FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Startsida Forum Biohacking Vilka typer av svampar rekommenderar ni?

 • Detta ämne är tomt.
Visar 4 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #1729 Svara
   Elsa
   Gäst

   Hej alla! Jag är intresserad av att utforska biohacking med svampar och undrar om någon här har erfarenhet av att använda dem för att förbättra hälsa och välbefinnande. Vilka typer av svampar rekommenderar ni och hur använder ni dem?

  • #1748 Svara
   Hampus
   Gäst

   Jag har faktiskt experimenterat med olika typer av svampar för att förbättra min hälsa och jag kan definitivt rekommendera det. En svamp som jag har haft goda erfarenheter av är Lion’s Mane. Den sägs ha kognitiva fördelar och förbättra minnet och koncentrationen. Jag brukar ta den i pulverform och blanda den i te.

  • #1864 Svara
   Sara
   Gäst

   Hej! Jag håller med Hampus om att Lion’s Mane är en fantastisk svamp för kognitiv funktion. Jag har också använt Cordyceps med framgång. Den sägs öka energinivåerna och förbättra syreupptagningen i kroppen. Jag tar det som ett tillskott innan mina träningspass och märker definitivt en skillnad i min prestation och uthållighet. Om jag får rekommendera ett varumärke så tycker jag man ska satsa på Mighty Fungi! 🙂

  • #1875 Svara
   Otto
   Gäst

   Hej! Jag skulle också vilja lägga till Reishi-svampen till listan. Den är känd för sina lugnande egenskaper och sägs bidra till att minska stress och främja bättre sömn. Jag brukar göra en te med Reishi-pulver innan jag går och lägger mig och det hjälper mig verkligen att koppla av och sova djupare.

  • #2000 Svara
   Elsa
   Gäst

   Tack så mycket för era svar, Hampus, Sara och Olle! Det låter som att det finns många intressanta svampar att utforska för biohacking. Jag ska definitivt kolla upp Lion’s Mane, Cordyceps och Reishi och se hur de kan passa in i min hälsorutin. Har någon andra tips eller erfarenheter med olika svampar för biohacking?

Visar 4 svarstrådar
Svar till: Vilka typer av svampar rekommenderar ni?
Information om dig:
FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.