FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Sleep Tape Sensitive 1M Conscious Breathing

99,00 kr

 • Förbättrar sömnkvalitet.
 • Främjar näsaandning.
 • Förebygger hyperventilation.
 • Upprätthåller en bättre syre- och koldioxidbalans.
 • Lättanvänd och effektiv.
 • Tillverkad av viskos.
 • Fri från latex och kolofonium.
Kategori:
Varumärke:

Beskrivning

Sleep Tape Sensitive Conscious Breathing (1 månads förbrukning)

En god natts sömn är avgörande för god hälsa, energi och allmänt välbefinnande. Under sömnen ska du aktivera den lugnande delen av ditt nervsystem, så att din kropp kan läka och reparera sig samt aktivera ditt immunförsvar. Att sova med öppen mun leder åt motsatt håll och håller dig i ett tillstånd av kamp eller flykt, vilket är anledningen till att sättet du andas på medan du sover är av stor betydelse.

 

Använd Sleep Tape Sensitive

 

Eftersom du inte enkelt kan övervaka hur du andas medan du sover, säkerställer användningen av Sleep Tape™ att din mun förblir stängd på natten så att du endast andas genom näsan.

 

Fördelar med att använda Sleep Tape Sensitive

 

Att tejpa munnen på natten är ett märkbart enkelt, men ändå extremt kraftfullt verktyg. Vanlig feedback är att människor vaknar mer alerta på morgonen, sover lugnare, inte vaknar under natten och behöver mindre sömn.

 

 • Undvik hyperventilation: Om du sover med öppen mun kommer din andning automatiskt att överstiga kroppens behov och du kommer att hyperventilera. Detta stör balansen mellan syre och koldioxid och orsakar antingen syrebrist eller syreförgiftning (för mycket syre) eller båda.

 

 • Håller munnen stängd: Att applicera tejp på munnen på natten är ett enkelt och billigt sätt att säkerställa att munnen förblir stängd och att andningen sker endast genom näsan. Detta gör att din andning arbetar för dig istället för mot dig.

 

 • Vakna utvilad: Näsaandning är första steget mot lugna andningsvanor. Näsaandning under sömnen ökar chansen att din kropp kan slappna av och få den vila den behöver.

 

 • Ger djup sömn: Rastlös sömn är vanligt bland de som andas genom munnen på natten. När vi uppfattar fara öppnar vi automatiskt munnen. Det är en nedärvd reaktion kopplad till vårt kamp/flykt/fryssystem. För att främja djup sömn behöver kamp/flykt/fryssystemet sättas åt sidan, vilket lättare uppnås när vår mun är stängd.

 

Specifikationer Sleep Tape Sensitive

 

 • Material: Tillverkad av viskos. Fri från latex och kolofonium.
 • Känslig: Hypoallergen.
 • 1 Remsa: 9,3 cm x 2,4 cm.
 • Sleep Tape 1M: 35 remsor (1 månads förbrukning).

 

Hur man använder Sleep Tape Sensitive

 

Du kanske tycker att det låter galet, eller känner dig obekväm med blotta tanken på att applicera tejp på din mun – en vanlig reaktion bland människor när de först hör om att tejpa munnen. Men obehaget är vanligtvis bara ett mentalt hinder, och efter att ha provat det i några minuter finner de flesta att de vänjer sig snabbt.

 

 • Tejpa vertikalt eller horisontellt: Sleep Tape kan appliceras antingen horisontellt eller vertikalt. Vissa användare upplever att det vertikala tillvägagångssättet är mindre skrämmande.

 

 • Var ihärdig: Du kan vakna utan tejp på munnen eftersom det är vanligt att vi tar bort tejpen i sömnen under den första, andra och kanske tredje natten. Var ihärdig och fortsätt att applicera tejpen.

 

 • Öva före läggdags: Om du känner obehag eller blir orolig, föreslår vi att du applicerar tejpen tio till femton minuter några kvällar, eller så länge du behöver, för att bli mer bekväm med känslan.

 

 • Få din partner att tejpa också: Du kanske tycker att det inte är särskilt sexigt att tejpa munnen på natten, men du kan alltid mysa först och sedan tejpa munnen. Vissa föredrar att vänta med att applicera tejpen tills deras partner har somnat. Kanske kan du få din partner att tejpa sin mun också?

 

Viskos

 

Viskos är en textilfiber som tillverkas från naturliga cellulosamaterial, oftast trä eller bomull. Processen involverar att lösa upp cellulosa för att skapa en viskös lösning som sedan extruderas genom små hål för att bilda fibrer. Dessa fibrer kan sedan spinnas till garn och vävas till tyg.

 

 • Mjuk och Behaglig: Viskos har en silkesliknande känsla och är mycket mjuk, vilket gör det bekvämt att bära och använda mot huden.

 

 • Absorberande: Viskos har god fuktupptagningsförmåga, vilket gör det bra för kläder och textilier som ska användas nära kroppen.

 

 • Andningsbar: Materialet är andningsbart och tillåter luft att cirkulera, vilket bidrar till komfort.

 

 • Mångsidig: Viskos kan efterlikna andra fibrer som bomull, linne och silke, och används därför i en mängd olika produkter från kläder till hemtextilier.

 

 • Miljövänligare Alternativ: Eftersom det tillverkas från naturliga cellulosakällor, ses det som ett mer miljövänligt alternativ till syntetiska fibrer som polyester, även om tillverkningsprocessen kan vara kemiskt intensiv.

 

Viskos är alltså ett mångsidigt och bekvämt material som används i många textilprodukter, inklusive Sleep Tape™, för dess hypoallergena och hudvänliga egenskaper.

 


 

Vanliga frågor

Fråga 1:
Vad är Sleep Tape Sensitive och vad är syftet med att använda det?

Svar:
Sleep Tape Sensitive är en produkt designad för att hålla munnen stängd under sömnen, vilket säkerställer att man andas genom näsan. Syftet med detta är att aktivera kroppens lugnande nervsystem, förbättra sömnkvaliteten, och undvika hälsoproblem som kan uppstå vid munandning, såsom hyperventilation.

 

Fråga 2:
Vilka fördelar rapporterar användare av Sleep Tape™?

Svar:
Användare av Sleep Tape™ rapporterar flera fördelar, inklusive att de vaknar mer alerta, sover lugnare, inte vaknar under natten, och behöver mindre sömn. Dessa förbättringar tillskrivs den mer stabila och effektiva näsandningen under sömnen.

 

Fråga 3:
Vad är några vanliga problem som kan uppstå när man först börjar använda Sleep Tape™, och hur kan man övervinna dem?

Svar:
Några vanliga problem inkluderar en initial obehagskänsla och att tejpen kan lossna under natten. För att övervinna dessa kan man öva att ha tejpen på i kortare perioder innan läggdags och vara ihärdig genom att fortsätta använda tejpen trots att den ibland lossnar i början.

 

Fråga 4:
Vad är Sleep Tape™ tillverkat av och vilka egenskaper gör detta material lämpligt för produkten?

Svar:
Sleep Tape™ är tillverkat av viskos, som är en textilfiber framställd från naturliga cellulosamaterial som trä eller bomull. Viskos är mjukt, hypoallergent, andningsbart och har god fuktupptagningsförmåga, vilket gör det bekvämt och säkert att använda mot huden.

 

Fråga 5:
Hur kan man applicera Sleep Tape™ och vilka alternativ finns för att göra det mindre skrämmande?

Svar:
Sleep Tape™ kan appliceras både horisontellt och vertikalt. Vissa användare finner att det vertikala tillvägagångssättet är mindre skrämmande. För att minska obehaget kan man också öva att ha tejpen på några minuter före läggdags, eller få sin partner att använda tejpen samtidigt för att göra det till en gemensam vana.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sleep Tape Sensitive 1M Conscious Breathing”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE PRODUKTER

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.