FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 499 SEK

BIOHACK
BALANCE

Sök
Stäng denna sökruta.

Femme Collagen Vegan Holistic 150 gram

489,00 kr

✓ Kollagentillskott för hår, hud, naglar och leder
✓ Berikad med hyaluronsyra
✓ Underbar smak av pink grape – löser sig lätt i vätska

3 i lager

Kategori:
Varumärke:

Beskrivning

UPPLEV STRÅLANDE HUD OCH STARKA NAGLAR MED FEMME COLLAGEN- det ultimata veganska kollagentillskottet berikad med hyaluronsyra och en uppfriskande smak av pink grape.

Vårt exklusiva tillskott är skapat för att bevara hudens kollagentäthet, elasticitet, struktur och fuktbalans samtidigt som det främjar hårets och naglarnas kvalitet.

Holistic Femme Collagen är formulerad med VeCollal® – ett av världens första vetenskapligt bevisade veganska alternativ till kollagen, tillverkat med 100 % naturliga och växtbaserade ingredienser. Den unika formuleringen har visat sig minska fina linjer och rynkor på bara 28 dagar. Enligt en klinisk studie såg 80 % av användarna en signifikant förbättring av hudens elasticitet, fuktighet och smidighet. Dessutom ökar detta tillskott kroppens kollagenproduktion med 135 %, och det har kliniskt visats att den fördubblar kollagenproduktionen redan efter 2 dagar, med märkbara resultat på 90 dagar. *

HÖG BIOTILLGÄNLIGHET MED FRIA AMINOSYROR
Kollagen är en stor och komplex proteinmolekyl som måste brytas ned av saltsyran och matsmältningsenzymerna i magen och tarmarna innan det kan tas upp i kroppen. Många har brister på saltsyra och matsmältningsenzymer vilket gör att upptaget och effekten blir sämre eller helt kan utebli.

Femme Collagen skiljer sig genom att den består av fria aminosyror med en molekylstorlek på 112 Dalton, som är 100 gånger mindre än kollagenpeptider. De fria aminosyrorna kan tas upp direkt och enkelt av kroppen, vilket gör Femme Collagen till ett effektivt tillskott för att öka nivåerna av just de aminosyror som bygger upp kollagen i kroppen.

Femme Collagen är dessutom en av få kollagenprodukter på marknaden som är identiskt med mänskligt Typ 1 kollagen, och innehåller alla 19 aminosyror som typ 1 kollagen består av och i just rätt mängd av varje. Animaliskt kollagen är inte identiskt med mänskligt kollagen och saknar till och med vissa essentiella aminosyror som L-tryptofan, vilket gör det till en ofullständig proteinkälla.

Femme Collagen bygger på en imitation av mänskligt kollagen typ 1 baserad på ett aminosyrakomplex, som även stimulerar kroppens naturliga produktionssystem för kollagen med hjälp av tre veganska ämnen: ginseng, C-vitamin och asiaticoside från gotu kola.

VAD ÄR KOLLAGEN TYP 1 OCH HYALURONSYRA?
Kollagen typ 1 är den huvudsakliga typen av kollagen som finns i människokroppen, och det är särskilt vanligt förekommande i hud, senor, ben och andra bindvävnader. Dess primära funktion är att ge struktur och styrka åt dessa vävnader, vilket bidrar till hudens elasticitet och fasthet samt till ledernas hållbarhet och rörlighet.

Hyaluronsyra är en naturlig substans som finns i kroppens vävnader, inklusive hud och leder. Dess huvudsakliga funktion är att binda vattenmolekyler, vilket gör den till en viktig komponent för att bibehålla hudens fuktighet och elasticitet samt för att smörja och skydda lederna.

Den kroppsegna produktionen av kollagen och hyaluronsyra minskar runt 25 års åldern, och faktorer som en näringsfattig eller ohälsosam kost, solbestrålning, stress och rökning påverkar också kollagen- och hyaluronnivåerna negativt.

Ytterligare information

Storlek

150 gram

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Femme Collagen Vegan Holistic 150 gram”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE PRODUKTER

FRAKTFRITT – VID ORDER ÖVER 999 SEK
Sök
Stäng denna sökruta.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.