som NALU Breathwork-instruktörer.

Kursmaterialet finns tillgängligt på både svenska och engelska.

För den som vill gå djupare erbjuds även en grundkurs i breathwork. Denna kurs är en gåva av självläkning och ett retreat, där deltagarna får uppleva helande andningssessioner och lära sig att guida andra genom andningsarbete och livsförvandlingar.

NALU Breathwork strävar efter att utbilda för förändring och erbjuder

internationellt ackrediterade kurser som ger deltagarna möjlighet att sprida glädje och välmående i andra människors liv. Utbildarna kommer från Australien och erbjuder en unik insikt och expertis inom andningsarbete.

Datum: 26-28 April 2024

Plats: Rimbo, Stockholm

Läs mer och boka din plats på NALU Massage Training & Breathworks hemsida HÄR.

Observera att kursen hålls på engelska. En utav lärarna är svensk så översättning kan göras individuellt under kursens gång.

Varmt välkommen!

Emely Ebbersten

NALU Massage Training & Breathwork

Certifierad Andningscoach | Breathwork Kurs & Retreat Rimbo

Lomi Lomi Massagekurs & retreat Stockholm Maj 2024 – NALU BREATHWORK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Search
Close this search box.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.